• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CROSS
    CROSS --- ---
    Qi nabíječky z IKEA taky používám, maj teda každá vlastní zdroj, ale vzhledem k nedávné příhodě s výměnou baterky nevim, jestli dělám dobře... ;-]

Mimochodem jakou může mít cenu dva roky starý iPhone X, 256, s funglovou baterkou? Asi teda udělá radost někomu v rodině.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Mam jich taky par po baraku a v aute a kabel pouzivam vicemene jen pri cestovani. BTW diky za tip s prelepenim diody, jdu to hned udelat :D
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    jen bacha, k te superlevne bezdratove nabijecce z Ikea si budes muset dokoupit USB-C nabijecku. a v loznici se bez prelepeni diody neda pouzivat, sviti jak svin.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    VENIKA: Používám. Mám je taky různě kde se pohybuju a nesleduju žádný zhoršení.

A kabelem nabíjím opravdu minimálně
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Pouzivate nekdo fakt hodne qi wireless? Mam ted takovou myslenku nakoupit jich par v ikea a rozmistit ruzne po byte, kam potom budu odkladat telefon. A zbavit se pokud mozno kabelu.
    Ale premyslim, co si o tom bude “myslet” baterka? At si ji nejak zbytecne nenicim.
    CROSS
    CROSS --- ---
    DAWIDOS: a iCloud Storage ukazuje co?
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Uz mesic se mi nechce zalohovat iphone, ze je na cloudu malo mista. Nicmene uloziste mam 200 gb, v telefonu zabrano asi 100, velikost dalsi zalohy 50... mne to nestymuje...
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    ONDRA_99: Waze je asi jediná aplikace, kterou po dojetí automaticky killuju.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ONDRA_99: ja to preferuju, ani si u waze nevybavuju, kde naky vypinaci tlacitko je. Killnu poslepu a cau.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    ONDRA_99: Killuju. Vždy. Nikdy mě nenapadlo nic jinýho. Ani si rychlejší možnost neumím představit :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Tak ty rozumne apky to tak delaji.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Já bych preferoval, že navigace sama přestane využívat prostředky, pokud nenaviguje. Což by bylo ideální a tak nějak konzistentní vůči celému apple... Ale chápu, že to je specifikum, protože někdo se naviguje jen hlasem a tak nechce aby se mu to na pozadí killnulo samo třeba po 15ti minutách...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUB:
    No proto má WAZE to tlačítko "uspat"... Killovat není třeba...
    DUB
    DUB --- ---
    hlavne pokud tu appku nekillnu, tak furt zjistuje polohu a samotny nepouzivani to nezastavi
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Ja vim ze neni. Mne spis jde o to jestli nekdo preferuje killnuti (treba protoze je to zpusob vypnuti ktery je rychly jednoduchy a funguje jim u vsech apek), nebo radsi klikaji na tlacitko vypnout (kdyz tam je a je funkcni).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Ono to za mě není tak jednoduché...

Možnosti, které mě napadají:
    - WAZE: má tlačítko uspat, většinou (ne vždycky) ukončuji, protože mě to donaviguje do blíézkosti ale neukončí se navigace...
    - WAZE: dojedu do cíle a navigace se ukončí, pak řeším tlačítkem tak 50:50
    - Když už vím, že jsem blízko, tak navigaci ukončím a přepnu se na jinou mapu

atd.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---

Jak ukončujete navigaci v telefonu?

30 hlasy od 30 respondentů

KASUMI
      KASUMI --- ---
      mno... tak jsem si rikala, ze kdyz budou mit ve storu iphone co chci.. tak je to znameni.. musela jsem pro adapter... a meli.. posledni kus... a zaroven mi na nej (11 pro 256gb) dali "slevu" 9500 kc.. za osmicku, kterou jsem tam nechala.. no neberte to.. normalne bych to zkusila prodat tady za 10.. tak mi prislo s tim min srani... tak snad jsem neudelala blbost :D
      KAMIONG
      KAMIONG --- ---
      Čistila jsem Iphone SE, který spadl do něčeho lepivého, a jak jsem ho přísavkou otevírala a okraje displeje byly přilepené, tak se vychýlilo sklo displeje z rámečku. Mobil funguje, vše vyčištěno, ale to sklíčko trochu pruží. Dá se to nějakým způsobem přitáhnout? Všimla jsem si toho i u svého 5s, jak jsem se v něm opakovaně vrtala, tak ten displej pak už nepřiléhá. Jinak displej funguje dobře, ale byl to telefon kamarádky, tak bych to buď ráda vyřešila, nebo jí vysvětlila, proč to tak je.
      FLLIP
      FLLIP --- ---
      DSTEPZ: At to tady je kdyby to někdo hledal. Na Macu je možnost dát celé vlákno zpráv tisknout, tj. to vytiskneš do PDFka...
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam