• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    SUBTITLES017: Já chci jenom aby mi to dělalo tuhle nabídku.

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NATURALPLAST: a nechápeme pod pojmem predikce každý něco jiného? Nemyslím to, ze mi to nabídne opravené slovo po překlepu, ale něco takového, co umi SwiftKey.. to podle ne iOS klávesnice pořád neumí, ne..? nebo nabídnout dokončení rozepsaneho slova - to taky ne, ne?

NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    SUBTITLES017: Funguje, ale dost často to nabízí jenom jedno slovo který nechceš.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NATURALPLAST: dost mimo: uz ta predikce funguje i u češtiny?:)
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    Já nastavit u iOS klávesnice aby mi predikovala víc slov. Teď mám jenom jedno. Myslím ten výběr hned nad klávesnicí.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Nedávno tu myslím proběhla diskuze o škrábancích na iPhonech 11. Tady je docela rozumné info k věci: https://www.idownloadblog.com/2019/11/04/iphone-11-scratches/
    NELDE
    NELDE --- ---
    LIBORNSR: Vyměnit nebo nosit powerbanku.
    LIBORNSR
    LIBORNSR --- ---
    NELDE: to je možný, protože kondice baterie mi ukazuje posledního pul roku stále 93% při nabíjení každý den nebo každý druhy den
    LIBORNSR
    LIBORNSR --- ---
    KOC256: stává se to při pokojové teplote
    NELDE
    NELDE --- ---
    LIBORNSR: to je špatná baterie. Nefunguje detekce kapacity
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LIBORNSR:
    V zimě (chladnu) ano.
    LIBORNSR
    LIBORNSR --- ---
    Stává se vám někdy ze se telefon samovolně vypne např při 30% baterie a při následném zapnutí je tam třeba 10%. Poslední dobou se mi to stává nějak často. Mám vždy nejaktuálnější verzi SW a kondice baterie 93%
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Tak stacilo vycistit
    :) v istores na pockani
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Zda se, ze mi odesel vnitrni reprak. Nic v tom telefonu skoro neslysim. Na hlasitej odposlech ok. Myslite, ze se to da opravit? 8
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    HELVETE: alza, czc, atd.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Máte někdo tip na iPhone 5S baterku (osvědčený model/obchod)? Koupil jsem z AliExpress a vyměnil ji, nicméně téměř ihned jde ze 100% na 1% a telefon se vypne. Je to dcery telefon, ale funguje, je nepoškozený a jí stačí, ale dávat to někam do servisu je cenový nesmysl, vyměnit to umím sám, pokud bude baterie ok. Díky
    NYX
    NYX --- ---
    FRANCIMOUR: Co ceka, snooznes do doby kdy to budes pripadne chtit urgovat.

Ja teda vsechnu prijatou postu okamzite filtrem kopiruji do slozky archiv pro pripadne dohledavani. Z inboxu po vyrizeni mazu, cekajici veci prave snoozuju.

A pouzivam mail i jako todo list, proste si posilam sam maily. Je pak vse hezky na jednom miste.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FRANCIMOUR:
    mel jsem slozku "čekám na..." (waiting for... :)), ale časem jsem zjišťoval, že se do ní nedívám a tak tyto jsem si nechával v inboxu a alespon jednou za jměsíc jsem udělal velký pořádek. Vždycky když se u nás někdo snaží "učit" time management tak je zděšen jak moc dostáváme "potřebných" mailů (opravdu potřebných). To hodně polykají aby nás učili aplikovat pravidla pro lidi co vyřizují 20 mailů denně a cítí se přetíženi.

V podstatě se cítím jako vítěz, když má pracovní INBOX schránka má < 100 mailů a pod tu míru se to snažím držet. Po velkém úklidu se dostávám klidně i na 70. :) Takže proto je pro mě nutnost v těch 100 kusech najít ještě záložní třídění. Pokud tam je přečtený mail, tak to znamená, že ho stačí občas očima proletět, zda už není splněn... Ale to už jsem se rozepsal asi nad rámec auditka :)
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    KOC256: Mas pravdu... jen mam hodne mailu, ktere cekaji na ustni vyjadreni vedeni apod... tem to preposlu a oni pak odpovi mimo :) tak spis jen wainting for: a tam rada emailu. Ale vlajecky zni taky fajne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam