• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Před časem jsem si stěžoval, že fulltext ve spothlight nepodporuje vyhledávání v diakritice. Tak dneska jsem zjistil, že už to podporuje a dokonce pochopí i drobné záměny...

Pokud hledám "Hanka" a napíšu "Hunka", tak ho to nijak nezmate a najde co potřebuji...

Ale pořád to ještě chce doladit...

Pokud hledám "Blaščák", tak klidně mu stačí "Blascak", ale tady už záměnu nedovolí. Takže "Clascak" už ee... :)
    AZBEST
    AZBEST --- ---
    Zdravím muzeu se zeptat mam tu jedno male trápení s apple pay. resetoval jsem Iphone do továrního zaraženi s tim ze jsem odmazal i karty z Walletu ..Kdyz jsem nastavil novy Iphone pustil jsem Wallet ze pridam nove karty objevili se tam karty stare jestli si je přeju aktivovat.Nevite jak mam odstranit uplne ty stare karty?z Walletu jsem je odmazal ale vyzdi se tam nějak objeví znovu .Myslel jsem ze je mam někde na Icloudu uloženy ale tam je nikde nemuzu najít kde bych je odmazal nemam je ani ve storu.nikde jen v ty peněžence.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    GANBOY: a kvalita ?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PSYKUK: já teď bral display na SEčko a na aliexpresu přišlo na cca 8dolarů... na 8mičku co sem zběžně koukal tak z ali vyjde na 11 dolarů...
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    PSYKUK: levně koupíš na eBay/Aliexpress. Applemix jen přeprodává tyhle věci z Číny. Imho tejden vydrž a mezitím objednej sklo z eBay
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Ahoj,

nema nekdo tip na to, kde koupit nejak levne a kvalitne sklo na iphone 8?

Google na me vyplivl hned toto:
    LCD panel + dotykové sklo (touch screen digitizér) pro Apple iPhone 8 - černý - kvalita A | AppleMix.cz
    https://www.applemix.cz/...nel-dotykove-sklo-touch-screen-digitizer-pro-apple-iphone-8-cerny-p27837/

ma to cenu? je to kvalitni? neni to drahy?
    Kamos mi pak to rozbity sklo vymeni...

Nebo se na to vysrat a prodat ten telefon s rozbitym sklem? Pristi tyden by mela prijit sluzebni 11...

Predem diky za tipy :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PUEBLO:
    Mi se to neděje. Ale děly se mi věci, které následně samy přestaly i bez upgradu...

Třeba to, že se mi nenačítaly maily, zasekávala app na maily při novém mailu, atd.
    Pak se to prostě jednou zvetilo...
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    GANBOY: Appleking není autorizák.. hledej na https://locate.apple.com/cz/cs/
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    posledni dobou me trapi jeden bug na mem iphone X...mam zapnute automaticke prepinani do darkmodu pri setmeni...asi v 50% telefon uplne vytuhne...cerna obrazovka a rotujici kolecko a pomuze jen celkovy reset (volume up - volume down - a drzet lock button dokud se neobjevi jabko)

deje se vam to take? v info o 13.3. nepisou ze by tento problem fixly...na netu take nemohu nic najit tak se bojim nejakeho HW poskozeni senzoru...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    OK. Takže holt fakt 6ka za display z appleking... to je radosti.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    GANBOY: Ano. Jakoze i u tech cinskejch budes mit rozdil v kvalite. Ale proste to nechces. Hod to do autorizovaneho servisu.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Apple iPad Pro 10.5 - LCD Displej + Dotykové sklo (Černá) | Fixshop
    https://www.fixshop.cz/...iwAQW-hzTaoRlg7dDx7gAAvi8knVYdVzsRHJoOGiiQKtcl-KooMHy7QWLrKNRoCZB4QAvD_BwE

Takže tohle je jenom předražená Čína?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    AVALON_CZ: A zaroven bych dodal ze bych sel jedine do originalu. Ty ruzne alternativy maj podle me smysl tak do stareho telefonu na “doziti”.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    GANBOY: Všechny displaye, co koupíš sám budou aftermarket, některé lepší, některé horší. Originál dostaneš jen v autorizovaném servisu, protože Apple náhradní díly neprodává nebo aspoň donedávna neprodával
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Dotaz- netušíte někdo kde koupit levnější originál display pro iPad Pro 10.5?
    Vyměním si ho sám, ale co sem hledal tak CZ e-shopy ho maj za 6000,- ano, našel sem na alliexpresu display za 2000,- ale tak nějak mám strach kvůli kvalitě barev (upravuju na tom fotky) takže si sem jdu pro radu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JERRYGN:
    Včera jsem nalepil toto:
    https://www.aliexpress.com/item/32923413761.html

Sedí perfektně. Lepení v pohodě, jen mi povrch přijde takový více adhezní.
    Více zkušenosti zatím nemám...
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    EX_ESKADR: přesně, musím vždycky ráno pustit podcastovou appku a dát manuální refresh :/. Medle předchozí iPhone 5 s iOS 10 tenhle problém neměl. Trošku podezírám, že to nějak souvisí s tím, že jsem nastavení podcastů přemigroval přes iTunes právě z toho iPhone 5, ale čort znajet ...
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    SUCZKER: uplne ten samej problem, resim tim, ze audio stahnu a pak poustim stazeny, zbytek pres Spotify. Ale je to ultradmnce!!!!
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Podcasty se mi nestahují na pozadí, když jsem připojen k WiFi. Na webu jsem žádné rozumné vysvětlení ani řešení nenašel. Dělat hard reset celýho telefonu se mi nechce a ani nevím, jestli by to pomohlo. Všechna myslitelná nastavení jsem už kontroloval. Nesetkal se tu někdo s něčím podobným a nevyřešil to tak, že se to na pozadí začalo stahovat ?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    iOS 13.3
    iPasOS 13.3
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam