• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUB:
    No proto má WAZE to tlačítko "uspat"... Killovat není třeba...
    DUB
    DUB --- ---
    hlavne pokud tu appku nekillnu, tak furt zjistuje polohu a samotny nepouzivani to nezastavi
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Ja vim ze neni. Mne spis jde o to jestli nekdo preferuje killnuti (treba protoze je to zpusob vypnuti ktery je rychly jednoduchy a funguje jim u vsech apek), nebo radsi klikaji na tlacitko vypnout (kdyz tam je a je funkcni).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Ono to za mě není tak jednoduché...

Možnosti, které mě napadají:
    - WAZE: má tlačítko uspat, většinou (ne vždycky) ukončuji, protože mě to donaviguje do blíézkosti ale neukončí se navigace...
    - WAZE: dojedu do cíle a navigace se ukončí, pak řeším tlačítkem tak 50:50
    - Když už vím, že jsem blízko, tak navigaci ukončím a přepnu se na jinou mapu

atd.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---

Jak ukončujete navigaci v telefonu?

30 hlasy od 30 respondentů

KASUMI
      KASUMI --- ---
      mno... tak jsem si rikala, ze kdyz budou mit ve storu iphone co chci.. tak je to znameni.. musela jsem pro adapter... a meli.. posledni kus... a zaroven mi na nej (11 pro 256gb) dali "slevu" 9500 kc.. za osmicku, kterou jsem tam nechala.. no neberte to.. normalne bych to zkusila prodat tady za 10.. tak mi prislo s tim min srani... tak snad jsem neudelala blbost :D
      KAMIONG
      KAMIONG --- ---
      Čistila jsem Iphone SE, který spadl do něčeho lepivého, a jak jsem ho přísavkou otevírala a okraje displeje byly přilepené, tak se vychýlilo sklo displeje z rámečku. Mobil funguje, vše vyčištěno, ale to sklíčko trochu pruží. Dá se to nějakým způsobem přitáhnout? Všimla jsem si toho i u svého 5s, jak jsem se v něm opakovaně vrtala, tak ten displej pak už nepřiléhá. Jinak displej funguje dobře, ale byl to telefon kamarádky, tak bych to buď ráda vyřešila, nebo jí vysvětlila, proč to tak je.
      FLLIP
      FLLIP --- ---
      DSTEPZ: At to tady je kdyby to někdo hledal. Na Macu je možnost dát celé vlákno zpráv tisknout, tj. to vytiskneš do PDFka...
      DSTEPZ
      DSTEPZ --- ---
      FLLIP: Uz jsem to vyresil pres imazing, ale diky
      FLLIP
      FLLIP --- ---
      DSTEPZ: Máš Mac?
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      TEEPEK: vypovidat asi nebude, jen me zajimalo, co je to za bullshit.
      DSTEPZ
      DSTEPZ --- ---
      ahoj, neznate nekdo nejakej jednoduchej zpusob jak dostat sms messages konverzaci do txt / pdf?
      TEEPEK
      TEEPEK --- ---
      DRAGON: Určitě hovadina. O2 se předvádí jak oblbovat a okrádat lidi. Jako by operátoři tady v tý zemi už neharvestovali dost. Vypovědět
      KOLCON
      KOLCON --- ---
      DRAGON: Přijde mi to divný
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      pls muzu dotaz? iphony moc neznam, kamos mi tvrdi, ze mu telefon uzira (malo ale uzira) data i kdyz neni na wifi a ma cellular data vypnuty. Pry mu v O2 rekli ze to je normalni, ze si telefon resi nejaky systemovy funkce online. Mne ti prijde divny, je to fakt mozny?
      dekuju
      JERRYGN
      JERRYGN --- ---
      Kde stahujete dynamicke wallpapery? (ne live, ale dynamic, co se hejbou samy) Nemuzu zadny najit.
      WOJTISHEK
      WOJTISHEK --- ---
      Občas se mi stane, že mi iP7 sám od sebe změní language a/nebo region z češtiny na angličtinu. Po čem se podívat, ať mi to přestane dělat?
      NELDE
      NELDE --- ---
      CROSS: U Androidu dáváš práva zvlášť každé aplikaci.
      CROSS
      CROSS --- ---
      HOLAKAC: ne, je to spíš v tom, že iOS tě nechá poměrně spolehlivě nastavit, k čemu GPS / sledování polohy použiješ a komu (jaké aplikaci) k tomu povolíš přístup. Takže tady kolega to například může používat exkluzivně ke geolokaci fotek.

(Ale netušim, jak to má Android, třeba když to explicitně nepovolíš, tak taky žádné aplikaci přístup k poloze nepovolí.)

„jestli jsou větší šmíráci Apple či google“, o tom jistě diskutovat nechceme, protože to by byla úplně nesmyslná debata.
      KOC256
      KOC256 --- ---
      HOLAKAC:
      Nechci diskutovat kde to kde zneužívá...

Ale o tom, že když bych to měl vypnuté, tak bych si dneska rval vlasy, kdybych neměl pleš.
      Mám v telefonu 50000 fotek za 8 roků. Procestoval jsem většinu států evropy a jsem, vděčný, že si to mohu prohlédnout na té mapě. Ale pokud to neprozřetelně bych měl vypnuté, tak bych o ty informace nenávratně přišel...
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam