• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    NTR23: Jde ti to jen u iOS klávesnice? Nebo u jiných? Mám SwiftKey a tam to nemůžu rozchodit.... Diky za info
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NTR23
    NTR23 --- ---
    SUBTITLES017: Tak jsem všechny klávesnice zrušil a unova přidal a už to jede. Dík za nakopnutí
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NTR23: mas prepnuto na iOS klavesnici? ukazuje se mi to pouze u ní..
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Funguji vam normalne aktualizace z App Store? Uz 2 dny mam zaseklych 33 appek
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Mám na prodej iPhone 7 128GB black - top stav, kompletní balení, něco přes rok starý... Cenu dám rozumnou. Kdyžtak PM.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Da se v tom sdilecim menu nekde vypnout posilani do Zprav - ten panel hnedka nahore?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Tak jsem to zakřiknul - přes BT mi neustále spojení v autě vypadává, z App Store běží aktualizace aplikací už asi 2 dny...iOS 13, iP7
    NTR23
    NTR23 --- ---
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Musim konstatovat ze z noveho car play jsem strasne nadsenej!
    NTR23
    NTR23 --- ---
    BEEBLEBROX: právě že ne. Mám je jen v iMess pod touto ikonou

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NTR23: ty jo to jsem vůbec nevěděl!! ted jsem to zkusil ve WA a opravdu to funguje.. to čumím
    NTR23
    NTR23 --- ---
    SUBTITLES017: Ale uživatelé iP7 a výše je mají mezi smajlíky v klávesnici napříš systémem.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NTR23: je to featura imessage, nedostaneš.. můžeš si maximálně tak udělat screen obrazovky, oriznout a pak poslat jako obrázek :))
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Ty osobní emoji v iOS13 mi fungují na iP6S jen v imessage. Do WA nebo meesengeru je nedostanu?
    TIGU
    TIGU --- ---
    HOWKING: Já mám kačenku všude už několik let a musím souhlasit, že mi google nechybí. Firefox se taky dost zlepšil - já sice používám primárně Safari (všude), ale s Quantum je to fakt použitelný SW.
    2MEK
    2MEK --- ---
    Ten haptic touch v novym iOS mi teda nechutna :(
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Kdybyste hledali další důvod pro upgrade

iPhone 11 Pro DROP Test! Worlds Strongest Glass!
    http://www.youtube.com/watch?v=iXn_pcOoRzA
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HELVETE: Jo máš pravdu.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HELVETE: Tak já se snažím Google vyhýbat ve všem. Třeba doporučuji zkusit https://duckduckgo.com - sice ještě nedosahuje ve všech ohledech kvalit Google, ale velice se blíží a hlavně před očima se zlepšuje. Za rok už bude podle mě lepší. Mail je každého volba - alternativy jsou a mapy taktéž. (ale to už sem asi nepatří)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    HELVETE: Opera?! (Čína). Tak to bych s FF dohromady fakt neuváděl.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    HOWKING: A o kolik víc toho našmíruje Chrome s přihlášeným Google accountem a využívání Google služeb (mail a mapy přinejmenším) oproti FF s tímtéž? Věřím, že rozdíl bude, ale že by to bylo extrémně rozdílné? Ve finále i v Safari bych měl přihlášené totéž...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam