• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ALI
    ALI --- ---
    KOC256: nevim, no. cerpam z macrumors.

iPhone 8 Screen Protector Updated With 'iPhone SE' Compatibility on Apple's Online Store - MacRumors
    https://www.macrumors.com/2020/04/02/belkin-iphone-8-iphone-se-screen-protector/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ALI:
    1/ to uz slychavam snad 3 roky
    2/ melo to byt v breznu, coz se nestalo, takze dalsi prilezitost zase v zari a dalsi "ted uz to bude urcite"...
    ALI
    ALI --- ---
    GLOBALISTA: hlavne ted ma bejt novy se
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    GLOBALISTA: Jednoduché opravy jsem nechal dělat v https://www.opravimeiphone.cz/cs/
    Baterii jsem teď v SE vyměnil sám.
    KULHY
    KULHY --- ---
    KOC256 ONDRA_99: Ono i spolehat se na na praci servisu je dost osemetne. Me T-Mobile v ramci zarucni opravy dali do iP6 nejakou shit baterku, kterou pak odhalil novy update s funkci iOS "kondice baterie". Ten mi vyhodil hlasku ze je baterka bud na odpis (coz zjisteno praxi neni), nebo to neni certifikovana komponenta.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Chces rict "necertifikovane cinske komponenty" ono ty originalni nebudou odjinud :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GLOBALISTA:
    Předpokládám, že ty peníze za to všechno budou jako cena Ačkového bazarového SE... A čínské komponenty nechceš!
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Jdu se poradit. Loni v létě jsem dostala použitý iPhone SE. Předtím jsem měla WindowsMobile a protože jsem ještě nenašla nic, co by mě více zaujalo, rozhodla jsem se zainvestovat do stávajícího SEčka, abych s ním mohla ještě rok dva fungovat. Chtěla bych to vyměnit sklo, baterku a hlavní foťák. Má to cenu? Máte doporučení na servis v Praze, kde by udělali za "málo peněz hodně muziky"? Znám jen Apple guru na Žižkově, ale ti mi moc sympatičtí nejsou.
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    DAWIDOS: jeste muzes zkusit v Shortcuts “Make Pdf”, ale umi to vytvorit pdf jen z rozsahu stranek:
    https://www.icloud.com/shortcuts/4a233f3fe320485a88991d6a4b705ff1
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    CROSS: Jojo, prave mam treba stostrankovy casopis a potrebuju z toho stahnout desetistrankovou reportaz. Zatim se mi nezadarilo.
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROSS: jo ale čtu tvůj dotaz podruhé a vidim, že to neni to, co chceš... nedají se tam nastavit žádné parametry.
    CROSS
    CROSS --- ---
    DAWIDOS: teď jsem to zkoušel — ze Safari přes sdílecí sheet do Books, vyrobí to PDF.
    VFISA
    VFISA --- ---
    DAWIDOS: nekde jsem cetl, ze kdyz das tisk (pres share) tak v seznamu tiskaren se ti objevi save as pdf - jako na desktopu. me to ale popravde neslo.
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    DAWIDOS: normalne pres screenshot webu si muzes vybrat screenshot cele stranku a to je pdf
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    Vedel by nekdo, jak na iphone tisknout do pdf? Potrebuju dostat stranky z Flipbook vieweru do pdf, resp. z jeho webove verze. Potreboval bych ale, kdybych vybrane stranky mohl “tisknout” do pdf. Zkratka aby se pdf konvertor zobrazil jako tiskarna. Existuje neco takoveho?
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KOC256: No myslel jsem jine slovicko ale ted nevim jake :) proste jsi od gps modulu odstineny pomoci API.
    ONDRA_99: kdybych to resil ja, umoznil bych uzivateli nastavit jednu nebo dve lokace (home, work) a na nich bych to vypnul. A pomoci geofencingu zjistoval, kdy je opusti nebo se k nim vrati. Mate tam neco podobneho?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MATESISKO: Spise netransparentne...
    NIXX
    NIXX --- ---
    KOC256: Říkal jsem si to samý. Nechápu, proč to na stole žere baterku jak o život. Když se s telefonem nehýbe, proč Apple očekává, že by se mohla měnit poloha?
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    KOC256: tohle si prave resi sam system. Dokaze poznat, ze se chybes a predat informaci aplikaci. Pro vyvojare aplikaci to funguje dost transparentne
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: Oka. Nabral jsem dojmu, ze kdyz to umi Lirium zobrazit jako raw, tak ze v tomto modulu GPS nepouziva. Pokud to nejde, tak hold smula.

Pak se mi to ale moc nezda, ze by to bylo tak hloupe a skoro furt NA STOLE LEZICI mobil sezral za 4 hodiny 25%. Kdyz se pohybuji +- 20 metru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam