• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    VACA
    VACA --- ---
    Jde nejak zaridit aby se iphone nanabijecce nikdy neuzamkl, ale jinak normalne jo?

Nevim proc mam pocit ze tak to kdysi slo..
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    PAYA: Diky! Zkusime.
    PAYA
    PAYA --- ---
    PIVECEK: Zde napr. 1590kc
    iPhone 7 / 7 Plus | iServis - Oprava Apple Praha 2
    https://iservis.cz/opravy/iphone-7
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Ahoj, pritelkyni se v sedmicce rozbil mikrofon. Oprava v iStyle pry 4500,- coz se mi zda dost. Da se to pripadne opravit vice ekonomicky? U ty sedmicky by uz uplne nemelo smysl ji resuscitovat za tu cenu. Predem diky za tipy.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    LIBORNSR: Siri? :)
    LIBORNSR
    LIBORNSR --- ---
    Ahoj zkoumali jste někdy někdo jaká aplikace pro iOS je nejlepší na trénování mluvení v anglickém jazyce? Duolingo a spol znám a mám, spíše myslím opravdu jenom mluvení
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    DAWIDOS: Bude, ale nevsazel bych na to ze u nas pojede driv nez budou watch s10 :)))
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    V Nemecku se da poridit verze Apple Watch 4 ve verzi LTE, kde by mela fungovat esim. Vim, ze to asi neni zatim funkcni u nas, ale budou tyhle hodinky fungovat se SIM ve chvili, kdy se sluzba u nas spusti? Abych nepriplacel za funkci, ktera stejne nikdy funkcni nebude.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    FRANCIMOUR: v istore to hledali, nicmene nedohledali. na servis to ale poslali, tak snad to bude v pohode.
    nekde doma tu fakturu mam, akorat se mi pro ni nechtelo jet
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    DANII_DP: Thx vyzkousim.)
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Neexistuje nejaka appka, ktera by byla schopna vyhledat duplicity v albu vsechny fotky?
    GEGI
    GEGI --- ---
    Ahoj, neda se nejak zmenit barva upozorneni? Z ty cerveny? Dekuju
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    HAVANA: Meli by si to dohledat...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    potrebuju na reklamaci AirPods fakturu/Uctenku? jsou pul roku stare, kupovane v CR
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    NELDE: jsem v tomhle konzervativní docela a nikdy jsem neměl potřebu mo/to aktivovat... tedy nejspíš Apple změnil a "deal with it" :)
    NELDE
    NELDE --- ---
    MONOTYPEK: mo/to se užívá u plateb bez karty. Normálně to banky mají povolené, nicméně u nás se toho klienti bojí a mají nulové limity. Tipnul bych si, že Apple změnil banku, přes kterou dělá inkaso.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    MONOTYPEK: To jsem si myslela. Kdyz to strhnou, tak pak reklamace, to by melo byt hned vyreseny, akorat teda opruz pro tebe.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    VENIKA: Řešení bylo jednoduché. Apple začal používat pro tyto platby typ MO/TO a to jsem neměl povolené u své karty. Nejspíš mi někde uteklo info od Apple, že taková změna je.

Nicméně teď budu čekat jestli si strhnout 12x platbu a nebo jen jednou a zbytek se reversuje. Takové je info od banky.
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    VENIKA: Nic takového se nedělo. včera se objevila notifikace, abych aktualizoval platební údaje (to od jejich zadání nebylo potřeba) a od té doby to takhle jede. Jde čistě jen o platbu za iCloud.

Do banky zavolám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam