• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NELDE
    NELDE --- ---
    Nemůže to být tak, že aplikace je sice smazána, ale ne úplně? Zůstane nějaké jádro, které dále komunikuje. Typicky bych to čekal u Apple aplikací, kde smazání maže jen GUI, neboť část je sdílená s jinou aplikací.
    DARKINA: Nemáš nějakou smazanou Apple aplikaci? Třeba Mail?
    NYX
    NYX --- ---
    DARKINA: Ja samozrejme nemyslim ted nyxi appku. Jen ze ta prenasena data mohou byt notifikace na nejake jine, uz odinstalovane aplikace.

Po odeslani notifikace ten odesilatel dostane odpoved, ze uz ji neni kam poslat - ale muze se na to vykaslat a posilat ji dal. Afaik apple sam ty notifikace nezahazuje (klidne me nekdo opravte), tak ti mozna chodi dal na telefon dal a zerou data.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    NYX: V klidu, jak uz tu kluci psali, neni to soucast dane aplikace pod kterou to je. Radi se to dle spotrebovanych dat...jen to nema ikonku, tak to je trochu zavadejici. Ted to mam pod kalendarem:)

NYX
    NYX --- ---
    DARKINA: Premyslim, jestli to nemohou udelat prichozi notifikace, ktere uz nema jaka aplikace zpracovat. Coz by se tedy pri spravne implementaci dit nemelo (respektive by to melo rychle prestat), ale buhvi jak to kdo ma udelane.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    MATESISKO: Tak sem to resetovala a behem jedne stanice metra zas.(

MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    DARKINA: Nemelo by. Je to jen statistiky. Napr preneses behem posledniho obdobi 1GB dat. Smazes fb, tinder a instagram, tak aby ta statistika sedela, tak smazane aplikace da do tehle kolonky
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    CROSS: MATESISKO: diky!

Jinak ted jsem resetovala statistiky, tak schvalne zda se to objevi i vecer.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    DARKINA: Jednotlive radky jsou jen serazene podle objemu dat. Odinstalovane aplikace jsou podle me ty, co jsi smazala ale pred smazanim prenesly nejaka data
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    ARMADILLO: No ale ja nezjistim jake to jsou...
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    DARKINA: tak je zase nainstaluj a vypni jim mobilní data :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    DARKINA: pořadí těch položek v seznamu neznamená, že mají navzájem něco společného, pokud se nemýlím, obvykle se to řadí podle objemu spotřebovaných dat, akorát prostě systémové služby nebo odinstalovaný appky nemaj vlastní ikonku. Proč odinstalovné aplikace žerou data ovšem netuším.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Mam dotazy ohledne mobilnich dat: Posledni dobou hodne cestuju a mi neustale zerou data tzv. Odinstalovane aplikace. Ty se objevuji ve vyuziti dat vzdy pod jinou appkou,ale nejde to rozkliknout, nejdriv u Fb, tedka zas u Swarmu. Aplikace jsem v posledni dobe nejak nepromazavala a kdybych nebyla minuly tyden ve Srbsku,tak na to asi ani neprijdu. Je to vzdy skoro 50%. Tahle statika je jen za jeden den.
    A druhy dotaz: u aplikace aliexpresu mi v systemovych sluzbach, kdyz to rozkliknu ukazuje, ze nejvic zerou Medialni sluzby iTunes. To je spojene s tou aplikaci, kdyz je to takto podtim? Pokud ano tak nechapu co ma ali spolecneho s medialnima sluzbama itunes.
    Diky moc

BOXY
    BOXY --- ---
    Nepotkali jste se někdo s tím, že by vám při telefonování přes AirPods lupalo ve sluchátkách? Začalo mi to dělat teď po pořízení iPhone 11. Dřív na Xr OK, jenže to bylo zároveň iOS 12. Takže se u mě potkala kombinace nového software i hardware. Po aktualizaci na 13.1.2 still the same. Při poslouchání muziky OK, je to jen při telefonování. Určitě zkusím kombinace jiných bluetooth sluchátek, resetování a odpojování všeho možného, ale než se do toho pustím, napadlo se zeptat, jestli náhodou nepostihlo i někoho jiného a není nějaké jednoduché řešení..
    DREEK
    DREEK --- ---
    Máte prosím tip, kde koupit iPhone X v top stavu, vlastně nejlépe nový, klidně nějaký swap z reklamace?
    iP Pro a XS nevyužiju, klasický iP11 je moc velký, takže mi z toho vychází nejlépe iPX. :)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    NIXX: Ano tohle pouzdro je výborné. A dá se sehnat i s kovovým plíškem na chytání na magnety.
    NIXX
    NIXX --- ---
    JERRYGN: já mám tenhle... je takovej napůl zaoblenej, napůl hranatej - dává těm bokům trochu vlastní konturu tím, jak přechází hrana v ty vyztužený rohy. Tenkej tak akorát. Ale není to carbon fibre...
    http://shop.itskins.com/...m-25d-glass-for-iphone-8-7-6s-6-frost-black-en.html?pid=786&pb=325&pc=693

V kombinaci s ochranným sklem je ten telefon dobře chráněnej a dobře drží v ruce.
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    EX_ESKADR: super :) za link bych byl vděčnej... nemůžu nic najít.
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    JERRYGN: urcite ano :)
    JERRYGN
    JERRYGN --- ---
    dotaz. dostal jsem od vdf iphone 8 za korunu (obnova smlouvy), a konečně tedy po letech asi na něj přejdu. zatím mám SE, a vyhovujou mi ty hranatý okraje. dotaz: existuje na osmičku obal, kterej by byl tenkej (ideálně carbon fibre), a kterej by zároveň nekopíroval ty zaoblený hrany?

CROSS
    CROSS --- ---
    TOREIP: marketingovej bullshit to neni a díval bych se na to i z hlediska toho, jestli s tim telefonem plánuješ strávit nějakej čas. Podpora osmičky ze strany Apple potrvá o něco dýl.

Kdybys zvažoval přechod ze sedmičky na osmičku, to bych ti vymlouval, přechod z čehokoli staršího má vždycky smysl na co nejnovější (jinak vyhovující) stroj.
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    TOREIP: 1200 je docela v pohode... kde na Palmovce? Diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam