• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TALPENNY: Itunes se snad nepouziva uz roky...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    TRIPLT: To jí jako fake iPhone šel píchnout na iTunes atd.?Že to prasklo až po půl roce.Nebo to byl "repas" plnej dílů z "druhovýroby" tzn. styl čínský tržiště :D
    AILAS
    AILAS --- ---
    Ahoj, našel jsem staré zdroje své apky na kterou jsem přes 2 roky už neměl čas a už asi ani mít nebudu. Kdyby to někomu pomohlo, zdrojáky jsem uploadnul sem https://github.com/jorycz/nyx.cz
    Hodil jsem to i do iOS klient boardu.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    DWAY: To bude nějaká chyba, funguje mi 4S i 5.
    FARGO
    FARGO --- ---
    CROSS: Dik, mam je tam prave jenom di rijna. Pak prestaly chodit, tak jsem myslel, ze je nekde stahnu.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DWAY: Nemůžu to dohledat. Vím, že problém vzniknul, když jsi něco nastavil v iCloud. Ale nevím co a jak :( Promiň
    CROSS
    CROSS --- ---
    FARGO: mně to chodí mailem na adresu, která je zároveň i Apple ID

DWAY: to je divný, mně to normálně funguje i na iPhone 4S. Ale předevčírem mi trvalo asi hodinu pokusů, než mě to pustilo do Appstore na starým iPadu. Prostě bych to zkoušel.
    FARGO
    FARGO --- ---
    Jsem asi lama...poradite mi prosim, kde stahnu fakturu za icloud, kterou bych mohl dat do ucetnictvi. U nakupu pod mym apple ID se mi zobrazuje vsechno jine nez faktury za tohle predplatny. Moc dekuju !!!
    DWAY
    DWAY --- ---
    JYRKA: takze sem v prdeli? Stary mobil muzu vyhodit?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DWAY: nijak. Souvisi to se zmenou overovani, nekdo to resil uz ve konferenci o ipadu na nyxu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Mam doma stare 5s ktere dcera pouziva na youtube, a nemuzu se tam prihlasit svym (ani novym) apple uctem. Pise mi to ze iCloud se neporadilo overit, a ani se neprihlasimu do appstoru, tudiz je ze stareho iphonu tak mozna zavazi v tuto chvili :(

nevite nekdo, jak by se to dalo vyresit?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KRKA: Tak vezmi kabel a kostku a vymen to kus za kus v obchode.

Ja takto v zaruce menil starsi kabely pravidelne.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CROSS: Ok ja jen pro jistotu. Sestrenka koupila iphone z nejakeho noname eshopu... prisel krasne zabalenej... kazdopadne do pul roku prestalo fungovat snad vse co slo. V servise nasledne zjistili, ze ma velmi daleko k originalu :))
    KRKA
    KRKA --- ---
    CROSS: Přesne tak :) úplně novej
    Každopádně jsem vyměnila tělo nabíječky i kabel a zatím cajk! Díky všem za rady
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    FARFELOO: Doporučil bych spíš dřevěným párátkem?
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRIPLT: odkud má KRKA telefon netušim, ale proběhla tu debata než ho koupila a když ho koupila, z toho odvozuju, že je novej.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CROSS: Jen takovej dotaz pro jistotu... odkud jsi ho kupoval?
    (Jestli uz bylo zmineno tak sorry)
    CROSS
    CROSS --- ---
    FARFELOO: za zkoušku to asi stojí, ale ten její telefon je úplně novej.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KRKA: Podle mě máš špinavej konektor. Vezmi jehlu a pořádně odtam vyšrábej tzv. “Pocket Lint”. Může tam toho být spoustu. Mně to vždycky pomohlo při stejných potížích.
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    zbylo mi tu po upgradu par ruznych ebay krytu a ochranych skel na 6 plus, pokud ma nekdo zajem (Petriny)
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRASEEEK: hele nevim, co si myslet. Autonabíječku mám myslim Griffin nebo Belkin, takže by to neměla být úplná hrůza z neznámého čínského zdroje, a žádný z předešlých telefonů (6, 7) na ní za stejnou dobu neutrpěl. Na druhou stranu ten telefon je jinak dva roky jak v bavlnce. Paní to píchla na diagnostiku (teda obrazně řečeno, větší část běžela bezdrátově). Baterka ukazuje 92% původní kapacity a 444 cyklů a kritickej stav vyžadující výměnu. Paní na to koukla a zeptala se mě, jestli jsem to nenabíjel v autě. Tak jsem si řikal, že to sem napíšu, i když samo definitivně jistá příčina to neni.

Jinak na svou původní otázku si odpovim, že autorizák to vymění za hodinu, takže na počkání lze, aspoň ten náš na maloměstě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam