• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NELDE
    NELDE --- ---
    HOLAKAC: Asi by to mělo stačit. Jak máš starou SIM kartu - starší s tím měly problém.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    NELDE: mobilní data > volby dat > zapnout LTE mám nastaveno hlas a data, tj. ono, nebo jinde ?
    KOC256: na mobilu net behem hovoru jde, at mam zaplej hotspot nebo ne, ale na tom zarizeni kam ho sdilim behem hovoru nikoli.
    NELDE
    NELDE --- ---
    HOLAKAC: A nemusíš pro tuhle funkci mí zapnuté Voice over LTE?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOLAKAC:
    a data na hotspotu wifi?
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    KOC256: tj blbost - jsem na hodinovým callu na sluchátkách a na mobilu normálně surfuju přes LTE. Ale pokud to nasdílím přes hotspot, tak to na tom zařízení pro který to je nasdílený nejde.

https://support.apple.com/cs-cz/guide/iphone/iph3dd5f213/ios
    Mobilní GSM sítě LTE, 4G a 3G podporují souběžně probíhající hlasovou komunikaci a datové přenosy. U žádného z ostatních mobilních připojení nelze používat internetové služby v době, kdy telefonujete, není‑li iPhone zároveň připojen k internetu přes Wi‑Fi. V závislosti na vašem síťovém připojení nemusíte mít možnost přijímat hovory v době, kdy iPhone přenáší data v mobilní síti, například při stahování webové stránky.

Takže jestli to chápu správně data během hovoru jdou, ale ostatní mobilní připojení nemůže použivat internetové služby...achjo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOLAKAC: Pri volani se data odpojuji.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Mam nasdileny data pres hotspot na notas, nekdo mi zavola nebo ja nekomu zavolam, data kleknou, resp. Wifi je pripojena, ale nejede pripojeni (vypada to na nefunkcni dns resolve) - je to bug iphone, nebo operatora, nebo neceho jinyho ? SE 12.3.1, T-Mobile. Bohuzel nemam moznost zkusit jinej tel. ci operatora (cela firma ma iphony a TMO, a doma taky :-). Pritom na telefonu data jedou - kdyz prepnu do prohlizece normalne browsim behem hovoru.
    DREEK
    DREEK --- ---
    Ahoj, nemáte nějaký tip na držák na mobil do auta do cd slotu? Díky!
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    DOTCOM: To už neobnovíš
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    netusite jak obnovit (omylem) smazanou konverzaci v fb messengeru na iphone? Zkousel jsem dr.fone ale ten nic nenasel. Snad by neco mohlo byt v nejake cache ale nevim jak se k ni dostat :(
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    VENIKA: Ha, tak uz mi zmizely z find my iphone. Tze je nekdo resetoval = dal do jinyho case. Takze mel bud vlastni nebo behem dvou hodin nasel nekoho, kdo mu s tim pomuze. Just wau.
    (koncim samomluvu)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Sdileny nestesti mensi nestesti? Zapomnela jsem airpods v kabince v pomerne drahym obchode. Vratila jsem se za cca 7 min a uz tam nebyly a nebyly ani nikde pobliz, aby se pripojily a ja je mohla vytrackovat, takze je nekdo v mezicase odnesl. Case asi ritualne pohrbim. Lidi jsou ku*vy.
    GEGI
    GEGI --- ---
    KOC256: jasně, tak to byla určitě mms. Nicméně tomu člověku se od jiných lidí mms zobrazují doibře, může to být tím, že je tam jiný vztah iphone->android než android->android?
    FREELA
    FREELA --- ---
    GEGI: nekdy je treba mit zapnuty mobilni data (ne jen wifi) pokud chces poslat fotku na android telefon
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GEGI:
    iphony maji mezi sebou iMessages, coz nefunguje smerem k androidu. Takze pokud jsi mu poslal "ZELENOU" zpravu, tak to byla asi MMS. Tak zalezi, zda mu to funguje a pripadne jak.
    GEGI
    GEGI --- ---
    KOC256: pres zpravy - tu nativni appku co iphony maj. Me kdyz nekdo posle fotku ve zprave, tak si ji normalne rozkliknu a myslela jsem, ze to takhle funguje obecne.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GEGI: poslane jak?
    GEGI
    GEGI --- ---
    Ahoj, narazila jsem na to, že se druhé osobě s Androidem nezobrazují poslané fotky ode mě (iphone), tedy v konverzaci vidět jsou v malých náhledech, ale nejdou rozkliknout, uložit, nic.
    Neřešil jste někdo, nevíte, čím to je? Google nepomohl, asi špatný klíčový slova.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    LENNIEG:
    chips were willing,
    but the code was weak
    lazy programmers
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LENNIEG: Pal je pryc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam