• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    LUCIEN: taky swift a jediný co mi vadí, že se velmi často nahodí default klávesnice a musím přepínat. Těžko říct nakolik je to chyba iOs a nakolik swiftu. A ne, není to u password políček, kde se jiná klávesnice vynutit nedá.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Jaky tady kdo pouzivate klavesnice? Pouzivam nejakou dobu Swift, ale par veci me tam nevyhovuj, tak me zajimaji alternativy.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    store je od apple. ale ze souboru to normalne otevre libovolny epub. Pokud je validni ovsem.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    JYRKA: asi ne, když to dám hledat na mobilu (SE), vyhodí mi to nějaké books v nastavení, ale ani ty tam pak nenajdu. a co jsem koukala ma store, je tam leda Apple books, je to to, co jsi myslel?
    Mě pořád nejde na mysl, že někdy to ten mobil otevře a jindy dělá při stejném postupu zagorku...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    GLOBALISTA: mas nainstalovany iBooks?
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    GLOBALISTA: když ji otevřu, pardon
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Dá se na iPhonu nějak rozumě otevřít kniha ve formátu epub? Mám ji na dropboxu i staženou pro režim offline (dohledám ji ve files), ale když jí otevřu, ukáže mi to (po dlouhém stahování) jen ikonku s názvem souboru a nic. Posledně jsem to minimálně přes ten dropbox otevřela a normálně četla, dnes je i tam jen ta ikonka...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KOC256: dostane slevu na iphone 8
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JYRKA:
    A co kdyz je nekdo kyklop?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Tak tak…

JYRKA
    JYRKA --- ---
    MATESISKO: neni, lanscape je podporovany jen na ipadech.
    Standardni mod hleda oci priblizne vedle sebe, ne nad sebou :)
    DUB
    DUB --- ---
    VACA: tak treba pro ty pripady, kdy potrebujes takhle natacet si proste vypnout zabezpeceni a uspani a mit telefon furt zapnutej
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    VACA: a neni mozne nastavit alternativni oblicej pro landscape? Nezkousel jsem, ale mohlo by to fungovat
    VACA
    VACA --- ---
    Ale jednu vyhodu finger oproti face precejen ma.

Sice kdyz treba telefon upevnis do stativu nebo na gimball v landscape pro video, tak face to proste neda, zvlada jen portrait mode. Kdesto finger funguje kolem dokole jedno odkud:)

Jakoby neberte to jako nejakou kritiku, a dost lidi na tenhle problem ani nikdy nenarazi, ale kdo pouziva telefon na video hodne tak si toho vsimne:D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak myslim, ze jsem neprohloupila
    11 pro je uzasnej
    dnes od rana ma baterka 82%!! jako.. wow
    videa a fotky jsou z toho skvely, zejmena 4 k videa jsou teda ultra dobry
    fotak dela super fotky (nevim, zda je to kvuli hw ci sw), jsem s nimi fakt spokojena.. a nocni rezim? wow..

akorat si furt nemuzu zvyknout na to, ze tam neni cudl, takze to porad mackam :D
    a jak jsem nechtela face id, tak ted si rikam, ze jsem byla hodne zpatecnicka... vyrazne vic easy a user friendly jak touch id

za me nejlepsi iphone ever
    CESKI
    CESKI --- ---
    KAZATELL: máme ho v kanclu jako mobil pro všechny :) a jede jako po másle
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    KAZATELL: Mám tu černý a jo je to v pohodě použitelné...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Shaním bílý iPhone 4s (funkční) a docela mě překvapuje za kolik se prodává po bazarech je to vážně ještě použitelné jako telefon?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    ONDRA_99: Často po dojetí člověk někomu volá nebo hledá něco. Takže killuju pokud svítí ten modrej pruh...
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    CROSS: IKEA má už těch nabijecek víc. Ta nejlevnější je opravdu bez zdroje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam