• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    Mám prosbu, poraďte jak nejlépe řešit utopené XS (v záruce)? Nějak nezvládl vířivku, displej pak nějak zežloutl, roztřepal se a pak se vypnul a už se mi ho nepodařilo nastartovat. Když ho připojím kabelem k počítači tak na vteřinku problikne, že bylo připojeno zařízení, ale pak zase hned zmizí.. co s tím může být?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CROSS: Díky, pomoho, hnedle jsem to našel...
    CROSS
    CROSS --- ---
    ERVIN: mám systém v EN, nicméně máš tam nastavení Downtime, kde si nastavíš od kdy do kdy, a na stejný obrazovce v nastavení Screen Time máš položku Always allowed, kde si vybereš, na jaký appky se Downtime nebude vztahovat.
    ALI
    ALI --- ---
    CROSS: nicmene to furt nema na tohle

ERVIN
    ERVIN --- ---
    Češu si čas strávenej u obrazovky a chci se na dobu, co jsem v práci hodit do módu klidový čas. Píše se tam "Nastavte rozvrh pro čas netrávený u obrazovky. V klidovém čase budou dostupné jen povolené aplikace a telefonní hovory." jen za boha nejsem schopen najít, kde a kterejm aplikacím to určit (že budou i v klidovym režimu fungovat). (Kde) Dělám něco/všechno blbě?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Já nahodil na 6s a zdá se mi ze je mnohem rychlejší
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    CROSS: Jooo, ten je vtipnej, v den vydání na tw vyspoiloval příběh TLOUII, ačkoli měl podepsaný NDA
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    mam 14 na IpSE1 a IpadAir3 a jsem překvapený jak hezky to funguje. Uvidíme jak dlouho mi to vydrží.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ALI: To je taková hra poznej autora podle titulku. Před časem jsem ho přestal sledovat na Twitteru, je to ztráta času.
    ALI
    ALI --- ---
    KASUMI: to je zas titulek tvl
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    nejake novinky v iOS 14
    Apple představil ”iAndroid 14”. iPhony si přivlastní hlavní funkce od konkurence, zn. diskrétně | Hospodářské noviny (iHNed.cz)
    https://tech.ihned.cz/c7-66781390-11r326-e75cccbd3b31fad
    EFESH
    EFESH --- ---
    KAZATELL: Po mnohých utrapach sem si koupil Contact Mover a maximální spokojenost. Vyplatilo se
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL: Tak mozna to je slepa cesta. Ja to nekdy ve 2011 zkusil a vypnul a od te doby nezkousel...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: Jo tak i to tu mám zapnuté
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL: na iCloudu musim kousek hloubeji ale vidim tam toto...

KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: Na iCloudu ani gmailu to nenabízí
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL: A mas to zapnute vsude?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: Hmm tak to mám zapnutý, ale z ostatních účtů se stejně kontakty nesynchronizují
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL: Hesla a ucty...

KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: Nevím to by asi mohlo fungovat, ale netuším kde ji zapnout
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam