• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL:
    iP = iphone.

Řízení spotřeby zvládá dobře sám. Nic nevypínej a neřeš. POkud fakt BT vůbec nepoužíváš (sluchátka, airdrop, hf, ...), tak ten si vypni. Ale vypínat wifi fakt netřeba...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    XEHUTL: Vydrz baterky se ti u iPhone nijak vyrazne vypnutim nezlepsi. U iPhone X davalo vyple BT tusim o 20 minut vetsi vydrz baterky. Takze misto dne a pul si dal, no, vlastne porad den a pul.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    KOC256: Nechápu, adresa mě nezajímá. Vadí mi buď interference s okolím nebo žraní baterky. A vypínám dost často (resp. BT většina času off, WiFi pokud se pohybuju někde venku déle a zajímá mě výdrž baterky). Odpojování nepotřebuju.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    XEHUTL: Jak rika KOC256. Neni rozumny duvod vecne to vypinat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL:
    na iP nemusis odpojovat BT ani WiFi.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Hmm a další změna co mi vadí. Proč není možnost v CC vypnut BT/WiFi ale jenom odpojit co je přes ně připojené? Jaká je v tom logika?
    Takhle musím pokaždý znovu do Settings a když už jsou navíc zrušený widgety na první swipe down + už zase nefungují ani předchozí URL schémata pro zástupce přes SW třetích stran tak to nikde není dostupné na jeden/dva kroky.. Začíná to být dost naprd. GRRR.. hlavně že všude miliarda smajlíků, rámečků a další podobný sociální kraviny.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    ONDRA_99: Hm, za mě špatná změna. Rovnou widgety z aplikací bez vyskakování je pro mě mnohem praktičtější. Ale asi jsem minorita.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    XEHUTL: Ne, ale na widget des swipem doprava na prvni plose
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Jinak byl jsem v PM upozornen ze i bez 3D touch lze tahat prstem po mezerniku na klavesnici a tim si negabat peimo do textu.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Lze t iOSu 12 někde zapnout záměnu widgets a notifications?
    -> tj. aby swipe down skočil rovnou na widgets?

Notifications téměř nepoužívám a je otravné se neustále přehazovat. Starší iOS si to aspoň pamatoval (co bylo poslení zobrazené), ale teď mám vždy rovnou notifikce.. hrozný :(
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    Tak to otevře webovku whatsappu a jejich FAQ
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ECLIPSE:
    A když klikne na "Další informace" ?
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    Neporadíte někdo s Whatpsappem na iP?

kamarád má 5s, porouchal se mu, tak přehodil sim do stareho iPhone 4, appky byly smazané, tak nainstaloval whatsapp, ale telefon mu píše, že se musí přihlásit se stejným číslem jaké dřív na tom telefonu bylo. Což nevím proč, ale i tak je to to samé číslo. Co s tím?

KOC256
    KOC256 --- ---
    FARFELOO:
    Dalsi vec. Vedle v auditku nekdo postl odkaz
    https://photos.google.com/album/AF1QipOZOkQjNMo0wm8nSFsmVktIXrdtai_1J5rZLRNt

Nefunguje. Ale kdyz uz je v adresnim radku (nejde videt konec), tak se pri kliku do AD cely oznaci a uz do neho nekliknu podruhe, abych se dostal na konec a podival se zda tam neni nejaky paznak navic.

Toto resit jak?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FARFELOO:
    To mas s prstem? A jak se divas pod neho?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    FLLIP: Podle návodu jsem jel :)
    Ale neohebnej prst a vždy je tam někde pár větších bublin co už nejdou vyhladit. A taky drobná vlákna ze vzduchu co už taky nejdou ven. A každý další pokus o nápravu to samozřejmě jenom zhoršuje..

Fakt to teď nedám. Ani po sprše.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    XEHUTL: ja to lepim v koupelně po sprše. Vlhko ten prach stáhne. Pak se stačí opravdu chvilicku soustředit a postupovat podle přiloženého návodu.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    A zřejmě to nabízejí i přes servis v iStores, asi tedy zkusím tam.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL:
    Dlaha te omlouva.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    KOC256: Problém je že ty od Zaggu jsou docela drahý a já nemám přístup k málo prašnýmu prostředí. Navíc mám na jednom prstu dlahu což přesnou manipulaci hodně komplikuje.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL:
    Mam z aliku vzdy tak tri v zasobe a co druhou zdupu. To zase neni tak slozite kdyz se dokazes 30 sec soustredit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam