• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FMATEJU:
    já mám tři, takže stejně a považoval jsem, že to skáče na poslední :)
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    KOC256: Me ae stava ze se to objevi na 3. Obrazovce
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Stava se mi pomerne casto ze odemknu mobil a najednou se nachazim na posledni obrazovne plochy i kdyz z ni temer nikdy nic nezpoustim. Je to zase nejaky magicky hmat, ktery provadim nebo jen nejake nestesti u me?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: tak jsem timto dotazem neco zpusobil protoze mi pred chvili prestalo fungovat faceID v kterykoliv aplikaci :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GANBOY: Spise bych se pak bal o bezpecnost dat. Protoze u 13.5 se memela zvolnovat bezpecnost co se rousek tyce, ale mel ti drive vyskocit klavesnice pro zadani kodu :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MUSHKA: já nosím vytištenou masku a když si ji dám víc na bradu a nechám odkrytou trochu víc než půlku nosu tak mi to funguje. Poprvý se mi to stalo asi před tejdnem a měl sem z toho Vánoce :D
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    GANBOY: Jako nevím proč, ale mně už tohle funguje asi měsíc. Nevím jestli mají omylem tak vychytaný algoritmus, ale začalo mi face id po asi měsíci normálně odemykat telefon i s rouškou.
    Stalo se to taky někomu nebo mám nějaký skynet telefon?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    CHEWBACCA: mě stačí že už s rouškou funguje faceid ;)
    DUKED
    DUKED --- ---
    CHEWBACCA: vcera pustili 13.5, ne?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nevi nekdo jestli apple uz pracuje na rouskaID ?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mne to sice ukazuje,ale po refreshnuti mi jeste dalsi vzdycky pribudou
    MUXX
    MUXX --- ---
    HUGGI: Stejny u me. Kdyz to necham byt tak se to ale behem par dni vsechno nainstaluje samo. Akorat musim byt na wifi a mozna i mit dost baterky nebo byt na nabijecce. Kazdopadne to neresim, protoze nepotrebuju hned mit posledni verzi apky s nejnovejsima chybama...
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    HUGGI: Mám to stejně
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HUGGI: Na iPhonu OK
    Na iPadu ne, ale tam mam betu, tak jestli to neni tim...
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    CROSS: ano, na badge. Nejde ale o notifikace, ale o to ze on to ani nevi. Kdyz zapnu App store tak mi tam nesviti zadna aktualizace, dokud to neobčerstvím - tedy bez me aktivity se to ani nesnazi zjistit
    CROSS
    CROSS --- ---
    HUGGI: nejsem si jist, jestli rozumím otázce — kde by ti to měl Appstore ukazovat? Jako badge na ikonce Appstore? Mrkni do nastavení notifikací, jestli to máš povolený (já to mám vypnutý, díkybohu, že to vypnout jde...).
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Funguje vám poslední dobou na iOS automatické zjišťování aktualizaci aplikací?

Mám vypnuté takové to plně automatické aktualizování, ale vždy mi vyskakovalo u Appstoru že existují nové verze. Teď cca 2 týdny nic, tak jsem se podíval ručně a 40 aktualizací, dnes po pár dnech znovu 13.
    V tuto chvíli mám nejnovější systém, když jsme si toho všiml poprvé, měl jsem tu předchozí verzi.
    Aktuálně mi to dělá na Iphonu i iPadu, takže to nebude chyba jednoho zařízení.
    KULHY
    KULHY --- ---
    DUCATIMONSTER: Vypada to dost dobre akorat me desne odrazuje to mnozstvi kroku k instalaci.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Narazil jsem na zajímavou věc. Používáte někdo? https://helloemma.cz/
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    ONDRA_99: Ahá, už to vidím. Já to pořád hledal v systému a systémovém nastavení apky. Ale dovnitř kouknout mě vůbec nenapadlo (jak tam chodím jen na update/přehled map).

Díky, to je přesně ono.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam