• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: Huh, normalne v applestore?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUB:
    Je uz novejsi. Hledej “nyx for ios”. Ale taky uz ma nejake mouchy...
    DUB
    DUB --- ---
    CROSS: Yes, ok :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    DUB: jaká appka? Myslíš iNyx z roku 2012?
    DUB
    DUB --- ---
    XS- jsem jedinej komu tadle appka nevyplnuje celej display ale je hodne orizla nahore i dole?
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    CROSS: Prej v iStyle v Paládiu to dělaj na počkání
    CROSS
    CROSS --- ---
    iPhone X (v provozu od uvedení) mi sice píše, že i po letech má baterka kapacitu 92 %, ale minulý týden jsem si všimnul, že stav baterky (Battery Health) hlásí nutný servisní zásah, protože stav baterky je significantly degraded. V provozu jsem si ničeho nevšimnul, výkon nepokulhává, nevybíjí se pocitově nijak rychleji než doteď, kdybych ze zvědavosti neporovnával stav s iPhonem 6 mojí ženy (88% kapacity a normální stav... i po těch letech), o ničem bych nevěděl. Njn.

    Ví někdo ze zkušenosti, jak dlouho trvá výměna baterky v Apple Store? Udělaj to na počkání? Moc se mi nelíbí představa, že ho tam budu muset nechat, natož abych ho někam posílal.
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    jakej servis v Praze byste doporucili na vymenu skla a baterky?
    mam 6S, baterka na odpis (pri soucasnejch teplotach se klidne vypne uz pri 50 %). display uz mam jednou menenej v https://applebro.cz/ (mel jsem to kousek z prace), ale spokojenost ne-e. sice ukazuje, ale nikdy uz nemakalo prizpusobovani jasu a celkove mel pomalejsi odezvu nez original.
    jdu samozrejme po nejnizsi cene a idealne v rozumny vzdalenosti od holesovic/budejovicky
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Na mojí 11 pro mi nejdou z live photos vytvářet boomerang stories, setkal se s tím někdo? Případně je tu někdo s 11 komu to funguje?
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    XEHUTL: Hee, ladit samozřejmě, zatr slovník :D
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Je nějaká možnost jak zmenšit krok na tlačítka hlasitosti? On screen volume dokáže kadit hlasitost velmi jemně, ale nebaví mě pokaždé pro ten mezistupeň tahat telefon a zapínat obrazovku. Stačilo by mi 2x tolik úrovní než je teď.

    Vím že funguje snížení maxima u music a pak se těch cca 16-18 stupňů dělí o menší úsek a tedy je krok menší, ale tam zase záleží dost na výstupu (sluchátka/bedýnky). Navíc mám podezření že to funguje jak v čem.

    Jiná cesta není?
    WERT
    WERT --- ---
    PAYA: radeji bych fotky zazalohoval...
    WERT
    WERT --- ---
    PAYA: melo by bejt
    CROSS
    CROSS --- ---
    PAYA: radši bych to nějak vyzkoušel, protože v různých dokumentech podpry Apple se píše, co záloha neobsahuje (výslovně fotky, pokud je zaplá ta synchronizace do iCloudu), ale nepíše se, co záloha obsahuje. Mrknul bych v Macu, jak ta záloha vypadá, leccos se dá odhadnout už podle její velikosti.
    PAYA
    PAYA --- ---
    CROSS: iCloud prave nepouzivam. Jen zalohy pres kabel do Maca (itunes) tak jsem doufam ze to zalohuje vse a pri obnoveni telefonu nebo pokud si koupim novej a pouziji tu zalohu tak bude vse jako ve starem tj. vcetne fotek.
    CROSS
    CROSS --- ---
    PAYA: záleží, zda používáš iCloud Photos, tj. jestli se fotky vyfocené telefonem nahrávají do iCloudu. Pokud ano, pak iTunes záloha ty fotky neobsahuje. Pokud ne, alespoň teoreticky, a fotky se ani nesynchronizují proti iTunes (jak to historicky bývalo), pak by je záloha do iTunes obsahovat měla.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    PAYA: podle mě ne, musíš je zálohovat "zvlášť" podobně jako hudbu, viz. https://support.apple.com/en-us/HT201313
    PAYA
    PAYA --- ---
    Pokud zalohuju iPhone pres iTunes tak je v te zaloze vse vcetne vsech fotek v telefonu? Nemusim je zalohovat nekam jeste rucne napr. do aplikace Fotky?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Dotaz. Telefon (iP SE) zdechl nenávratně. Koupil jsem novej a teď chci starej odstranit z iCloudu, ten však hlásí, že to nelze. Nikde po internetech žádná užitečná rada. Ptám se tedy zde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam