• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    KOC256: Takze mam jit do ty jedenactky jo? :( ja bych vazne rad nejakej mensi format (aktualne 6S)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA: Presne stejnyma vecma jsem zduvodnoval proc nechci nic vetsiho nez iP4 a prosel jsem si 5, 5S, 6S, 7, X a ted budu menit za 11 PRO.
    Porad 4 nejlepsi velikost! Ale jak zkusis ten velky display, tak nebudes chtit jinak :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Neco se suska posledni 4 roky ne? :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HONCKA: Letemsvetemapplem je shit stranka, ktera vubec nema smysl cist, natozpak nekam dal sirit.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    HONCKA: IMHO to je jenom clickbait toho webu a žádnej nástupce nebude. Na poslední keynote zmiňovali 99% user-satisfaction s aktuálními modely, což sice nutně nemusí být pravda co do velikosti, nicméně já si to překládám tak, že malej už bohužel nebude.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    HONCKA: Ahaaa, tak to pockam :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    FELCARKILLER: něco se šušká
    Apple chystá na příští rok nástupce iPhonu SE – Letem světem Applem
    https://www.letemsvetemapplem.eu/2019/09/04/apple-chysta-na-pristi-rok-nastupce-iphonu-se/
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    HONCKA: Jaky novy SE?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    T_Y_L: Taky přemýšlím, co za náhradu SE, jenže jsou to všechno strašný pádla, mobil používám akorát na telefonování, instant messeging, obcas si na něm přečtu mail a podívám se do kalendáře,na ostatní věci mám ipad pro, kterej stejně skoro vždycky tahám s sebou. Doufám, že ty nový SE budou taky kompaktní.
    VACA
    VACA --- ---
    FARFELOO: hele já děti neman. Za to hodně sourozenců, všech věkovejch kategorií:) Pokud chodí (nebo nevyhnutelně bude) do třídy o "28-mi" spolužácích, jak se tomu chceš vyhnout? Ten výchovnej element IMHO spočívá ještě malinko trochu jinde. Tomuhle nikdy nezamezíš, pokud nechceš držet svoje děti vizolaci..
    ;)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Jak muže být ip 11 levnější než ipxs?
    Vím ze oproti pro je tam rozdíl v objektivu, ale i tak...
    KERB
    KERB --- ---
    jo tak nic, ono to musí být malými písmeny, .. ach jo, třeba to někomu pomůže .)
    KERB
    KERB --- ---
    FLLIP: ale aby toho nebylo málo, tak mě to říká, že ten voucher je neplatný

KERB
    KERB --- ---
    FLLIP: jo tak už to mám! ono to nejde takhle udělat rovnou, ty musíš kliknout na to "Zpět do košíku" a teprve v košíku tam ten kód dát, díky moc a pardon
    KERB
    KERB --- ---
    FLLIP: když pak dám platba online, tak už mě to hodí rovnou na platební bránu
    KERB
    KERB --- ---
    FLLIP: tohle mají skladem a já tam nic nemám, že bych mohl doplnit kód

FLLIP
    FLLIP --- ---
    KERB: Ale nejde to na předobjednávky... jenom na to co mají skladem.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    KERB
    KERB --- ---
    FARFELOO: dceři je 8 a nevidím důvod proč by měla mít smartphone
    KERB
    KERB --- ---
    FLLIP: v jaké fázi se zadává ten kód? nikde tam nevidím, kde by se dal doplnit prosím
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam