• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY: Pokud se na telefon podivas tak slabne. Protoze uz o zvoneni vis.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Jdu si pro pomoc.
    Otec má iPhone X a když mu někdo zavolá, tak telefon cca vteřinu zvoní a pak začne zvonění slabnout. Nedokážu to zrušit. Poradí někdo?
    BAVLNA
    BAVLNA --- ---
    Ahoj, dokaze mi prosim nekdo poradit? Mam iphone6 (12.4.6.) a z niceho nic se z aktivniho normalniho modu v pulce dne ztratil = budto zadna sit, nebo hledani (po restartu, vyjmuti/vraceni sim atd.).
    Byl jsem vcera v servisu, vycistili, restetovali (nevim, co to znamena) a 24 hod to fungovalo a ted zas z niceho nic to samy. Mam 2 simky, ktery menim tak na 2 tydeni bazi, ale nechyta se ani jedna.
    Diky za jakykoliv info.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    tak toto se samozrejme nabizi, ale nechtel jsem to zminovat, protoze mi reseni "vanicky" o nejake velikosti x palcu kde ti padne iP8 - iP11pro by byla celkem univerzalni (i pro androidy) a jinou vanicku pak pro padla...

Neprijde mi to jako nejaky vedatorsky zazrak...
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Mám iP8 a nabíječku z Ikey, používám asi 2 roky a nabíjí spolehlivě. Ze začátku se stávalo, že telefon po skleněných zádech z nabíječky trochu sklouznul a přestal se nabíjet. Vyřešeno neklouzavým pouzdrem. Od té doby nabíjí jak drak, jediný problém je, když do telefonu v noci strčím a tím ho posunu.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: možná proto, že neni jen jedna velikost telefonu?

Co nabíječka, na který telefon leží částečně vertikálně?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    divim se, ze neexistuje (neexistuje?) nabijecka s prolisem, ktery by JASNE navadel jak ma mobil lezet. Prvni nabijecku (darek) jsem mel dokonce vypouklou (od vyroby) a tedy prvni vibrace ho sejmula :)
    ted mam alespon nevypouklou a pogumovanou, ale i tak v noci po tme ladim po hmatu, zda lezi dobre nebo ne... To mi by design přijde jako fail.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    mne se parkrat stalo, ze jsem telefon rano nasel nenabity a pak jsem zjistil, ze mi do mej v noci strka kocka a pohne ho tak, ze prestane nebijet..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak důležité je, že se nejednalo o nějaký masový Y2K pro nabíjení :D
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Mně se párkrát stalo, že to přestalo nabíjet. Ale stačilo telefon sundat a zase ho na nabíječku položit. Děje se mi to tak v 1 případu z 50

Ip8 a nabíječka ikea
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Já jsem párkrát pozoroval, že jsem ráno našel mobil na nabíječce s 20% baterky, tak je možný, že šlo o podobnej problém. Každopádně bych řekl, že pak to fungovalo v pohodě i bez restartu.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    KOC256: To se mi zatim nestalo. Parkrat jsem se divil, ze k ranu to nebylo nabity na 100%, ale slo o ‘optopimized charging’ https://support.apple.com/en-us/HT210512
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Kdož nabíjíte bezdrátově. Nemáte občas problém s tím, že to přestane fungovat a musíte telefon restartovat?
    Dneska se mi to stalo podruhé a vtipné je, že se to ve stejný den stalo i kamarádce :). Náhoda?

Dal jsem večer na nabíječku a někdy ve dvě ráno se přestalo nabíjet a nyní večer začalo fungovat až po restartu.

BTW: nebydlíme spolu, tak to rozvody nebude. I jiný operátor a jiný model.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LENNIEG: Proc? Dokud to jde, tak brat plnymi dousky. S reklamaci u iP mam jen nejlepsi zkusenosti. Do jednoho roku bych reklamoval primo v servisnim stredisku nebo u premium reselera. Vzdy reklamace vyrizena do jednoho tydne. V servisnim stredisku po domluve na pockani nebo do 24h.
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    CROSS: vypada to na reklamaci teda, chtela jsem se tomu vyhnout samozrejme
    CROSS
    CROSS --- ---
    LENNIEG: no tak jestli je to 6s kupovaný loni jako nový, čekal bych, že nějaké systémové výrobní vady už budou mít v takové pozdní sérii vychytané, což by vysvětlovalo, že ta série už nespadá do programu výměny. Co reklamace?
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    KULHY: Prave koukam na ten replacement program. Zadala jsem seriove cislo a vypadlo mi z toho: The serial number you entered is not eligible under this program because either:
    - It's not one of the serial numbers in the affected range
    OR
    - Our records show that your battery has already been replaced. If you paid for a battery replacement service, check with Apple to see if you are eligible for a refund.
    V rijnu byl novy a zabaleny, nekupovala jsem ho od nekoho, ale normalne z kramu. Nechapu, jak by mohl mit jiz vymenenou baterku.
    KULHY
    KULHY --- ---
    KULHY: oka je to spis na vypinani, ale over si ten serial number na te strance a nebal bych se rict s trochou studu, ze se ti i vypina – 6s byly fakt nachylny na ty baterky. V rijnu byl zcela novy a origo zabaleny?
    KULHY
    KULHY --- ---
    LENNIEG: 6s maji myslim na tohle stale platny replacement program.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam