• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    ONDRA_99: já přepojuju mezi iPhone, MacBook Pro a občas Apple Watch a funguje to občas ok, občas se to zasekne a musím AirPody strčit zpět do krabičky, podržet tlačítko vzadu a znovu vynutit párování... imho not perfect, not terrible
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Ne, funguje vyborne. Doporucuju resetovat airpody to tyhle problemy vyresi casto.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    A musis pri prechodu mezi zarizenima vzdy znovu rucne pripojovat?
    Pouzivam mezi iPhone a iPad a kdyz pouziju na iPadu, tak kdyz chci znovu iPhone, tak musim do nastaveni BT a rucne "pripojit"... Coz me neskutecne sere...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BLAAZEN:
    ...aby ses neposral :-)

Kdyz to peclive vycistis lihem na tamponku, tak to ani nepoznas. A jiste sockou taky jezdis a tam se kde kdo hrabe v nose, v zadku, za rolakem a ty si pak taky jiste pretres tvar, sahnes do oko nebo treba chytnes parek v rohliku...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Já osobně nechápu toho kdo si koupi použity ni-eary, přijde mi to nehygienicky.
    CROSS
    CROSS --- ---
    PAYAXY: mám je od ledna 2017, používám denně, ale obvykle ne moc dlouho v jednom kuse. Dneska vydržej maximálně hodinu, a už nějakou dobu se z hlediska nabíjení chovaj trochu divně – třeba po čtvrt hodině ze 100% na 7%, vrazim do krabičky a hnedle zase 90%, což přičítám chatrnému zdraví baterky. Krabička resp. baterka v ní známky opotřebování nejeví. Nabíjí se rychle a vydrží.

Každopádně bych do nich šel znova (no šel bych – už jsem pořídil druhou generaci), pohodlí používání, nošení v kapse a podobně mi za to stojí.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PAYAXY: Mam Airpods 1, mam je 2 roky. Pouzivam stredne (cesta do/z prave, obcas pri praci, obcas doma, ...) krabicku davam nabit v praci kdyz si vzpomenu. Dvakrat se mne stalo ze bylo jedno sluchatko vybite, coz vyresi reset sluchatek. Jinak se pripoji hned, prepojuji se v pohode (pouzivam s 2x Macbook, iPhone, iPad, Watch) a nikdy se mne behem pouzivani nestalo ze by dosla baterka. Ale tak ja je pouzivam bez prestavky tak max 3h. A v krabicce se nabiji na tech 80% fakt rychle.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    PAYAXY: U mě dobrý - odhadem jsou kolem 90 % kapacity.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    Muze nekdo po dvou letech kazdodenniho pouzivani Airpods sdilet jak je na tom vydrz baterie? Na netu jsem videl nejake spatne i dobre zkusenosti, tak nevi jak si to prebrat
    Predpokladam, ze ty nove na tom budou stejne?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Pacholci, já se tak těšil :(

HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    FARFELOO: air je overkill zbytečnej, bude se na tom serfit, koukat na youtub, jedinej duvod pro apple je rodina na jabkach a facetime.

CROSS: podle https://www.apple.com/cz/ipad/compare/ to ma stejnej cip A10 fusion.

Tak to vidim na tu 2018. Dik
    CROSS
    CROSS --- ---
    DUKED: Teď na to koukám, po vydání v seznamu nebyl, což mě právě poněkud zarazilo; každopádně díky za upřesnění.
    CESKI
    CESKI --- ---
    KOC256: Tak bez reakce na telefonu nic :/
    CESKI
    CESKI --- ---
    KOC256: Chce to reakci na displeji. Zkusím.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CESKI: Pripojit na kabel a wifi. Pokud je nastaven spravne, tak se provede zaloha automaticky. Jinak iTunes?
    CESKI
    CESKI --- ---
    Ip6s displej svítí ale nereaguje na dotyky. Mate nějaký tip??? A jak jej případně zálohovat??
    DUKED
    DUKED --- ---
    CROSS: Proc by ipad pro 9.7 nefungoval s airpods pro? Jedine, co nebude fungovat, je audio sharing...
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    HOLAKAC: Když jsem přemýšlel nad podporou, tak jsem došel k tomu, že se vyplatí Air. Větší kapacita, lepší display a o dva roky novější procesor. Předpokladem je pak minimálně o jeden cyklus delší podpora (2-3 roky)
    CROSS
    CROSS --- ---
    HOLAKAC: viděl bych to tak, že to Apple může zaříznout podle použitýho čipu, v případě 2018 iPadu jde asi o A10, co je v iPhone 7... jinak se asi neni moc čeho bát, už je to 64-bit, tak bych nějakej výraznej skok v HW nečekal. Řekl bych, že za těch 5 let, což je tak obvykle délka podpory (pro servis a podobně) to bude pořád použitelný. Jestli bude i iPadOS kompatibilita... to je spíš věštění.

(K tomu teda poznámka na okraj: můj krásnej iPad Pro 9,7" z března 2016, kterej šlape jak hodinky a nic mu nechybí, už nebude makat s AirPods Pro... Podobný situace budou bezpochyby nastávat i nadále.)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Dotaz na iPad - je nějakej rozdíl v podpoře podobně jako u telefonů ? Přijde mi že rozdíl mezi 2018 a 2019 je jen 0,5", ale taky skoro 2k....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam