• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NIXX
    NIXX --- ---
    ONDRA_99: Všiml jsem si takové nemilé věci. Nevím, jestli to dělá od doby, co jsem zapnul Sdílení polohy kvůli COVIDu v Mapách.cz nebo to začalo po aktualizaci na iOS 13.4. Můj iPhone 8 často není venku schopen získat přesnou polohu. Na mapě vidím radius tolerance (modrý kruh) několik stovek metrů nebo jednotek kilometrů a nezmenší se, dokud nerestartuju telefon nebo ručně v nastavení nevypnu/zapnu polohové služby. Poté skoro okamžitě naskočí přesná poloha. Pokud se to děje plošně, nasbíráte takhle do té databáze pěknej garbage. Nevím, jestli to jako vývojáři aplikace můžete ovlivnit nebo je to čistě průser Applu, ale je to dost nepříjemný.
    Chodím běhat do přírody, mapy.cz u toho dost intenzivně používám (díky, jsem fanda) a děje se to teď poměrně často.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: Chtel jsem ji pouzivat. Prvni dva dny mi to prislo OK. Pak prisla nejaka dalsi aktualizace a zere mi to baterku pred ocima. A zrovna kdyz jdu ven na kolo, kde by to melo smysl mit zapnute, tak nechci riskovat, ze mi to vystavi mobil do mrte.

iP11 PRO - takze zadna vyrachtana baterka...

KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    jak získáte seznam nemocných s vazbou na jeho telefon případně na jeho trajektorii pohybu?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    ONDRA_99: Díky, zapnul jsem.
    FTN
    FTN --- ---
    ONDRA_99: Díky!
    Jen jsem se chtěl zeptat jak to vlastně funguje? Když si to nainstaluju a v budoucnu se mi potvrdí nákaza, tak to řekne těm, se kterými jsem se setkal? Protože ti co už vědí, že jsou nakaženi, tak asi - doufám - nikam nechodí.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    ONDRA_99: Diky
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    ONDRA_99: Boží. Jen to prostě nedá ta baterka :(
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Vydali jsme update map kde chceme pomahat trasovat nakazu, tak si kdyztak upatnete a pripadne to zapnete.

Chceme zastavit šíření koronaviru, pomozte nám, vyzývá tým Mapy.cz - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/...hceme-zastavit-sireni-koronaviru-pomozte-nam-vyzyva-tym-mapy-cz-94659
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    FRK_R23: tak nějak.. :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SUBTITLES017: Hmm to radsi budu venku psat kod:)))
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    FRK_R23: Ne, vyzkoušeno za vás.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Lze do faceid pridat ksicht s rouskou?:))
    CROSS
    CROSS --- ---
    Zlobí někomu po posledním update Airmail? Mi píše, že neni na iPhone 11 Pro Max podporovanej ;-] To asi neni záměr vývojáře.
    NELDE
    NELDE --- ---
    GLOBALISTA: iBooks je od Applu, ale má to hodně much. Když přestala Stanza, tak mi doporučili Marwina, ale lepší je ShuBook. Knížku zobrazíš v Dropboxu a dáš sdílet do aplikací, kde si vybereš tu svoji.
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    KASUMI: ja bohuzel novej koupil pres operatora, takze starej telefon ode me nikdo neodkoupil. je to voser :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jo, presne proto jsem rada, ze ho ode me v tom appstore vykoupili :D abych nemusela resit tady to handrkovani se, ze za to chci moc :D
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    EX_ESKADR: musis si nechat nakej prostor na smlouvani :) stejne ti pak nekdo nabidne min a musis jit trochu dolu, takhle pro to je prostor. ale asi by to bylo dobry v inzeratu zminit :)
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    PSYKUK: Takze 450Kc za zadnou zaruku oproti zaruce 6mesicu od prodeje z bazaru? Fakt nevim teda :)
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    NATURALPLAST: aha, ja koukal na mp.cz a dal to o neco levnejc. diky za info, jdu to zlevnit :)
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Airpods. Zkusil jsem restart i znovupripojeni, ale - dam prave sluchatko do ucha, hudba hraje, pridam leve a v levem hudba vynechava. Opacne (napred leve a pak prave) uplne stejna zrcadlova situace. Jsou nabitá a nechapu to...
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    PSYKUK: Ti teda nevím jestli to je tak super cena a bez záruky. Já teď tady kupoval X v top stavu se zárukou rok za 11k.

Ten tvůj tam maj za 7650,- 12mesicu záruka A grade stav.

Apple iPhone 8 64GB Black - Pasetafone.cz
    https://www.pasetafone.cz/apple-iphone-8/apple-iphone-8-64gb-black/
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    LUCIEN: Vyzkoušel jsem asi všechny, ale vždycky se vrátil k Fleksy. Chvilku trvá se s ní sžít, ale stojí to za to.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    LUCIEN: Swift a gboard
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    sorry za spam, pak se smazu :)
    kdyby nekdo sel po cene a ne po novinkach, prodavam osmicku v supr stavu:
    [ OFFERINGNABÍZÍM: iphone 8 64GB cerny / Praha / 7800 CZK ]
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUCIEN: Zkousel jsem kdysi swift, ale default mi prijde dostacujici.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    LUCIEN: taky swift a jediný co mi vadí, že se velmi často nahodí default klávesnice a musím přepínat. Těžko říct nakolik je to chyba iOs a nakolik swiftu. A ne, není to u password políček, kde se jiná klávesnice vynutit nedá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam