• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KULHY
    KULHY --- ---
    DUCATIMONSTER: Vypada to dost dobre akorat me desne odrazuje to mnozstvi kroku k instalaci.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Narazil jsem na zajímavou věc. Používáte někdo? https://helloemma.cz/
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    ONDRA_99: Ahá, už to vidím. Já to pořád hledal v systému a systémovém nastavení apky. Ale dovnitř kouknout mě vůbec nenapadlo (jak tam chodím jen na update/přehled map).

Díky, to je přesně ono.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PAYA: Proc vypinac pristup k poloze kdyz muzes vypnout ciste jen covid tracker. Ta funkce je nepovinna.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    XEHUTL: covid sdile i se vypina v nasteveni v apce.
    PAYA
    PAYA --- ---
    XEHUTL: Nastaveni > Mapy.cz > Poloha > Nikdy
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Kde se dá vypnout to sdílení polohy pro Seznam / Mapy.cz? Nemůžu to nikde najít, netušíte někdo?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SCHWA:
    Jediné čeho jsem si všiml, že u Wi-Fi se dá zatrhnout "Režim malého objemu dat", ale co přesně a jak to dělá nevím...
    SCHWA
    SCHWA --- ---
    Ahoj, vim ze to zni divne, ale mam momentalne omezena data na WIFI na 40GB mesicne a na mobilnim pripojeni LTE mam data uplne neomezena.
    Jde nejak nastavit, aby telefon delal updaty, zalohy, icloud photos a podobne datove narocne operace pouze pres LTE? Casto se me telefon pta, jestli chci udelat to a to, kdyz nejasem na wifi, pripadne operace ani neprobehne. Proste bych to potreboval presne naopak, nez jak je v telefonu defaultne nastavene. Dix
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MOODYCAT:
    A zkousel jsi prestat chlastat? ;-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Jde nekde na iPhonu nakalibrovat obrazovku? Uz delsi dobu mam problem se psanim/trefovanim se do spravnych pismen.
    CESKI
    CESKI --- ---
    ONDRA_99: Samozřejmě.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CESKI: To “chvili” uplne nebude pravda imho.
    CESKI
    CESKI --- ---
    KOC256: Je to 25K+ hodin. Chvíli ho neuhlídali a on zkoušel :D prý jednou
    CESKI
    CESKI --- ---
    JYRKA: Díky zkusí to.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CESKI: švagrové se stalo to samé. Vyřešila to telefonátem na Apple support.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Ale jako aby se na ty hodiny cekani dostal, tak to musel tomu diteti nechat ten telefon hodne dlouho na hrani. Jakoze nejdriv te to blokne tusim na 1 minutu, pak na 5 minut, pak nejak pul hodky...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    ...tak si počká jen těch 100-999 hodin :)

Pokud XXX značí trojciferné číslo.
    CROSS
    CROSS --- ---
    CESKI: loučit se ještě nemusí, je to nastavený tak, aby se doba mezi pokusy výrazně prodlužovala, tohle chování je normální. Teda jestli syn nezměnil PIN/passcode a kolega pořád zná ten správný.
    CESKI
    CESKI --- ---
    Mám dotaz. Kolegovi syn zablokoval telefon - píše to další pokus za xxx hodin. Lze jej odblokovat bez ztráty dat??? nebo se s nimi má již rozloučit???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam