• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOLCON: Operator nema dostatecne presna data. A ty data co nasbirame nebudou pouzita na nic jineho. A po skonceni epidemie budou vsechna smazany.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Osobne teda verim vic Seznamu, nez soucasny vlade.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    KOC256: Pokud bude vláda chtít toto trackovat třeba přes mobilního operátora, tak se to dozví. Ale nevím pryč by to měla sbírat soukromá firma.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOLCON:
    Me to prijde jako naucena fraze. Co dle tebe je presne citlive? Ze jsi v dobe kdy mas sedet doma sedel doma a ze jsi byl nakoupit a projit se v parku.

Nebo jsi byl v tajnem byte a chystal svrhnuti prezidenta?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOLCON: Muzes zacit tim, ze si o tom treba neco prectes.

Mapy.cz a COVID-19 | Seznam Nápověda
    https://napoveda.seznam.cz/cz/mapy/caste-dotazy/covid-19/

V pripade ze ti to pipne, tak bys mel volat svemu praktikovi nebo na hygienu. Ostatne jako vsichni ostatni, kteri mohli prijit do kontaktu s nakazenym clovekem.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Moc se mi to nelíbí. Sbírá to citlivá data, která mohou skončit kdoví kde. A když mi to dá alert, že byl poblíž nakazeny člověk, tak s tou informací mám dělat přesně co?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    jak získáte seznam nemocných s vazbou na jeho telefon případně na jeho trajektorii pohybu?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    ONDRA_99: Díky, zapnul jsem.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Netusim.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Kolik lidi to ma aktivnich?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    FTN: Ano, informuje to ty telefonu ktere byly v blizkosti nakazeneho. Treba venku na nakupu a tak. Kdyz budeme vedet ze byl nakazeny treba 25.3. v 15:00 na Andelu v OC, tak vsem co tam byli taky tak prijde notifikace, ze mohli byt v kontaktu s nakazenym.
    FTN
    FTN --- ---
    ONDRA_99: Díky!
    Jen jsem se chtěl zeptat jak to vlastně funguje? Když si to nainstaluju a v budoucnu se mi potvrdí nákaza, tak to řekne těm, se kterými jsem se setkal? Protože ti co už vědí, že jsou nakaženi, tak asi - doufám - nikam nechodí.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    ONDRA_99: Diky
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Zase stejne sou lidi primarne doma a na ty navstevy obchodu je to v pohode.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HERKULES: Je to jak bezet se zaplou navigaci (o malicko lepsi realne). Ale jinak to udelat nejde.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    ONDRA_99: Boží. Jen to prostě nedá ta baterka :(
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Vydali jsme update map kde chceme pomahat trasovat nakazu, tak si kdyztak upatnete a pripadne to zapnete.

Chceme zastavit šíření koronaviru, pomozte nám, vyzývá tým Mapy.cz - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/...hceme-zastavit-sireni-koronaviru-pomozte-nam-vyzyva-tym-mapy-cz-94659
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    FRK_R23: tak nějak.. :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SUBTITLES017: Hmm to radsi budu venku psat kod:)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam