• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    KASUMI: Nojo, mít účetního, taky to neřeším ;)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LOJZA: ja normalne faktury od apple shopu v CZ davam do ucetnictvi a nikdy s tim nebyl u danare problem
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    BTW. za kolik je prodejné Xko 64GB ve slušném stavu? Dostal bych za to třeba 15?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    JUNGLER: XS je stejně velký jak 7ka. Si je schválně dej vedle sebe... S tou pálkou souhlasím :)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Mě teda nasrali absencí novýho malýho modelu. Mě přišlo, že SE bylo docela dost populární, tak proč sakra nevydají něco podobnýho. I kdyby to bylo velikosti osmičky, tak cajk. Potřebuju telefon pro ženu která měla do teď sedmičku. Xr (11) je na ní moc veliký a Xs (11pro) taky navíc s tím že 30k za telefon mi už přijde jako moc veliká pálka.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    TRIPLT: Zahraniční nákupy se nejspíš uvádějí v nějakých jiných oddílech / políčkách... A nechce se mi to moc studovat :) Ale při nejhorším se s tím nějak poperu... Nebo si prostě počkám na dodávku od Alzy, beztak to budou mít prakticky za stejnou cenu :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    LOJZA: Pokud se nepletu je tam zahranicni DIC, ale to nijak nevadi ne?
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    KOC256: Ok
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOLCON: To mi prijde trochu jako trolling. Opravdu lepsi fotka neni dana jen tim 1.7 vs 1.8.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Máte pls někdo zkušenost s nákupem přímo na Apple.cz pro OSVČ, plátce DPH? Bude na faktuře od Apple nějaké české DIČ kvůli přiznání k DPH / kontrolnímu hlášení..? Dělám si to všechno léta sám a upřímně se mi nechce studovat, jak do daní házet nákupy od zahraničních subjektů :/ Díky.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Myslite, ze uz je cas koupit XR kdyz uz to slo ted po keynote dolu nebo ze to jeste nejak casem zlevni?
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    KOC256: Neřekl bych, třeba starší samsung s7 má 1.7 a fotí večer líp
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOLCON:
    na zrcadlovku už právě díky iPhonům dlouho nefotím, ale ani u zrcadlovek nebylo standardní mít lepší světelnost. Za mě co píšeš jen honba za číslem...
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Za mě zklamání ze světelnosti jen 1.8, když už se teda chlubí tím foťákem
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST:
    Loni jsem cekal stejne ze NECO a vono NIC.

Jinak mi se to libilo. Asi uz tu neni ta doba, kdy by kazdy rok musela prijit nejaka REVOLUCE. Kdo cekal ze nove si pujde mobil strcit do prdele a volat, tak je jiste zklamany, ale ja cekal evoluci a ta prisla.

Kamarad co je “expert” na shitdroidy (testuje je a pise o nich clanky), tak uz par tydnu hejti co to bude, jak to bude, ale nakonec i ty finalni kusy vypadaji trochu lepe, nez se ukazovalo v leacich.

To ze se uz nebojuje o kazdou desetinu milimetru vnimam jako plus (ale ta vlna mody zase prijde) a radeji pridali vydrz = za me super.

Nesrovnaval jsem to tabulkove z lonskymi/predlonskymi kusy, ale pokud se nepletu tak pred dvemi lety jsem kupoval Xko s 256GB za 42000. Nyni dostanu PROcko s 256GB za 35000. To je za me taky palec hore.

I ta neprockova verze ma posledni verzi procaku a sama o sobe to preci neni zadne orezavatko a zacina na 20000. Super. Bez DPH se tedy k tomu pujde dostat uz za krasnych 16000. Spousta lidi ma ruzne firemni prispevky, takze fakt to uz bude masovka.

Jinak jeste k te prezentaci... Libily se mi ty videa, kde vzdycky zakomponovali nejaky vtipek. Otevirani portalu hodinkama :D, neodemceni FiD tim miminem, ... a z videi byl citen velky duraz na odolnost.

Jen cekam, zda si uz perem tuknu i na mobil. Neni to must have, ale kdyz uz ho mam v ruce...

To tak trochu na hromade me pocity.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    Mne nejvic prekvapilo, co za lidi bez charizma necha Apple prezentovat na keynote. Je to fakt nuda.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    TOM_HOST: Nic...
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Nic :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Nic? :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam