• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BLAAZEN: No tvl, já bych klidně poslal 150 Kč ČSOB, jen ať už to konečně zapnou.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Air banka mi i poslala 150,- za zapnutí a využití Apple Pay
    TEJPEQ
    TEJPEQ --- ---
    SICKBOY4000: bohužel VISA karty přidat zatím nejdou
    CROSS
    CROSS --- ---
    SICKBOY4000: já si nepamatuju, že bych dostal nějakej mail, ale shodou okolnotí jsem někde četl zmínku, že jakási banka to spustila, a tím se přidala k dalším bankám včetně RB, tak jsem to (včera) zkusil a proběhlo to naprosto snadno a plynule. Potěšilo, jak si to samo načte kód z autorizační SMSky.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    SICKBOY4000: Jo, bez problémů
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    GANBOY: Pro má laminovaný displej. Nejde to měnit zvlášť .
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    CROSS: To je vono. Díky. Na Apple Id mám totiž spešl mail.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Dotaz- umíte tu někdo sundat sklo z iPadu pro 10.5?
    Ruplo sklo, displej je ok... ale v servisech mi oznámili že jediná oprava je vyměnit dělej display...
    CROSS
    CROSS --- ---
    COWBOY: mně například na všechno choděj od Apple faktury na e-mail spojenej s Apple ID. Ale to je asi příliš banální odpověď?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Tak mi alza změnila dodání iphone pro z 11.10 na 2.11. Pěkná otrava.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Poraďte prosim, jak zjistím za co mi Apple stáhnul peníze. Díky.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    EFESH: Ten Search neni uplne dobra berna micne. iPhone je popularni terc. Jakmile se najde jakykoli naznak problemu, tak se o tom okamzite vsude pise, spousta lidi (i tech co ten telefon nemaji) o tom zacnou hledat clanky (dost proto aby se Applu vysmali). A velmi casto i kdyz nejaky problem byl, tak se ukazalo ze v procentu je to "bezny". Jakoze kazdy zarizeni ma nejaky procento vadnych kusu. Problem je, ze iPhonu se vzdy proda silene mnozstvi najednou a tak ten pocet vadnych kusu je na prvni pohled velky.

Tim nerikam jestli tohle je nebo neni problem a jak velky. Jen ze je brzo na soudy a obzvlast ne podle mnozstvi vyhledavani.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak at rekne nekdo z majitelu, zda ma mobil poskrabany od kapesniku vice nez drive... ja jen rikam, ze pokud je pravdivibten test, tak neni duvod...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EFESH: Tak mi rekni zda ten borec je teda placeny Applem aby kecal?
    EFESH
    EFESH --- ---
    KOC256: you tell me

KOC256
    KOC256 --- ---
    EFESH:
    No to jsem nedávno probíral s kámošem co je ale zatvrzelý androiďák...
    On se vždy najde nějaký problém po uvedení nového iPhonu. Ohýbající se iP6, problém s anténama (?), ...

Ale třeba trochu sofistikované měření ukazuje, že je letošní display stejně tvrdý jako ten u 8, 7, 6, 5, 4...
    iPhone 11 Pro Max Durability Test - Back Glass Scratches?
    https://www.youtube.com/watch?v=7jD5Gkh4K34

vs iP X
    iPhone X Durability Test - Scratch BURN and Bend TESTED!
    https://www.youtube.com/watch?v=twY6zUj-t20

Nebo?
    EFESH
    EFESH --- ---
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Hmm, s magnetem mají jen pro 6/7/8.. nicméně i z těch X máš zajímavej výběr:
    http://shop.itskins.com/brand/for-iphone-xs-x-58-inch-409-en.html
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA:
    aktuálně mám tento:
    https://www.aliexpress.com/item/32826484273.html
    v šedé barvě.

Relativně elegantní, tloušťka tak akorát aby srovnal foťák a nemá otřepky.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ASAFA: na iPhone X jsem první rok používal Apple kožený pouzdro, ale nasralo mě, že mi černá barva nabarvila světlý kalhoty, od jistý používám tohleto od iFixit, neni asi úplně slim, ale neni objemově horší než to origo kožený. Jediná nevýhoda tohohle (nebo naopak výhoda pouzdra od Apple) je podle mě ta, že to origo je ve spodní části vybraný (asi kvůli swipe up gestu), takže po hmatu lze snadno poznat, kde je vršek a kde spodek. Většina pouzder, co jsem kdy viděl, je naopak symetrická, takže to poznat neni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam