• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    FELCARKILLER: Ehm, přečetl jsem si tu tvou odpověď jako' no já bych to nedělal'
    ....
    Uz je pátek?
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    PAYAXY: novejsi HW
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    FELCARKILLER: důvod?
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    GUMIDEK30: no ja bych to udelal...
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    tak jsem si objednal minulej tejden osmičku, ještě mi nepřišla, tak přemejšlím, že to stornuju a koupím si SEčko, asi to vychází líp co ?
    KULHY
    KULHY --- ---
    WERT: Me kvalita fotek prijde velmi v pohode. Pokud chci vazne fotit jdu uplne jinou cestou. Na takovy to denickovy foceni, sber vizualnich postrehu a prakticky vyuziti je to parada. Jsem rad ze Apple ty hranice mobilniho foceni posouva, ale ja to nevyziju. Cena je proste jako vzdy vysoka, ale uz vyrazneji dostupna.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    HYPNOGEN: Já si nedovedu představit jít zpátky k drátovým sluchátkám. Já jsem svoje první dostal darem a říkal jsem si, že to je zbytečnost, kterou akorát budu muset nabíjet... vůbec ne. Je to úplně boží věc. Teď mám sluchátka s noise cancellingem a to je zase o level dál. Z drobnosti na poslech hudby se z toho stávají nějaký digitální uši nebo nevím jak bych to popsal. A to by s drátem nešlo.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    MUXX: Hm bez face id, blbý. Snad se ty roušky nebudou nosit navždy...
    WERT
    WERT --- ---
    KULHY: Jediny co mi chybi je lepsi fotak :)
    Ten iphone mel stat 8 a byla by to bomba:)))
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    MUXX: tak jestli neprijde zas naka bendgate tak do nej asi pujdu...
    MUXX
    MUXX --- ---
    DOTCOM: Ano

iPhone SE – Technické specifikace – Apple (CZ)
    https://www.apple.com/cz/iphone-se/specs/
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    DUKED: netusite nekdo jestli bude mit tenhle SE podporu e-sim? Jinak jsem spokojeny se starym SE, ale tohle mi trochu chybi (zvlast v kombinaci s cestovanim a roamingovejma poplatkama...)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HYPNOGEN: Jack neni protoze usetri kisto v sasi a mohou delat veci jako vodeodolne mobily. Dalsi vec je ze je evoluce v tom ze se jde spise cestou bezdratovosti... a kdyz bys mel jo problem mas v baleni redukci na lighting. Pripadne si v cine koupis rozdvojku. Coz obe dratove moznosti jsou jen kompromisy...

Proc lighting? No taky uz popravde cekam jestli presedlaji na USB-C. Ale zase dlouhodobe maji u mobilu jen dva konektory. Pokud se budeme divat az do doby 4S a dale.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    KULHY: Rohlík fakt nestojí 13k a doba taky není úplně příznivá pro předražený iPhony. Ale asi korporát to bude kupovat jak divej pro zaměstnance. Levnější iphon nikdy nebyl když pominu ty barevný pětky nebo co to bylo
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    Ja nedam na stary SE dopustit. Pro me zadny rozdil od 5s. Pro me nejlepsi iPhone, protoze idealni rozmer (a nejlepsi design). Rekl bych, ze mi na nem nic nechybi. Ovsem, dokud mi nekdo nerekne, ze chybi.

Jediny duvod pro eventuleni upgrade by bylo fyzicke opotrebeni (ale furt je jak novy) + KO baterka... ale kdyby byla moznost, tak si zase koupim novy stary SE!

Koukal jsem na srovnani 7, 8 a SE2 a moc rozdilu (krom toho lepsiho chipu s diskutabilnim vyuzitim) tam neni a cena novych 8 se furt drzi skoro na hodnote avizovane ceny SE2. Podle me stejna situace jako 5 vs. 5s vs. SE.. clovek jako ja to snad ani neodlisi.

Par zrejme recnickych otazek: Proc to nema USB-C? Proc to nema jack dirku na sluchatka? Bude to jeste nekdy? Bude jeste nekdy 4" iPhone? Apropos neni SE2 posledni 4,7" model a budoucnost patri obrim mrcham pro chlapy, co nosi kabelku?

FLLIP
    FLLIP --- ---
    FARFELOO: A13 to je stejný jako má 11 Pro
    HOOLIGAN
    HOOLIGAN --- ---
    PUEBLO: Jo, u nas to tak bylo.
    KULHY
    KULHY --- ---
    Myslim ze se bude prodavat jak rohliky.
    KULHY
    KULHY --- ---
    Za me ideal nahrada za moji dlouhovekou a dosluhujici 6. Nic mi na nem nechybi. Klasickej ramecek jak z galerie. Jsem nadsenej.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Prostě je to SE jak má být. A12 čip je základ pro to, aby ty telefony vydržely zase 5 let. Zbytek je luxus, kterej buď opravdu potřebuješ nebo nepoznáš moc rozdíl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam