• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELDE: Proc Dropbox kdyz mame nativni iCloud?
    NELDE
    NELDE --- ---
    CROSS: Špatně jsou iTunes (-;
    Stačí otevřít knihu na mobilu přes cloud (nejlépe Dropbox) a pak ji lze otevřít v jakékoli čtečce. Používám ShuBook, protože má hodně nastavení.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CROSS: Používám MP3Books, ten umí všechny vychytávky, které mě u audioknih napadají. Jediná nevýhoda je, že free verze je zatížena reklamou, chce to pustit pár korun na plnou verzi. Nicméně transfer knih probíhá postaru, jako soubory.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Kdo jedete v audioknihách — měl jsem za to, že na sestavě Mac s Mojave a iPhone s iOS12+ se audioknihy nalejou do iTunes, a v telefonu se objevěj v Books. Na Macu jsou normálně vidět v úložišti telefonu (pro představu nějaký detektivky, dejme tomu pět knih, všechny stejně [správně] otagovaný, pojmenovaný etc.), ale když otevřu Books v telefonu, je tam vidět jen jedna. Peklo. Nemůžu přijít na to, co je špatně.

Telefon je na iOS12, protože korporát nepovolil upgrade na 13, resp. povolil před pár dny a tento ještě neproběhl. Ale to by snad nemělo vadit. Mac i telefon jsou na stejným Apple ID.

Jinak si případně nechám doporučit co nejsnadnější osvědčený kombo na audioknihy. Doteď k tomuto účelu sloužil starej iPhone 4s, ale tomu předevčírem odešel digitizér, tak to zkoušim rozchodit na iP6.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    XEHUTL: Fotky AFAIK žerou baterii i kvůli různým taskům na pozadí - detekce lidí, sestavování vzpomínek...
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Ale teď vážně :)

Záleží jak má nastaveno, jestli používá víc zařízení, jestli fotky sdílí napříč třeba family, zda náhodou nedávno neredukovala rozlišení fotek v telefonu (kvůli místu) na pouze náhledy a teď se nesnaží zase natahat všechno v plném rozlišení..

Pokud má fotek a/nebo videí minimum tak porovnat co má na telefonu a co v cloudu, případně nějaký ten reset a kontrola kdy se co synchronizuje.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    CHEWBACCA: Nefotit.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    zdravim, kolegyni u iPhonu v aktivitách využití baterie ukazuje telefon aplikaci fotky na pozadí a žere jí to 80% baterky dlohodobě. Nevíte co to znamená, jak se toho zbavit?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Upgradoval jsem na XR a prestal se mi rozsvecet display kdyz mi prijde zprava. DND mam vypnuty a potlaceni zvuku take. Nevite, kde to nastavit? Me googlefu je marne...
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    CAMELLA: Já jsem si s tím chvíli hrál, pár zkratek jsem vytvořil, ale reálně používám jenom jednu zkratku na přidávání celodenních pracovních cest. Zkratka se mě zeptá který den to bude a pak přidá event do firemního a rodinného kalendáře.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    ALI: Ja mam nastaveny zapnuti snizeni bilyho bodu (kvuli cteni v kindlu) a vypnuti, a dobry :D
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    SH_PANDA: aha!?!
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    DDR
    DDR --- ---
    Ahoj, sorry za spam, ale mozno niekto bude mat zaujem predtym, ako ho dam na buy back.
    Predam iPhone XS, 256GB, space grey. Cely cas v puzdre a folia na displayi - je ako novy. Kupovany v iWant, zaruka este cca 1 rok. Cena 20.000kc.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    DUCATIMONSTER: Když na ploše klikneš a slideneš dolů, otevře se siri a můžeš začít psát.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ahoj. Poradíte mi prosím, jestli jde na iPhone vyhledávat na netu rovnou z plochy? Nějaký widget s vyhledávačem,nebo jak se tomu u ios říká. Díky K.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Nejvic nem nasralo automation, ktery funguje tak, ze ho musi clovek potvrdit. Takze jsem si udelal akci, ze se mi zapne Lower Power Mode kdyz prijdu do prace, ale muse jsem to vzdycky rucne potvrdit... nakonec vic kliku nez otevrit control center.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Chtěl jsem tam udělat rozcestník do options na konkrétní volby ale neuspěl jsem, patrně to nelze. Tím pádem můj veškerý další zájem klesl na nulu.
    EFESH
    EFESH --- ---
    ALI: Ja mam odeslání sms na koupi jízdenky MHD v Pze:)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ja zkusil jednu, nefungovala mi, tak to slo do slozky TRASH!

Tusim ze jsem zkousel udelat selfie a to dat do WhatsApp zpravy. Nebo tak neco. Podpora pro ty ukony se tvarila ze tam je ale nic se nestalo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam