• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CROSS
    CROSS --- ---
    LENNIEG: no tak jestli je to 6s kupovaný loni jako nový, čekal bych, že nějaké systémové výrobní vady už budou mít v takové pozdní sérii vychytané, což by vysvětlovalo, že ta série už nespadá do programu výměny. Co reklamace?
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    KULHY: Prave koukam na ten replacement program. Zadala jsem seriove cislo a vypadlo mi z toho: The serial number you entered is not eligible under this program because either:
    - It's not one of the serial numbers in the affected range
    OR
    - Our records show that your battery has already been replaced. If you paid for a battery replacement service, check with Apple to see if you are eligible for a refund.
    V rijnu byl novy a zabaleny, nekupovala jsem ho od nekoho, ale normalne z kramu. Nechapu, jak by mohl mit jiz vymenenou baterku.
    KULHY
    KULHY --- ---
    KULHY: oka je to spis na vypinani, ale over si ten serial number na te strance a nebal bych se rict s trochou studu, ze se ti i vypina – 6s byly fakt nachylny na ty baterky. V rijnu byl zcela novy a origo zabaleny?
    KULHY
    KULHY --- ---
    LENNIEG: 6s maji myslim na tohle stale platny replacement program.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LENNIEG:
    a co se tvari ze zere nejvice?
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    LENNIEG: Imho zkusit vyměnit baterku
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    Cau lidi. Mam iPhone6s kupovany loni v rijnu. V posledni dobe se mi strasne rychle vybiji baterka a pred nekolika tydny se i hodne prehrival. Problem s prehrivanim se vyresil tim, ze jsem aktualizovala ios. Pouzivam vyhradne originalni nabijecku a mam vyply update aktualizaci aplikaci na pozadi. I presto se telefon vybiji tak, ze ho musim nabijet trikrat denne, neprezije brouzdani po redditu a poslech podcastu. Co s nim?
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KALHOTKA: No apple id vidíš v menu. Nastaveni/úplně nahoře tvé jmeno/nahoře vidíš email -> apple id

A na stránkách iCloud.com si necháš vygenerovat nový heslo
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Teď s posledním update se mi někdy začalo chovat volání jako pseudo half-duplex, jakmile mluvíme současně, druhá strana se výrazně zhorší (ztlumí a možná sníží kvalita), neděje se to ale vždy.

Pozorujete to někdo také? Je to o nastavení u mě, na druhé straně nebo nějaká automatika/bug na pozadí? /od applu
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    did you know

KOC256
    KOC256 --- ---
    FMATEJU:
    já mám tři, takže stejně a považoval jsem, že to skáče na poslední :)
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    KOC256: Me ae stava ze se to objevi na 3. Obrazovce
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Stava se mi pomerne casto ze odemknu mobil a najednou se nachazim na posledni obrazovne plochy i kdyz z ni temer nikdy nic nezpoustim. Je to zase nejaky magicky hmat, ktery provadim nebo jen nejake nestesti u me?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: tak jsem timto dotazem neco zpusobil protoze mi pred chvili prestalo fungovat faceID v kterykoliv aplikaci :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GANBOY: Spise bych se pak bal o bezpecnost dat. Protoze u 13.5 se memela zvolnovat bezpecnost co se rousek tyce, ale mel ti drive vyskocit klavesnice pro zadani kodu :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MUSHKA: já nosím vytištenou masku a když si ji dám víc na bradu a nechám odkrytou trochu víc než půlku nosu tak mi to funguje. Poprvý se mi to stalo asi před tejdnem a měl sem z toho Vánoce :D
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    GANBOY: Jako nevím proč, ale mně už tohle funguje asi měsíc. Nevím jestli mají omylem tak vychytaný algoritmus, ale začalo mi face id po asi měsíci normálně odemykat telefon i s rouškou.
    Stalo se to taky někomu nebo mám nějaký skynet telefon?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    CHEWBACCA: mě stačí že už s rouškou funguje faceid ;)
    DUKED
    DUKED --- ---
    CHEWBACCA: vcera pustili 13.5, ne?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nevi nekdo jestli apple uz pracuje na rouskaID ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam