• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Jde nekde na iPhonu nakalibrovat obrazovku? Uz delsi dobu mam problem se psanim/trefovanim se do spravnych pismen.
    CESKI
    CESKI --- ---
    ONDRA_99: Samozřejmě.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    CESKI: To “chvili” uplne nebude pravda imho.
    CESKI
    CESKI --- ---
    KOC256: Je to 25K+ hodin. Chvíli ho neuhlídali a on zkoušel :D prý jednou
    CESKI
    CESKI --- ---
    JYRKA: Díky zkusí to.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CESKI: švagrové se stalo to samé. Vyřešila to telefonátem na Apple support.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Ale jako aby se na ty hodiny cekani dostal, tak to musel tomu diteti nechat ten telefon hodne dlouho na hrani. Jakoze nejdriv te to blokne tusim na 1 minutu, pak na 5 minut, pak nejak pul hodky...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    ...tak si počká jen těch 100-999 hodin :)

Pokud XXX značí trojciferné číslo.
    CROSS
    CROSS --- ---
    CESKI: loučit se ještě nemusí, je to nastavený tak, aby se doba mezi pokusy výrazně prodlužovala, tohle chování je normální. Teda jestli syn nezměnil PIN/passcode a kolega pořád zná ten správný.
    CESKI
    CESKI --- ---
    Mám dotaz. Kolegovi syn zablokoval telefon - píše to další pokus za xxx hodin. Lze jej odblokovat bez ztráty dat??? nebo se s nimi má již rozloučit???
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    MUSHKA: Minulej týden jsem kupoval na alze tu stejnou baterii a vydrž super a ukazuje i kondici baterie. Recenze jsou na netu všude kladný. Na co si člověk musí zvyknout, ze se nabijí o dost dýl. Ale těm 2200 mah bych i věřil a v pohodě jedu i den a půl.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ONDRA_PATA: tak podle mě možná kontakt v telefonu. vyzkoušel jsem tři adaptéry, tři kabely, v různých kombinacích. vyzkoušel jsem ntb, pc, el. přívod. chová se to podivně, protože v jednu chvíli nefungovalo nic, prostě to nenabíjelo, ať jsem zkusil cokoliv. o pár minut později začlo nabíjet všechno.
    čistil jsem kouskem vaty na párátku, ale nemám zkusit technický líh nebo nějaký kontakt sprej? zkoušel jste někdo?
    momentálně mám k mobilnímu hotspotu připojen ntb, kde běží youtube videa, na mobilu mi jede fifa. mobil připojenej k nabíječce a krásně se zvládá dobíjet.
    včera zase připojenej k nabíječce, jen youtube (bez hotspotu) a vybil se
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    Ahoj, resili jste nekdo vymenu baterie u IP 6s (pripadne jiny model) s vyssi kapacitou nez je standardni?
    Mam na mysli toto: https://www.mironet.cz/...le-iphone-6s-vysokokapacitni-liion-382v-2200mah-nahrada-61600036+dp377884/
    Je to v pohode nebo jsou tam nejake skryte nevyhody?
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    PIFKO: já to opravdu používal nejčastěji když byl telefon odemčený a chtěl rychle na foťák. U zamčeného swipe vpravo jo, ale i tam jsem spíš udělal ten swipe nahoru, bylo to takové konzistentní.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PIFKO:
    Možná to myslel jinak, ale toto mi přišlo celkem jasné, tak jsem to neřešilo :)
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    KOC256: aha, ja to pochopil prave na zamknuty..)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PIFKO:
    Jasne, ale pokud mas odemceno, tak zamknout a swajpnout je “slozitejsi” nez tapnout na ikonu.
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    HELVETE:
    KOC256:
    Vám se nezobrazuje ikona foťáku dole vpravo na lockscreenu? Popřípadě alternativa pro spuštění appky foto je swajpnout zprava doleva u pravého okraje displaye (opět lockscreen).

KASUMI
    KASUMI --- ---
    KASUMI: Odhlasit

KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOC256: !!!!!!!

Ačkoliv si myslím, ze jsem to už udělala, pomohlo odhodit v prohlížeci v telefonu
    Už funguje všechno

Díky! Mazu se:)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam