• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ALI
    ALI --- ---
    MERTLAS: jojo, hlavne v liberalu ,)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    MERTLAS: Metro mi prislo dost povedomy, bylo tam jeste neco?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PAYA: Myslim, ze patrim do stejny kategorie, ale po tom co jsem si osahal XR a primo v ruce porovnal se 6kou, tak mi ten rozdil 12x8mm neprijde nijak znatelnej, natoz ze bych to oznacil za padlo. Chci tim rict, ze pokud je pro tebe 11 padlo, pak by to mela byt i 8, ne? Co je podle me padlo jsou Max/Pro a dal...
    WERT
    WERT --- ---
    JUNGLER: proto rozumny lidi zustali u 6S a tu si asi vezmou i do hrobu :)))
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Vsimli jste si, ze letosni video na iPhone bylo opet toceny v Cesky republice? :)
    PAYA
    PAYA --- ---
    JUNGLER: Mam s tim stejnej problem - 8=starej, 11=velky padlo, 11Pro= uz moc drahy

ale nic jinyho na vyber neni, a troufam si tvrdit ze ani nebude, apple bude chtit lidi donutit prejit na 11ku, jinym telefonem by si podkopal prodeje 11ky a bohuzel ted je trend velkejch telefonu u vsech vyrobcu.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    JUNGLER: jen ze zvědavosti - jaký tak převratný uber technologie má 11ka a nemá SEčko ? Pominu-li lepší HW. Já si u SE nechal vyměnit baterku a až odejde definitivně tak holt změním značku.
    PAYA
    PAYA --- ---
    JUNGLER: To je nas vic :-)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    PAYA: jenže já nechci starej telefon :D já chci novej s novejma technologiema, kterej neni velikej jako kretén a zároveň nestojí 30k. Někde kolem 20k by mi dávala smysl alespoň nějaká novinka ve velikosti IP8.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FELCARKILLER: Slyset je jde hodne, ale jaka je realna poptavka? To vi asi jen Apple... nebo ani on to nevi a proste to zabil.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PAYA: nj, problem je ten, ze dost lidi neresilo ani tak cenu jako velikost a treba ja, prestoze jsem si uz na velikost zvyknul, bych mensi telefon ve velikosti SEcka bral asi hned :-/
    PAYA
    PAYA --- ---
    JUNGLER: Troufnu si tipnout ze nic jako SE uz nebude (imho jim to nezapada do koncepce) Jako nahrada se da ted povazovat iP8 kterej slezl na celkem akceptovatelnou cenu.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    JUNGLER: SE bylo tenkrat predstaveny na jare, tak treba... :D
    ale osobne tomu neverim, predtim meli taky 6s, 6s plus a k tomu jako doplnek SE

ted predstavuji tri modely rovnou s tim, ze jeden je "levnej"
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    KASUMI: Nojo, mít účetního, taky to neřeším ;)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LOJZA: ja normalne faktury od apple shopu v CZ davam do ucetnictvi a nikdy s tim nebyl u danare problem
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    BTW. za kolik je prodejné Xko 64GB ve slušném stavu? Dostal bych za to třeba 15?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    JUNGLER: XS je stejně velký jak 7ka. Si je schválně dej vedle sebe... S tou pálkou souhlasím :)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Mě teda nasrali absencí novýho malýho modelu. Mě přišlo, že SE bylo docela dost populární, tak proč sakra nevydají něco podobnýho. I kdyby to bylo velikosti osmičky, tak cajk. Potřebuju telefon pro ženu která měla do teď sedmičku. Xr (11) je na ní moc veliký a Xs (11pro) taky navíc s tím že 30k za telefon mi už přijde jako moc veliká pálka.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    TRIPLT: Zahraniční nákupy se nejspíš uvádějí v nějakých jiných oddílech / políčkách... A nechce se mi to moc studovat :) Ale při nejhorším se s tím nějak poperu... Nebo si prostě počkám na dodávku od Alzy, beztak to budou mít prakticky za stejnou cenu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam