• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Jen pisu zkusenost. Prislo mi ze prvni dva dny jsem si toho nevsiml. Ted mi subjektivne prijde, ze proste mizi pred ocima. Otazkou zda by nemohla detekovat, ze jsem na jednom miste a snizit frekvenci. Pripadne vyuzit gyroskop = hybu se, zvysuji frekvenci, nehybu se, snizuji frekvenci.

Ale to je asi scifi co?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Bere to baterku kvuli tomu ze je aktivni GPS modul. Bohuzel jediny zpusob jak by to mohlo zrat min baterky je sbirat min polohovych dat. Coz jde primo proti tomu co ta funkce ma delat. Apka jako takova v tu dobu nic nedela (zadne vypocty nic) a posilani dat nebere prakticky nic (posila se to v davkach a ne kazda poloha zvlast a je to malickate na objem).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: Chtel jsem ji pouzivat. Prvni dva dny mi to prislo OK. Pak prisla nejaka dalsi aktualizace a zere mi to baterku pred ocima. A zrovna kdyz jdu ven na kolo, kde by to melo smysl mit zapnute, tak nechci riskovat, ze mi to vystavi mobil do mrte.

iP11 PRO - takze zadna vyrachtana baterka...

SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    HONCKA: zrovna jsem nedavno instaloval 5y synovi Minecraft, ma svoje vlastni apple id a np. Spis to byl opruz na strane Microsoftu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA:
    Jo.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOC256: dik, takže to má plně pod kontrolou rodič a žádný korporátní pako?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA:
    Pripoj ho jako rodiny ucet a budes moci i schvalovat co si instaluje atd.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Ještě jeden dotaz, přemýšlím, že bych synovi (8let) zřídil jeho appleid, nemá apple nějaké debilní limitace natvrdo jako google? (Např, že by si nemohl nainstalovat minecraft, který je 9+)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Btw k tomu zálohování, tak když si rozkliknu podrobnosti, tak mi to u některých aplikaci vyhazuje nesmyslný hodnoty (nechápu, Co se zálohuje např na heartstone že to má 90mb)
    4PTO
    4PTO --- ---
    KOC256: Nedostatek místa na icloudu?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    hele, kde nejlépe reklamovat apple pen v2?

Je koupený v alzáči, mají tam 50 kusů, ale po telefonu se přítelkyni tvářili, že až to tam přinese, bude 30 denní reklamační lhůta. Když zkoušela telefon nějaký apple story po praze, taky to vypadalo, že je nemají skladem a že taky bude čekat.

Jaký je nejlepší postup?
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    ASAFA: Nastavení > Apple ID > iCloud > vypnout
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Měl bych podobný dotaz, od te doby co mám MacBook tak mi ho to cely zalohuje což mi zabralo komplet prostor během týdne, kde se to dá prosím nastavit? Omlouvám se za ot.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VACA: A nezajima te proc selhava? Ja toto NIKDY nepozoroval.
    Krom toho by zaloha mela probihat, kdyz ho nepouzivas (zamknuty, pripojeny k napajeni, na wifi).
    DREEK
    DREEK --- ---
    VACA: Nastavení / iCloud / Záloha na iCloudu / Vypnout

Nebo dej v Nastavení hledat “záloha” a najde ti to.
    VACA
    VACA --- ---
    Ahoj, prosimvas pekne da se nejak zrusit to zalohovani iphone?
    Strasne me to depta, zejmena v noci mi ta notifikace “zalohovani selhalo” vyskoci treba 20x za minutu. Ten telefon se v tomhle rezimu neda vubec pouzivat protoze vam neustale prez rozectenej mejl nebo cokoliv rozpracovaneho furt donekonecna vyskakuje okno “zalohovani selhalo”, furt dokola a porad bez ustani, uz jsem z toho na prasky. Staci mi moje zaloha po kabelu jednou za cas.
    Takhle s tim telefonem za chvili snad jebnu z okna mam ten pocit..
    Dekuju za jakoukoli radu, googlit jsem to zkousel pred dotazem zde. Podle navodu google mam dokonce na icloudu obsazeno jen asi 30% tak nevim o co mu jde. :(
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SWALLOW2: Melo by jit ten telefon vymazat pres web, kdyz znas svoje apple id a heslo k nemu, tak se pouze lognes do find my phone a mel by jsi tam to zarizeni videt.

Lze ho tam nejen zablokovat, ale take vymazat a nasledne odstranit ze svych zarizeni. Pak ho muzes znovu aktivovat na jakekoliv apple id.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    FELCARKILLER: Kodovy zamek. AppleID samozrejme znam
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    SWALLOW2: uvodni heslo je co, heslo k apple id?

nebo kodovy zamek?
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Ahoj, vracim firemni Xko a potreboval bych se docasne presunout do sveho stareho SE. Problem je ze jsem si ho nesmazal do tovarniho nastaveni a ted uz nevim heslo co jsem mel na nem. Takze sice je v nem moje appleID i muj otisk prstu, ale nevim uvodni heslo ... prosim co s tim? Diky moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam