• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KAMIONG: Aktualne je nejmensi iPhone ktery ma smysl koupit iPhone 8. A jestli nekdy v brzke dobe vyjde novy mensi telefon je dost spekulativni, ja osobne tomu neverim, kazdy rok se rika ze "ted uz 100% bude" a pokazde ani v nejmensim. Dokonce i iPhone 8 je uz celkem starsi a nejmensi z novych je iPhone 11 Pro (velikost jako X/XS).
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    ONDRA_99: no do konce roku bych přežít mohla na tom náhradním androidu, který teď používám, ale pochybuju, že by se mi z toho přežívání nevyvinula nějaká psychosomatická porucha v podobě tiku, nebo jiné ohavnosti :D
    Problém je v tom, že na větším telefonu se mi blbě píše a i ta skladnost...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    A teda ja sem za postupne umirani 5S/SE rad, vzdy kdyz na ten display zkousim cpat nejaka data (treba info v prubehu navigace), tak je to hroznej hell to tam vse dostat :D
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    ONDRA_99: :-) jo no
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    FELCARKILLER: Osobne bych teda na SE2 necekal. V prvni rade telefony se predstavuji koncem roku a "kaput telefon" hadam do konce roku nepocka. A za druhe SE2 "zarucene vyjde" uz asi posledni 3 roky.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    Za chvili mozna vyleze SE2, tak pokud to neni nutny vyckal bych.
    PAYA
    PAYA --- ---
    KAMIONG: Ne. Pod iP8 uz asi nema smysl nic kupovat, kvuli podpore.
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    Když bych se rozhodla, že svou kaput 5S nahradím, má cenu ještě kupovat 5s/SE,? Jde mi hlavně o rozměr, chci co nejmenší telefon...
    CROSS
    CROSS --- ---
    Waltr (Waltr 2) to sice umí, lepší zkušenosti mám s (dražším) iMazing, což je univerzálnější věc na práci s iOS zařízeními. S Waltrem jsem měl podivný problém, když z telefonu věci Waltrem nahrané zmizely po připojení k iTunes. (Nějak náhodně mizely.)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SUBTITLES017: Ten Waltr by to prave mel umet treba. (ONDRA_99)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    COWBOY: prehravam hudbu primo v documents.. v do Hudby to jinak nez pres itunes nedostanes ne?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    COWBOY: Zkus Wlatr. Nemam s tim zkusenost, ja od nich pouzivam iBetterCharge a jen sem narazil ze maji i app na to nahravani do iOS.

WALTR: Effortless iTunes Alternative for Windows & Mac | Softorino
    https://softorino.com/waltr/
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SUBTITLES017: Už je jenom 7.
    A jde to pak přehrávat v Hudbě?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SUBTITLES017: Díky
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    COWBOY: documents5
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Co používáte na ukládání hudby do iphone, když nechcete jít přes iTunes?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KAMIONG: Jaký je to díl? Já mám v práci jeden rozděleny vrak bez displeje a baterky, tak by tak mohl tento díl být
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    KAZATELL: no tak jsem to opět rozebrala, vyndala jsem reprák a všimla jsem si toho, že zatímco na původním komponentu je ten drátek antény pevný cca 2mm od spájení k tomu flexkabelu a až pak se ohýbá, tak ten náhradní díl má drátek ohýbací se přímo u toho spájení, takže jsem ho pravděpodobně trochu pokurvila tím, jak mi včera nešla ta anténa přicvaknout. Na drátku není viditelné poškození vidět, ale víc mě nenapadá...
    Pájku nemám a nikdy jsem ani v ruce neměla, ale napadlo mě, zda by to třeba náš elektrikář nezvládl přepájet z toho starého kabelu? Máte s tím někdo zkušenost? Samozřejmě si můžu za stovku koupit nový flexkabel, ale tam asi bude stejný problém.
    Další otázka - když si koupím flexkabel za 300,- místo za 100,-,bude v tom rozdíl? Trochu pochybuju...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Pokud pisu text na iPhonu, treba prave tu, tak se zvuk klapani na klavesnici postupne zesiluje. Pokud si udelam par sekund behem psani pauzu, tak pak zase zacinam psat z “ticha”. Vsiml jsem si toho az u iP 11 PRO. Nejaka vlastnost spojena prave s timto typem nebo se to da nekde zrusit globalne?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KAMIONG: No to netuším, vždycky jsem myslel že stačí aby se to dalo ke kovu co není magnetický, aby se magnetismus předal, ale když jsem hledal info tak se píše že je potřeba tlumivka s otevřeným jádrem. Tady jsem našel i nějakou domácí variantu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38556-pokus-o-odmagnetov%C3%A1n%C3%AD/
    Jestli to má na svědomí tu anténu netuším, jen to může být jedna z možností. Jaký to má opravdu vliv jsem se s určitostí nikde nedočetl. Ale pár lidi psalo že jim na chvilku zamrzl třeba displej a museli ho zhasnout a rozsvítit, jinak nereagoval a po výměně šroubků to prý pak chodilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam