• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KERB:
    Mají to dobře vymyšlené což? Pro socky pádlo, ať to dělá alespoň VEEEEELKOUUUUU reklamu ;-)
    KERB
    KERB --- ---
    VENIKA: to xrko je pádlo, dneska jsem to měl v ruce, uplně mě to vytáčí :) kvůli tomu si musím připlatit 9 litrů za 11pro jenom abych neměl giga pádlo? no to mě podrž... skandální
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KERB: Viz co jsem psala vcera, ja to treba nedala. Ale imho chlapska/vetsi ruka by to dat mela
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KERB: mělo by to platit do 31.10.2019
    KERB
    KERB --- ---
    helejte jak se vám ovládá XR jednou rukou, je to vůbec možný a uživatelsky příjemný ? nezdržuje to reachability natolik, že se to nevyplatí používat?
    KERB
    KERB --- ---
    FLLIP: je to časově omezený?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Kdybyste kupovali nový iPhone od iStyle na e-shopu, tak s tímto kódem dostanete 1000kc slevu. Platí na XR a novější. 11 pro za 28999 se už vyplatí :-D

csob1000
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    PSYKUK: Pouzivame se zenou. Je to dobry. V urcitych neidentifikovatelnych pripadech to vypadne a zase naskoci, jinak uplne ok. Nicmene ted v dobe neomezeneho volani si i casto propojime telefony pouhym volanim. Jeden telefon na hlasity odposlech a druhy nechavame v pokojiku/v kocarku.
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s aplikaci Chuvicka? ;) funguje to dobre? ;)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KOC256: Hele, jasny, neni ruka jako ruka, ja treba XR po sedmicce chtela, uz jsem si ho sla objednat k prodavaci a pak me napadlo si zkusit, jak to s nim dam jednou rukou. A nedala jsem, palec byl kratkej :). Takze jsem skoncila u XS. Ten rozdil je malickej, ale pro me to bylo rozhodujici, ptz by me to neustalo stvalo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JUNGLER:
    Tak co řešíš. iP7 na XR, zase není takový skok. A po měsíci remcat přestane...
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    HOLAKAC: SE je zase moc malý. To žena nechce bo je zvyklá na iP7.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    FLLIP: Xs jsem teda na apple webu nenasla
    Leda v alze
    A tam byl o litr levnejsi nez 11 pro tusim.. 256gb..
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    FLLIP: Jetý... Nový už prodávat nebudou ne?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    JUNGLER: Tak pořád se dá koupit X(s) a ty už budou stát rozum...
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    KOC256: 11 PRO stojí 30k, to je jeho problém. 11 je obrovský pádlo. Teda pro moji ženu. Já mám XR, mě osobně ta velikost nevadí. Prostě mě vadí že v normální velikosti je na výběr buď ten úplně nejdražší a nebo úplně nejstarší.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Kdo nezná, tak tento člověk o Apple věcech mluví celkem rozumně...

 KEYNOTE - (R)EVOLUČNÍ ZMĚNY? [4K]
    http://www.youtube.com/watch?v=6yOvzrsJSu4
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    KAZATELL: Tak vyvoj hw u mobilu je uz vicemene u konce, vsichni maji to samy. A novy form factor je jeste v plenkach - nez se vsechny ty ohybatelne mobily nejak odladi, par let to potrva.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    LUCIEN: Moje řeč, přijde mi že u 6s se to nějak vývojově zastavilo a od té doby mě nic netáhne k pořízení nového
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Hmm, pořád nechápu to power přesně naproti hlasitosti. Horší místo snad neexistuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam