• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    LADY_MYSKA: Není jen vybitý? Zkusil bych komplet jinou nabíječku i kabel. Případně powerbanku, která ti ukáže, jestli se telefon nabíjí (odběr proudu na displeji powerbanky).
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    JYRKA: v nabijecce je cely den a nic, tedy sem tam problikne tim, ze se jabko ztrati a za za chvilku objevi
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    LADY_MYSKA: zrovna dneska jsem podobný příběh řešil u telefonu manželky.
    Použil jsem tento návod: https://www.verizonwireless.com/support/knowledge-base-214971/
    Nefungovalo to, tak jsem to připojil do nabíječky (neptej se mě proč, prostě pokus) a pak znova vyzkoušel reset a to zabralo.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Prosim o radu, co delat, kdyz se mi nedari vubec telefon zapnout. Po vypnuti se nacte jen "uvodni stranka" s jabkem a dal nic.
    Uz se pomalu dochazim k zaveru, ze bude potreba novy pristroj.
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    SH_PANDA: myslím, že jsi neporozuměl dotazu, Pivecek se ptá, jak přehodit fcm hovor z mobilního zařízení na Maca, když právě telefonuješ ..asi
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    PIVECEK: iPhone mam ted v cestine a je to v Nastaveni > Telefon > Na ostatnich zarizenich
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    PIVECEK: to co popisujes ale neni handoff ale presmerovani zvuku. handoff je, kdyz ti nekdo vola tak ti to zvoni na macku (= mas notifikaci s incoming call) a primo na macku to zvednes. stejnej handoff je na ipadu.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Prosim o radu, vim ze jde handoff z iphonu na mac na telefonni hovory, ale jde to nejak i na facetime video? Za boha nemuzu najit moznost, jak to prehodit. Normalni hovor prehodim pres vyber zvukoveho vystupu, ale u facetime videohovoru tam tuto moznost nevidim :)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    ONDRA_99: Ehm...sorry, poslední tři příspěvky jsem si přečíst mohl ‍♂️
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    ONDRA_99: Sorry, jestli to už proběhlo - Jak získáváte data o nakažených? To musí sami reportovat do appky?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MERTLAS: Akorat by to pak nesplnovalo tu anonymni cast veci (o coz nam jde).
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ONDRA_99: FAQ: Uvidim nemocne lidi na mape? kurna to by mohla byt celkem dobra kratochvile... kam by se na takovou hru hrabaly hry jako Pokemony nebo Ingress a spol... aneb "sundej sveho nakazeneho" :D jeste by to chtelo po vzoru Andyho zobrazovat rovnou jmena tech nemocnych :D
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    UV_CAT: Jasne a rovnou te uzdravi co.
    UV_CAT
    UV_CAT --- ---
    ONDRA_99: Ještě by ta aplikace měla umět každého uživatele ostestovat na přítomnost viru. Značná část populace si totiž ani nevšimne, že to má...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Jasne muzete a nemusite mne verit. Data ktery pro covid nasbirame jsou posilane ciste jen k nam a ciste jen pro pomoc s trasovanim, cele je to delane tak aby to slo pak snadno smazat (vcetne te funkcionality v apce).

Co se tyka dotaz na seznam nemocnych. O tom moc nevim, to resi jine oddeleni a ja do toho do detailu nehrabal. Melo by to byt tak ze dostaneme z venku info kde a v kolik nejaky nakazeny byl a my posleme vsem telefonum co tam byli info o tom, ze mohli byt v kontaktu s nakazenym. Ja delam iOS cast a na tomhle sem jen dopomohl kolegovi ktery na tom delal primarne.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOLCON:
    Jiz mnohokrate se ukazalo ze ta soukroma firma (soukromy sektor) je pruznejsi nez statni moloch. Ale hlavne ti to nikdo nenuti.

Kazdopadne jsem ale reagoval na neco jineho...

ONDRA_99:
    Na druhou stranu toto je jen slib. Mohu a nemusim verit ne?

KOC256:
    Ondro a teda odpoved na toto? Myslel jsem ze to ziskate nejak od operatoru ale prave jsi napsal ze operator ty data nema presne.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ONDRA_99: jasne
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOLCON: Operator nema dostatecne presna data. A ty data co nasbirame nebudou pouzita na nic jineho. A po skonceni epidemie budou vsechna smazany.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Osobne teda verim vic Seznamu, nez soucasny vlade.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam