• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    KOC256: Neřekl bych, třeba starší samsung s7 má 1.7 a fotí večer líp
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOLCON:
    na zrcadlovku už právě díky iPhonům dlouho nefotím, ale ani u zrcadlovek nebylo standardní mít lepší světelnost. Za mě co píšeš jen honba za číslem...
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Za mě zklamání ze světelnosti jen 1.8, když už se teda chlubí tím foťákem
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST:
    Loni jsem cekal stejne ze NECO a vono NIC.

Jinak mi se to libilo. Asi uz tu neni ta doba, kdy by kazdy rok musela prijit nejaka REVOLUCE. Kdo cekal ze nove si pujde mobil strcit do prdele a volat, tak je jiste zklamany, ale ja cekal evoluci a ta prisla.

Kamarad co je “expert” na shitdroidy (testuje je a pise o nich clanky), tak uz par tydnu hejti co to bude, jak to bude, ale nakonec i ty finalni kusy vypadaji trochu lepe, nez se ukazovalo v leacich.

To ze se uz nebojuje o kazdou desetinu milimetru vnimam jako plus (ale ta vlna mody zase prijde) a radeji pridali vydrz = za me super.

Nesrovnaval jsem to tabulkove z lonskymi/predlonskymi kusy, ale pokud se nepletu tak pred dvemi lety jsem kupoval Xko s 256GB za 42000. Nyni dostanu PROcko s 256GB za 35000. To je za me taky palec hore.

I ta neprockova verze ma posledni verzi procaku a sama o sobe to preci neni zadne orezavatko a zacina na 20000. Super. Bez DPH se tedy k tomu pujde dostat uz za krasnych 16000. Spousta lidi ma ruzne firemni prispevky, takze fakt to uz bude masovka.

Jinak jeste k te prezentaci... Libily se mi ty videa, kde vzdycky zakomponovali nejaky vtipek. Otevirani portalu hodinkama :D, neodemceni FiD tim miminem, ... a z videi byl citen velky duraz na odolnost.

Jen cekam, zda si uz perem tuknu i na mobil. Neni to must have, ale kdyz uz ho mam v ruce...

To tak trochu na hromade me pocity.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    Mne nejvic prekvapilo, co za lidi bez charizma necha Apple prezentovat na keynote. Je to fakt nuda.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    TOM_HOST: Nic...
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Nic :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Nic? :)))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BEEBLEBROX:
    Takz si často jen vibrací nevšimnu. Vlastnost :) Ať si ho nechá blikat, nebo si dá do talíře s hráškem atd. :D
    MUXX
    MUXX --- ---
    Apple offers customers even more options for safe, reliable repairs - Apple
    https://www.apple.com/...2019/08/apple-offers-customers-even-more-options-for-safe-reliable-repairs/
    JANNE
    JANNE --- ---
    Máte někdo zkušenost s pronájmem telefonů, jako to nabízí Alza (Alza Neo)?
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Pri pripojeni k bluetooth nebo kabelem v oktavce se mi automaticky spousti knihovna hudby iphone. To by mi ani nevadilo, nicmene ve chvili, kdy si chci prehrat zvukovou zpravu whatsapp nebo neco z youtube, tak tenhle kanal (WA/youtube) funguje asi dve sekundy, pak se uplne ztlumi a pauzne. Jakmile zesilim zvuk, tam se tam zase nacpe hudba z knihovny. Neresil nekdo neco podobneho? Je to strasne otravny.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    JYRKA: Novej origo kabel, bo to delalo i na predchozim :/
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    TRIPLT: pouzivam denne v Oktavce na bete ios13 a v pohode.
    Podivej se, jestli nemas cinklej kabel. Musis to testovat na original kabelu
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Nemate nekdo problem s apple car? :( od predposledni aktualizace to disconectuje, reconectuje. Prerusi hovor apod...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Public beta 13.1
    TIKVIK
    TIKVIK --- ---
    Někdo prosím kontakt na šikovného mikropáječe? Rozbil se mi tlačítkový konektor na iPhone SE
    VFISA
    VFISA --- ---
    LOJZA: Slizne pri pingu “kde jsou tu v okolí Wi-Fi” což děla zarizeni průběžně.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    ONDRA_99: Ne. Všechno je aktuální a up to date. Posledních pár hodin ten údaj stojí na 6,46GB.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    VFISA: AP si umí slíznout MAC adresu už při nějakém handshake když broadcastuje SSID? Nebo se k té wifi musím proaktivně připojit, aby mě mohla trackovat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam