• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HOOLIGAN
    HOOLIGAN --- ---
    PUEBLO: Jo, u nas to tak bylo.
    KULHY
    KULHY --- ---
    Myslim ze se bude prodavat jak rohliky.
    KULHY
    KULHY --- ---
    Za me ideal nahrada za moji dlouhovekou a dosluhujici 6. Nic mi na nem nechybi. Klasickej ramecek jak z galerie. Jsem nadsenej.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Prostě je to SE jak má být. A12 čip je základ pro to, aby ty telefony vydržely zase 5 let. Zbytek je luxus, kterej buď opravdu potřebuješ nebo nepoznáš moc rozdíl.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    DUKED:
    Fungl novej iPhone 8 s lepší RAMkou a procákem co napálej tak za 13-14k k odhaduju,hm. XSko bylo tuhle na Alze za asi 17 k plus takže kromě puristů co ještě nemaj osmičku a pár novejch mě nenapadá nikdo kdo si to koupí. Zase je fakt že po shlédnutí 11ky s diplayem co je fakticky downgrade Xka s těma děsně futuristickejma třema fotákama vzadu bych asi radši bral tohle :)
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    KOLCON: to jsem prave psal, krom lepsiho procesoru kterej si mysli, ze to se ani nevyuzije je xs ve vsem uplne nekde jinde.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOLCON: Mne amoled taky chybi (mam ted 8) ale realne jen proto ze sem chvili mel X. Podle me bezny clovek co X/XS/11 nemel, tak bude s SE2 uplne v pohode. Vykonove to bude hodne slusnej telefon, velikostne to neni zly. Imho je to presne to co se dalo cekat od nejlevnejsiho telefonu v aktualni nabidce.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    NATURALPLAST: X má myslím Amoled displej, který mi u XR co mám teď dost chybí.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NATURALPLAST: Jenze XS je jen doprodej, dal se vyrabet uz nebude. A SE ma oproti nemu o generaci novejsi CPU, takze bude mit i o generaci delsi podporu systemu. Je to asi stejny jako kdyz vyslo SE prvni a bylo to vlastne "jen" 6S zabalene do 5 tela a nekteri rikali, ze prece je lepsi si koupit 6. Bude to mit sve kupce treba tim, ze si to koupi nekdo kdo by do toho vic dat nemohl/nechtel (a i tech 2.5 navic je pro nej deal breaker).
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Ja ho ženě určitě koupím :) a původní SE po repasi baterky dostane dcerka.

Chtěl jsem se zeptat, když žena dostane nový iPhone a použije své Apple ID které je součástí Apple rodiny, budeme mít celá rodina Apple TV+ na rok zdarma?
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    ONDRA_99: pac se da o asi 2,5k koupit podle me mnohem lepsi Xs.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NATURALPLAST: A problem je to proc?
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    NATURALPLAST: myslim velikosti rozdil
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    ONDRA_99: problem je hlavne to, ze rozdil SE a X je fakt minimalni. displej z roku nebrec atd.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SUBTITLES017: Tak to bylo celkem jasny. Kdyz ma jit o levny model, tak se dalo cekat, ze to bude zalozene na tele iPhone 8 a jen upgraduji to co "je potreba".
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    A je to potvrzeni toho co jsme nekteri rikali uz davno a to ze velikost puvodniho SE je pase a novy v te velikosti nebude.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DUKED: skoda ze ma home button..
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    DUKED: tak jsem se konecne dockal a muzu si vklidu koupit xs. :)
    DUKED
    DUKED --- ---
    iPhone SE – Apple (CZ)
    https://www.apple.com/cz/iphone-se/
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    NIXX: S tim my nic neudelame.

FARFELOO: Tohle je vec se kterou se snazi co nejvic pocitat. Co sem pochopil (na casti rozpoznani vubec nedelam, dela to jiny tym) tak v se mimo jine bere v potaz presnost lokace v tom danem case, doba po jakou byly na stejnem miste a dalsi a dalsi. Je to pravdepodobnostni model, pocitas na zaklade x faktoru procentuelni sanci ze k nakazeni mohlo dojit. A pak je to o tom si nastavit rozumhy prah od ktereho tomu clovekovi reknes, ze je u nej sance dost velka. Jasne ze tam budes mit nepresnosti na obe strany, nejde to udelat 100%. Ale prvni pripady ukazuji, ze to neni uplne spatny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam