• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Pouzivate někdo ipad na přístup do sapu? Případně jakou appku?
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    ELECTRICKOTA: ok dík. nakonec jsem to koupil. Nalepili to a vypadá to v pohodě. Je k tomu nějaká záruka, tak uvidím :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    O_THREE: Je to to samý jako když si to koupíš, řežou to na základě presetu.
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    když jsme u těch skel, máte někdo zkušenost s InvisibleSHIELD HD, který řežou a instalují v Datartu?
    DATART | Chraňte svá zařízení: Fólie na míru v prodejnách DATART
    https://www.datart.cz/novinky/produkty-rezacka_isod.html
    Případně kam pro sklo a obal v Praze vyrazit.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    GLOBALISTA: ja byla v Applemixu v Karline, mam prusvitny s vyztuzenejma rohama, meli jich tam ale spoustu, dobry je, ze jsou to vlastne pouzdra na 7 a 8
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já jsem si Googlil nějaké testy, kde na sklo pouštěli kouli asi z decimetru až dvou metrů. Mezi nejlepšíma co jsou u nás na trhu byl Belkin a Zagg. Spigen se po letech prej zhoršil, co se týče skla.

Nakonec jsem si pořídil důchodcovskej flip z recyklovaný kůže, byl ve slevě za půlku v Alze. Stejně byli všechny prasklí skla způsobený pádem telefonu, když ho nemám v ruce. Tak jsem se na fólii vykašlal, uvidím jestli se mi nevyplatí.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    WOJTISHEK: Tak to me se odchlypuje to samý z Alzy za 180 kč :D Jsem to zprdele porovnaval, a je to z jedný továrny..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WOJTISHEK: Jo jo. Kupuji za 1$ a ty drzi dokud nesplni svuj ucel - neabsorbuji dost narazu az pojdou :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    ELECTRICKOTA: na skla z Ali za 2$ bacha, mám dvě (na 7 a SE 1g) a obě se odchylují z krajů...
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    GLOBALISTA: Pouzdro Spigen nebo Nillkin, sklo vem jakykoliv je to +/- jedno, nejlepsi jsou stejne z Ali za 2$. Jinak SE2 kup kdekoliv, je to jedno, cena je dana dovozcem, takze neusetris. Bacha na IČO, to pak mas zaruku jen 12m
    PAYA
    PAYA --- ---
    GLOBALISTA: Vzal bych komplet od Spigenu kryt i folii, jistota kvality a kompatibility.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Chci si koupit SE2. Prosím o tip, kde koupit obal a folii na sklo. Vím, že na internetu toho najdu spousty, bohužel jsem schopná se nad tím výběrem seknout na hodně dlouho... Ideálně Praha, ale zvládnu i poštu...
    EDIT: Tak jsem schválně mrkla a je toho vážně moc, takže uvítám i tipy na konkrétní produkty (folie x tvrzené sklo?)... Díky.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    MADBANANA: Zatím jediný problém, že nefungují stabilně widgety, zejména na počasí a kalendář. Často neukazují nic. Aplikace Mail na iPadu nezobrazuje správně outline view a potřebuje refresh než se to zobrazí. Co je na iPhone SE naprosto super je výdrž baterky. Jinak jsem nenarazil na nic zásadního. Rychlost +/- stejná, internetové bankovnictví narozdíl od minulé bety funguje. Jiná samozřejmě nefungují cyklotrasy v apple map. foťák umí AE/AF vynuto. Aplikace Zkratky Shortcuts je předělaná, že by mohlo mít smysl se jí zabývat. Překladač samozřejmě neumí česky, Home v control centru funguje líp. Airpody i Airpody Pro začínají chápat jestli se mají připojit. Zatím jsem hodně příjemně překvapenej.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    MUSHKA: Vytopenou elektroniku vyhodit a neřešit.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    KINGRICHARD: Dávej vědět, jak se to chov na iPhonu. Dal jsem betu do iPadu, ale ten moc nepoužívám, mám chuť to poslat i do telefonu, ale ten by se mi moc nechtělo mít nějak zásadnějc rozbitej.
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    vybiram mezi Iloveservis.cz a macpodpora.cz, nejake doporuceni nebo je to jedno, kdyz to stejne neni zarucni oprava?
    A pokud by bylo potreba vymenit zakladni desku, coz je kolem 10k, ma to smysl a vydrzi to, nebo to je jen docasna zalezitost a stejne za pul roku odejde?
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    FARFELOO: jistě, za peníze, ne na reklamaci
    nicméně mít vytopenej telefon a vyměněnou jen polovinu součástek ...ano, to jsem taky už jednou udělal a prodloužil jsem tím životnost telefonu o půl roku a zaplatil za to půlku novýho. Po půl roce jsem si mohl koupit novej :)

Vytopenej telefon ani na Aukru nikdo nekoupí na náhradní díly..
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: J sory sem z mobilu takze sem tohle nevidel pac mi tam visela rozepsana.

No kazdopadne problem je v tom ze ty 2m po dobu 30m v labortornich podminkach je jen statickej sloupec vody..

Plavani v rece, nebo koupel ve virovce jsou pro zarizeni mnohem drastictejso podminky.. :/
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Hodně servisů se nebojí pájky a vymění fakt to co je potřeba...
    VACA
    VACA --- ---
    KULHY: “iPhone XS and iPhone XS Max are splash-, water- and dust-resistant, and were tested under controlled laboratory conditions with a rating of IP68 under IEC standard 60529 (maximum depth of 2 metres up to 30 minutes). Splash, water and dust resistance are not permanent conditions and resistance might decrease as a result of normal wear. Do not attempt to charge a wet iPhone; refer to the user guide for cleaning and drying instructions. Liquid damage not covered under warranty.”
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam