• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HELVETE:
    Asi zalezi kdo to jak ma. Musim zaklepat ale jamel rozbite jen 6S a to diky padu z kapsy, ktera se k tomu vylozene nabizela a lezl jsem na zebrik... Takze toto ja osobne vubec neresim...

TOREIP:
    Resis kvuli ceny? Jaky rozdil?
    Na to beztratove nabijeni se krasne zvyka... Taky jsem tomu vubec nedaval vahu, ale dneska bych uz na nocnim stolku nechtel jinak...
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    HELVETE: Auto ani neresim a bezdratovy nabijeni v podstate taky ne) Spis jestli osmicka neni jen prebarvena sedmicka. Ani nepotrebuju velkou pamet, jen se mi nechce kupovat Android o kterym nevim zhola nic.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    TOREIP: Za mě bych kvůli podpoře asi 6s vynechal. A mezi 7/8 se rozhodnul zda chceš větší odolnost (kovové tělo) nebo bezdrátové nabíjení (skleněná záda, v autě a držáku super věc, po 2 měsících prasklá záda pádem). Hodně zjednodušeně, ale tak to u nich cítím já.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Roky jsem mel 5s a pak SE a mam pocit, ze kompaktnosti uz mam dost a radsi bych vetsi display. Ma vubec cenu si porizovat 6s? Je velkej rozdil mezi sedmou a osmickou?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    13.1.2 mi ted vyskocila...
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Nemel jste nekdo problem po updatu na iOS13 s hotspotem?

Notebook (s win 10) se normalne na hotspot pripoji pres wifi, ale internet nejde.

Kdyz mobil pripojim kabelem, tak to funguje bez problemu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FELCARKILLER:
    Taky se mi v kapse prici a blbe se vyndava... ...jo tak, ty myslis mobil... :-D
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    CHEWBACCA: jako 8, vsechno ostatni je uz vetsi...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FELCARKILLER: Koukni na rozmery treba na alze. Nevim jak velky je 6sko ale oproti xsku je 11 uz pro me padlo.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    CHEWBACCA: no jak jsem psal mam 6s a klidne bych bral neco mensiho, v praci se mi casto prici v kapse a blbe se vyndava :)

Jestli zadny SE nebude tak asi skocim do 11 a budu se s tim muset naucit nejak zit no...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FELCARKILLER: xsko je rozmerove skvely. Mam SE a bavi me na nem hlavne ta velikost a to xsko sem zkousel min tejden a super. Jen ta cena :-/
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Pecka

FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    DREEK
    DREEK --- ---
    Checkm8 Exploit Opens Door to Unpatchable Jailbreak on iPhone 4S Through iPhone X - MacRumors
    https://www.macrumors.com/2019/09/27/checkm8-bootrom-exploit-iphones-ipads/
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Je venku nějaký bootrom exploit na 8 a starší...
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    nevite nekdo jak donutit galerku na ios 13 seradit fotky dle caau ve folderu “Recent”? pac ja na to teda rozhodne neprisel a mrdnik se v tom udelal slusny
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Proc mi proste obcas v galerii v telefonu nejde nacist fotky? Chapu, ze se si stahujou odnekud z cloudu, ale nekdy to proste nespolupracuje a kolecko zustava prazdny i po restartu. Proc a co s tim?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOC256: Me obecne serou mobilni verze webu a prohlizet plny na 6" mi prijde znacne nepohodlny, pred tim jsem mel ipad mini a tam mi to rislo uz na hrane. Jinak tablet nosim v prirucni tasce, takze sahnout do tasky je slozitejsi o operaci odklopeni vika nez sahnuti do kapsy, uz to delam uplne automaticky. Je to o osobni preferenci, hlavne se mi nechce davat 20k za vec, kterou pouzivam max 15min denne, na ipadu mam average screen time necely 3hod.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA: Vidis a tipl bych si ze vetsina lidi rekne, ze vytahne z kapsy mobil nez, aby vytahovala jiste hure dostupny tablet :).

Jinak mam ten stejny tablet a teda vytahuji ho jen vecer na hotelu. Nikdy ne nekde v terenu. Mi osobne na to prijde prakticstejsi prave ten mobil v kapse.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRA_99: nsk jsem poslouchal poslední The Talk Show a Joanna Stern tam říkala, že už jí do redakce Washington Post napsalo celých 15 lidí, že ho chtěj... tak třeba se podle toho v Apple zaříděj. :-]
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HONCKA: To co linkujez nerika ze se to chysta. Ale ze sou “stalese menici informace kde aktualne se rika, ze je to asi chystane, ale ne drive nez 2020”.

To je dost rozdilne info a podani informace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam