• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99: Mam to dole ale to jsem musel extra kliknout na u sipku nahore. Neklikal jsem na ni drive. Nenapadlo me to...

KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    jaky iphone? jaka app? jaky iOS?
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Ja to mam normalne pri kliku nahore.

KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    Aha. tam se da jeste rozkliknout dalsi "menu". Ja klikal jen nahore a tam je jen zapnuto (auto) a vypnuto.

OMG... :(
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Ja tam mam Auto | Zapnuto | Vypnuto.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Mohu nějak natvrdo vyvolat blesk v default fotící aplikaci? Vidím tam volbu jen NE/AUTO...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    COWBOY: Tak internet v APN mám a stejně to nechce makat.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    A ještě se mu pokouším rozchodit "internet na chatu" dostal nějaký modem/router TP Link mr200 a při instalaci mu přijde tohle.

Litujeme, ale Vas telefon vyzaduje manualni nastaveni internetu a MMS zprav, ktere najdete na www.o2techzona.cz/nastaveni po vyberu typu sveho telefonu.O2

A tam jsem nenašel, jak nastavit apn na internet.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    KOC256: Díky moc. Jsem za hvězdu. Otec s tím byl v Eurotelu a tam s tím laborovali půl hodiny a pak mu poradili, ať si koupí jiný telefon. :-))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    COWBOY: Pokud se na telefon podivas tak slabne. Protoze uz o zvoneni vis.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Jdu si pro pomoc.
    Otec má iPhone X a když mu někdo zavolá, tak telefon cca vteřinu zvoní a pak začne zvonění slabnout. Nedokážu to zrušit. Poradí někdo?
    BAVLNA
    BAVLNA --- ---
    Ahoj, dokaze mi prosim nekdo poradit? Mam iphone6 (12.4.6.) a z niceho nic se z aktivniho normalniho modu v pulce dne ztratil = budto zadna sit, nebo hledani (po restartu, vyjmuti/vraceni sim atd.).
    Byl jsem vcera v servisu, vycistili, restetovali (nevim, co to znamena) a 24 hod to fungovalo a ted zas z niceho nic to samy. Mam 2 simky, ktery menim tak na 2 tydeni bazi, ale nechyta se ani jedna.
    Diky za jakykoliv info.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CROSS:
    tak toto se samozrejme nabizi, ale nechtel jsem to zminovat, protoze mi reseni "vanicky" o nejake velikosti x palcu kde ti padne iP8 - iP11pro by byla celkem univerzalni (i pro androidy) a jinou vanicku pak pro padla...

Neprijde mi to jako nejaky vedatorsky zazrak...
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Mám iP8 a nabíječku z Ikey, používám asi 2 roky a nabíjí spolehlivě. Ze začátku se stávalo, že telefon po skleněných zádech z nabíječky trochu sklouznul a přestal se nabíjet. Vyřešeno neklouzavým pouzdrem. Od té doby nabíjí jak drak, jediný problém je, když do telefonu v noci strčím a tím ho posunu.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOC256: možná proto, že neni jen jedna velikost telefonu?

Co nabíječka, na který telefon leží částečně vertikálně?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    divim se, ze neexistuje (neexistuje?) nabijecka s prolisem, ktery by JASNE navadel jak ma mobil lezet. Prvni nabijecku (darek) jsem mel dokonce vypouklou (od vyroby) a tedy prvni vibrace ho sejmula :)
    ted mam alespon nevypouklou a pogumovanou, ale i tak v noci po tme ladim po hmatu, zda lezi dobre nebo ne... To mi by design přijde jako fail.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    mne se parkrat stalo, ze jsem telefon rano nasel nenabity a pak jsem zjistil, ze mi do mej v noci strka kocka a pohne ho tak, ze prestane nebijet..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak důležité je, že se nejednalo o nějaký masový Y2K pro nabíjení :D
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Mně se párkrát stalo, že to přestalo nabíjet. Ale stačilo telefon sundat a zase ho na nabíječku položit. Děje se mi to tak v 1 případu z 50

Ip8 a nabíječka ikea
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam