• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CROSS: Ok ja jen pro jistotu. Sestrenka koupila iphone z nejakeho noname eshopu... prisel krasne zabalenej... kazdopadne do pul roku prestalo fungovat snad vse co slo. V servise nasledne zjistili, ze ma velmi daleko k originalu :))
    KRKA
    KRKA --- ---
    CROSS: Přesne tak :) úplně novej
    Každopádně jsem vyměnila tělo nabíječky i kabel a zatím cajk! Díky všem za rady
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    FARFELOO: Doporučil bych spíš dřevěným párátkem?
    CROSS
    CROSS --- ---
    TRIPLT: odkud má KRKA telefon netušim, ale proběhla tu debata než ho koupila a když ho koupila, z toho odvozuju, že je novej.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    CROSS: Jen takovej dotaz pro jistotu... odkud jsi ho kupoval?
    (Jestli uz bylo zmineno tak sorry)
    CROSS
    CROSS --- ---
    FARFELOO: za zkoušku to asi stojí, ale ten její telefon je úplně novej.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KRKA: Podle mě máš špinavej konektor. Vezmi jehlu a pořádně odtam vyšrábej tzv. “Pocket Lint”. Může tam toho být spoustu. Mně to vždycky pomohlo při stejných potížích.
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    zbylo mi tu po upgradu par ruznych ebay krytu a ochranych skel na 6 plus, pokud ma nekdo zajem (Petriny)
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRASEEEK: hele nevim, co si myslet. Autonabíječku mám myslim Griffin nebo Belkin, takže by to neměla být úplná hrůza z neznámého čínského zdroje, a žádný z předešlých telefonů (6, 7) na ní za stejnou dobu neutrpěl. Na druhou stranu ten telefon je jinak dva roky jak v bavlnce. Paní to píchla na diagnostiku (teda obrazně řečeno, větší část běžela bezdrátově). Baterka ukazuje 92% původní kapacity a 444 cyklů a kritickej stav vyžadující výměnu. Paní na to koukla a zeptala se mě, jestli jsem to nenabíjel v autě. Tak jsem si řikal, že to sem napíšu, i když samo definitivně jistá příčina to neni.

Jinak na svou původní otázku si odpovim, že autorizák to vymění za hodinu, takže na počkání lze, aspoň ten náš na maloměstě.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    To by asi musel mít nějaké blbé rozvody, bludné proudy, výkyvy napětí a nevím co ještě...

Mám dny kde třeba o víkendu ho ždímám na 200% kapacity a s tím, že ho připojuji a odpojuji stále dokola a než jsem před pár měsíci měnil na 11, tak jsem měl tuším 88%.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    CROSS: taky mi to prijde jako blbost... nekolik let s nekolika iphony jsem jezdil kazdy den do prace a z prace hodinu - nabijecka a z telefonu audio... zadny z iphonu to nodnesl nijak dramaticky...
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    CROSS: To se mi moc nezda, ale ok
    CROSS
    CROSS --- ---
    Vracím se ke svému problému s baterkou v iP X: v servisu jsou toho názoru, že baterku mi odepsalo časté nabíjení v autě (kde jsem ho vozil dvakrát denně hodinu na kabelu). Druhá hypotéza byla nabíjení z powerbanky, ale to nepraktikuju.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XEHUTL:
    mám snad už týden a nepoznal jsem rozdíl (problém)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    XEHUTL: Mám několik dni a ničeho jsem si nevsim, ale mam SEcko :-)
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Hmm, 13.3.1 je out a je tam spousta záplat. Instaloval jste už někdo? Nějaké problémy?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Já nechal včera vyměnit baterii i ip7 a to je paráda. :-)
    KRKA
    KRKA --- ---
    LOJZA: Rozumím, zkusím jinou nabijecku. Každopádně jiné známky něčeho špatného nejeví, tak je mi to proste divny, ze by to bylo iphonem, už mám několikaty a něco podobného jsme neviděla
    NELDE
    NELDE --- ---
    LOJZA: Když je plně nabitý, tak se odpojí a pak tyhle noční vybíjí až do nuly.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    KRKA: Mně takhle blbnulo nabíjení a bylo to vadným adaptérem elektřina-USB. Kabel byl v pořádku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam