• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Mam dotazy ohledne mobilnich dat: Posledni dobou hodne cestuju a mi neustale zerou data tzv. Odinstalovane aplikace. Ty se objevuji ve vyuziti dat vzdy pod jinou appkou,ale nejde to rozkliknout, nejdriv u Fb, tedka zas u Swarmu. Aplikace jsem v posledni dobe nejak nepromazavala a kdybych nebyla minuly tyden ve Srbsku,tak na to asi ani neprijdu. Je to vzdy skoro 50%. Tahle statika je jen za jeden den.
    A druhy dotaz: u aplikace aliexpresu mi v systemovych sluzbach, kdyz to rozkliknu ukazuje, ze nejvic zerou Medialni sluzby iTunes. To je spojene s tou aplikaci, kdyz je to takto podtim? Pokud ano tak nechapu co ma ali spolecneho s medialnima sluzbama itunes.
    Diky moc

BOXY
    BOXY --- ---
    Nepotkali jste se někdo s tím, že by vám při telefonování přes AirPods lupalo ve sluchátkách? Začalo mi to dělat teď po pořízení iPhone 11. Dřív na Xr OK, jenže to bylo zároveň iOS 12. Takže se u mě potkala kombinace nového software i hardware. Po aktualizaci na 13.1.2 still the same. Při poslouchání muziky OK, je to jen při telefonování. Určitě zkusím kombinace jiných bluetooth sluchátek, resetování a odpojování všeho možného, ale než se do toho pustím, napadlo se zeptat, jestli náhodou nepostihlo i někoho jiného a není nějaké jednoduché řešení..
    DREEK
    DREEK --- ---
    Máte prosím tip, kde koupit iPhone X v top stavu, vlastně nejlépe nový, klidně nějaký swap z reklamace?
    iP Pro a XS nevyužiju, klasický iP11 je moc velký, takže mi z toho vychází nejlépe iPX. :)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    NIXX: Ano tohle pouzdro je výborné. A dá se sehnat i s kovovým plíškem na chytání na magnety.
    NIXX
    NIXX --- ---
    JERRYGN: já mám tenhle... je takovej napůl zaoblenej, napůl hranatej - dává těm bokům trochu vlastní konturu tím, jak přechází hrana v ty vyztužený rohy. Tenkej tak akorát. Ale není to carbon fibre...
    http://shop.itskins.com/...m-25d-glass-for-iphone-8-7-6s-6-frost-black-en.html?pid=786&pb=325&pc=693

V kombinaci s ochranným sklem je ten telefon dobře chráněnej a dobře drží v ruce.
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    EX_ESKADR: super :) za link bych byl vděčnej... nemůžu nic najít.
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    JERRYGN: urcite ano :)
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    dotaz. dostal jsem od vdf iphone 8 za korunu (obnova smlouvy), a konečně tedy po letech asi na něj přejdu. zatím mám SE, a vyhovujou mi ty hranatý okraje. dotaz: existuje na osmičku obal, kterej by byl tenkej (ideálně carbon fibre), a kterej by zároveň nekopíroval ty zaoblený hrany?

CROSS
    CROSS --- ---
    TOREIP: marketingovej bullshit to neni a díval bych se na to i z hlediska toho, jestli s tim telefonem plánuješ strávit nějakej čas. Podpora osmičky ze strany Apple potrvá o něco dýl.

Kdybys zvažoval přechod ze sedmičky na osmičku, to bych ti vymlouval, přechod z čehokoli staršího má vždycky smysl na co nejnovější (jinak vyhovující) stroj.
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    TOREIP: 1200 je docela v pohode... kde na Palmovce? Diky
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    PSYKUK: Na to potrebujes ty special sroubovaky a know how. Ja si nechaval opravit sklo na Palmovce za 1200,-
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOREIP:
    do 6S urcite ne. A pokud se ptas takto, tak s cistym svedomim ber 8.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    KOC256: Chci vetsi display a vic prostoru na aplikace. SE mi vyhovavala, nicmene chci neco vic moderniho. Popravde sestka eso uz mi prijde old school a osmicka je krasnej telefon. Jen me zajima, jestli to proste neni marketingovej bullshit na ukor sedmicky.
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Ahoj, tak pritelkyni se podarilo rozbit si sklo na osmicce. Mate prosim tip na dobrej servis v Praze? NEbo to clovek zvladne sam? Nebo se vyplati prodat s rozbitym sklem a koupit novej model? Same otazky :)
    Diky za rady :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HELVETE:
    Asi zalezi kdo to jak ma. Musim zaklepat ale jamel rozbite jen 6S a to diky padu z kapsy, ktera se k tomu vylozene nabizela a lezl jsem na zebrik... Takze toto ja osobne vubec neresim...

TOREIP:
    Resis kvuli ceny? Jaky rozdil?
    Na to beztratove nabijeni se krasne zvyka... Taky jsem tomu vubec nedaval vahu, ale dneska bych uz na nocnim stolku nechtel jinak...
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    HELVETE: Auto ani neresim a bezdratovy nabijeni v podstate taky ne) Spis jestli osmicka neni jen prebarvena sedmicka. Ani nepotrebuju velkou pamet, jen se mi nechce kupovat Android o kterym nevim zhola nic.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    TOREIP: Za mě bych kvůli podpoře asi 6s vynechal. A mezi 7/8 se rozhodnul zda chceš větší odolnost (kovové tělo) nebo bezdrátové nabíjení (skleněná záda, v autě a držáku super věc, po 2 měsících prasklá záda pádem). Hodně zjednodušeně, ale tak to u nich cítím já.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Roky jsem mel 5s a pak SE a mam pocit, ze kompaktnosti uz mam dost a radsi bych vetsi display. Ma vubec cenu si porizovat 6s? Je velkej rozdil mezi sedmou a osmickou?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    13.1.2 mi ted vyskocila...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam