• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    SH_PANDA: aha, to zní logicky .) ...vůbec
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    SH_PANDA: Rozumim, diky. Tu Apple TV prozkoumam.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    EX_ESKADR PIVECEK: handoff ve smyslu handoffu jde. handoff ve smyslu presmerovani obrazu asi spis ne. to muzes udelat na neco co je airplay "target" a to imo mac neni. urcite to muzes presmerovat na apple tv.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    LADY_MYSKA: Co to je za stroj? Mě takhle SEčko padlo do bootloopu (to je to, co popisuješ) po výměně baterky a zkusil opravdu všechno, včetně jailbreaku a nic nepomohlo...
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    SH_PANDA:
    EX_ESKADR: --- Presne toto, dekuji za upresneni. Klasicky hovor presmerovat jde :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    LADY_MYSKA: To je indikace baterie s nízkou kapacitou. Rychle vyskočí nahoru při nabíjení a pak zase dolů. Zkusil bych se zaměřit na vadnou nabíječku nebo baterii. Ve finále ti na to zřejmě odpoví v servisu.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    TAURUS: on se posledni tyden "chova" divne. Jeden den v tydnu mel problem, ze kdyz jsem jej sundala z nabijecky a mela jsem baterku na 100%, za cca hodku a pul byla baterka na 15%
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    LADY_MYSKA: Není jen vybitý? Zkusil bych komplet jinou nabíječku i kabel. Případně powerbanku, která ti ukáže, jestli se telefon nabíjí (odběr proudu na displeji powerbanky).
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    JYRKA: moc dekuji, podivam se na to
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Tak vyzkoušej ten reset, nic víc mě nenapadá.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    JYRKA: v nabijecce je cely den a nic, tedy sem tam problikne tim, ze se jabko ztrati a za za chvilku objevi
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    LADY_MYSKA: zrovna dneska jsem podobný příběh řešil u telefonu manželky.
    Použil jsem tento návod: https://www.verizonwireless.com/support/knowledge-base-214971/
    Nefungovalo to, tak jsem to připojil do nabíječky (neptej se mě proč, prostě pokus) a pak znova vyzkoušel reset a to zabralo.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Prosim o radu, co delat, kdyz se mi nedari vubec telefon zapnout. Po vypnuti se nacte jen "uvodni stranka" s jabkem a dal nic.
    Uz se pomalu dochazim k zaveru, ze bude potreba novy pristroj.
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    SH_PANDA: myslím, že jsi neporozuměl dotazu, Pivecek se ptá, jak přehodit fcm hovor z mobilního zařízení na Maca, když právě telefonuješ ..asi
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    PIVECEK: iPhone mam ted v cestine a je to v Nastaveni > Telefon > Na ostatnich zarizenich
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    PIVECEK: to co popisujes ale neni handoff ale presmerovani zvuku. handoff je, kdyz ti nekdo vola tak ti to zvoni na macku (= mas notifikaci s incoming call) a primo na macku to zvednes. stejnej handoff je na ipadu.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Prosim o radu, vim ze jde handoff z iphonu na mac na telefonni hovory, ale jde to nejak i na facetime video? Za boha nemuzu najit moznost, jak to prehodit. Normalni hovor prehodim pres vyber zvukoveho vystupu, ale u facetime videohovoru tam tuto moznost nevidim :)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    ONDRA_99: Ehm...sorry, poslední tři příspěvky jsem si přečíst mohl ‍♂️
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    ONDRA_99: Sorry, jestli to už proběhlo - Jak získáváte data o nakažených? To musí sami reportovat do appky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam