• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    FRK_R23: tak nějak.. :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SUBTITLES017: Hmm to radsi budu venku psat kod:)))
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    FRK_R23: Ne, vyzkoušeno za vás.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Lze do faceid pridat ksicht s rouskou?:))
    CROSS
    CROSS --- ---
    Zlobí někomu po posledním update Airmail? Mi píše, že neni na iPhone 11 Pro Max podporovanej ;-] To asi neni záměr vývojáře.
    NELDE
    NELDE --- ---
    GLOBALISTA: iBooks je od Applu, ale má to hodně much. Když přestala Stanza, tak mi doporučili Marwina, ale lepší je ShuBook. Knížku zobrazíš v Dropboxu a dáš sdílet do aplikací, kde si vybereš tu svoji.
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    KASUMI: ja bohuzel novej koupil pres operatora, takze starej telefon ode me nikdo neodkoupil. je to voser :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jo, presne proto jsem rada, ze ho ode me v tom appstore vykoupili :D abych nemusela resit tady to handrkovani se, ze za to chci moc :D
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    EX_ESKADR: musis si nechat nakej prostor na smlouvani :) stejne ti pak nekdo nabidne min a musis jit trochu dolu, takhle pro to je prostor. ale asi by to bylo dobry v inzeratu zminit :)
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    PSYKUK: Takze 450Kc za zadnou zaruku oproti zaruce 6mesicu od prodeje z bazaru? Fakt nevim teda :)
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    NATURALPLAST: aha, ja koukal na mp.cz a dal to o neco levnejc. diky za info, jdu to zlevnit :)
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Airpods. Zkusil jsem restart i znovupripojeni, ale - dam prave sluchatko do ucha, hudba hraje, pridam leve a v levem hudba vynechava. Opacne (napred leve a pak prave) uplne stejna zrcadlova situace. Jsou nabitá a nechapu to...
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    PSYKUK: Ti teda nevím jestli to je tak super cena a bez záruky. Já teď tady kupoval X v top stavu se zárukou rok za 11k.

Ten tvůj tam maj za 7650,- 12mesicu záruka A grade stav.

Apple iPhone 8 64GB Black - Pasetafone.cz
    https://www.pasetafone.cz/apple-iphone-8/apple-iphone-8-64gb-black/
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    LUCIEN: Vyzkoušel jsem asi všechny, ale vždycky se vrátil k Fleksy. Chvilku trvá se s ní sžít, ale stojí to za to.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    LUCIEN: Swift a gboard
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    sorry za spam, pak se smazu :)
    kdyby nekdo sel po cene a ne po novinkach, prodavam osmicku v supr stavu:
    [ OFFERINGNABÍZÍM: iphone 8 64GB cerny / Praha / 7800 CZK ]
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUCIEN: Zkousel jsem kdysi swift, ale default mi prijde dostacujici.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    LUCIEN: taky swift a jediný co mi vadí, že se velmi často nahodí default klávesnice a musím přepínat. Těžko říct nakolik je to chyba iOs a nakolik swiftu. A ne, není to u password políček, kde se jiná klávesnice vynutit nedá.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Jaky tady kdo pouzivate klavesnice? Pouzivam nejakou dobu Swift, ale par veci me tam nevyhovuj, tak me zajimaji alternativy.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    store je od apple. ale ze souboru to normalne otevre libovolny epub. Pokud je validni ovsem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam