• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Kdybyste kupovali nový iPhone od iStyle na e-shopu, tak s tímto kódem dostanete 1000kc slevu. Platí na XR a novější. 11 pro za 28999 se už vyplatí :-D

csob1000
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    PSYKUK: Pouzivame se zenou. Je to dobry. V urcitych neidentifikovatelnych pripadech to vypadne a zase naskoci, jinak uplne ok. Nicmene ted v dobe neomezeneho volani si i casto propojime telefony pouhym volanim. Jeden telefon na hlasity odposlech a druhy nechavame v pokojiku/v kocarku.
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s aplikaci Chuvicka? ;) funguje to dobre? ;)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KOC256: Hele, jasny, neni ruka jako ruka, ja treba XR po sedmicce chtela, uz jsem si ho sla objednat k prodavaci a pak me napadlo si zkusit, jak to s nim dam jednou rukou. A nedala jsem, palec byl kratkej :). Takze jsem skoncila u XS. Ten rozdil je malickej, ale pro me to bylo rozhodujici, ptz by me to neustalo stvalo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JUNGLER:
    Tak co řešíš. iP7 na XR, zase není takový skok. A po měsíci remcat přestane...
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    HOLAKAC: SE je zase moc malý. To žena nechce bo je zvyklá na iP7.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    FLLIP: Xs jsem teda na apple webu nenasla
    Leda v alze
    A tam byl o litr levnejsi nez 11 pro tusim.. 256gb..
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    FLLIP: Jetý... Nový už prodávat nebudou ne?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    JUNGLER: Tak pořád se dá koupit X(s) a ty už budou stát rozum...
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    KOC256: 11 PRO stojí 30k, to je jeho problém. 11 je obrovský pádlo. Teda pro moji ženu. Já mám XR, mě osobně ta velikost nevadí. Prostě mě vadí že v normální velikosti je na výběr buď ten úplně nejdražší a nebo úplně nejstarší.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Kdo nezná, tak tento člověk o Apple věcech mluví celkem rozumně...

 KEYNOTE - (R)EVOLUČNÍ ZMĚNY? [4K]
    http://www.youtube.com/watch?v=6yOvzrsJSu4
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    KAZATELL: Tak vyvoj hw u mobilu je uz vicemene u konce, vsichni maji to samy. A novy form factor je jeste v plenkach - nez se vsechny ty ohybatelne mobily nejak odladi, par let to potrva.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    LUCIEN: Moje řeč, přijde mi že u 6s se to nějak vývojově zastavilo a od té doby mě nic netáhne k pořízení nového
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Hmm, pořád nechápu to power přesně naproti hlasitosti. Horší místo snad neexistuje.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JUNGLER:
    Bavíme se tu, že 8 vs 11 PRO je o 12,5 vyšší a o 8,4 širší. To je přesně to co ti vadí? CO dělá z velikosti 8 nepoužitelné pádlo?

WERT:
    zrova 6S si můžeš vyměnit za 8 dokud to dává smysl a nebudeš si kupovat nového výběhového šunta...

ASAFA:
    A tím že nyní odstranili 3D touch, tak jsem čekal, že uberou na hmotnosti (což bylo velkým argumentem), ale přidali na baterce, což je taky dobrý argument pro těch pár gramů navíc. Alespoň mám pocit, že za ty prachy dostanu alespoň něco co má hmotnost! :D
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    LUCIEN: Xr je na me už velkej dost, mám xs a oproti my zamilovaný 7 je pro me markantní rozdíl hlavně ve váze.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ICARUS: No defakto vsechny zabery :) jen tam byly doklicovany ruzny veci, ktery tam normalne nejsou (turnikety atd...).
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    WERT: 6S je uz dejchavicna :-( (i s novou baterkou)
    ALI
    ALI --- ---
    MERTLAS: jojo, hlavne v liberalu ,)
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    MERTLAS: Metro mi prislo dost povedomy, bylo tam jeste neco?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam