• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: J sory sem z mobilu takze sem tohle nevidel pac mi tam visela rozepsana.

No kazdopadne problem je v tom ze ty 2m po dobu 30m v labortornich podminkach je jen statickej sloupec vody..

Plavani v rece, nebo koupel ve virovce jsou pro zarizeni mnohem drastictejso podminky.. :/
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Hodně servisů se nebojí pájky a vymění fakt to co je potřeba...
    VACA
    VACA --- ---
    KULHY: “iPhone XS and iPhone XS Max are splash-, water- and dust-resistant, and were tested under controlled laboratory conditions with a rating of IP68 under IEC standard 60529 (maximum depth of 2 metres up to 30 minutes). Splash, water and dust resistance are not permanent conditions and resistance might decrease as a result of normal wear. Do not attempt to charge a wet iPhone; refer to the user guide for cleaning and drying instructions. Liquid damage not covered under warranty.”
    KULHY
    KULHY --- ---
    Zatimco mala trojka rika opovaz se s tim operovat ve vode:

iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone SE (2nd generation), iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, and iPhone 11 are splash, water, and dust resistant and were tested under controlled laboratory conditions; iPhone 11 Pro and iPhone 11 Pro Max have a rating of IP68 under IEC standard 60529 (maximum depth of 4 meters up to 30 minutes); iPhone XS, iPhone XS Max, and iPhone 11 have a rating of IP68 under IEC standard 60529 (maximum depth of 2 meters up to 30 minutes); and iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, and iPhone SE (2nd generation) have a rating of IP67 under IEC standard 60529 (maximum depth of 1 meter up to 30 minutes). Splash, water, and dust resistance are not permanent conditions and resistance might decrease as a result of normal wear. Do not attempt to charge a wet iPhone; refer to the user guide for cleaning and drying instructions. Liquid damage not covered under warranty.

Takze:
    https://support.apple.com/en-us/HT204104
    KULHY
    KULHY --- ---
    EX_ESKADR: Oukej – souhlas je to asi blbost. Zoufala situace = zoufaly pokusy, jak jsem psal "doufej v zazrak". Stejne je na 99 jasny ze to bud zacvaka nebo vyhodi do kose. Blby je, ze to Apple inzeruje nasledujicim zpusobem:

EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    KULHY: nevím, jestli je dobrý dělat debila ze servisáka, když je to on, kdo o tom rozhoduje - vytopenej deštěm iPhone je nejčastější výmluva lidí, co si ho hodila do bazénu, nebo testovali voděodolnost/voduvzdornost. Všichni to ví, i servisák.. a přesně tyhlety storky se smíchem vypráví, jak lidi se smutnym obličejem odchází z prodejny
    KULHY
    KULHY --- ---
    MUSHKA: Bez do servisu, rekni ze zmoknul a doufej v zazrak nebo ze tam odeslo jen neco, co nebude stat skoro stejne jako novej.
    VACA
    VACA --- ---
    MUSHKA: Ja bych vedel co s tim muze byt. Je to rozbity, totiz vytopeny. Ale to jsi asi nechtela slyset..

Oni maj sice nejakou ochranu proti vode, ale to je jen nejakej nastrik “bezbarvyho” laku prez ty soucastky.
    Jaky ipx uvadej ja nevim. Ale je pravda ze obecne (at uz u hodinek nebo cehokoli) je velkej rozdil statickej sloupec vody, a voda co je v pohybu (napr. virivka) tam jsou ty hydrostaticky tlaky (nebo jak to nazvat, nejsem expert) uplne nekde jinde a nejaka udavana hloubka v tu chvili neni smeradatnej udaj..
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    Mám prosbu, poraďte jak nejlépe řešit utopené XS (v záruce)? Nějak nezvládl vířivku, displej pak nějak zežloutl, roztřepal se a pak se vypnul a už se mi ho nepodařilo nastartovat. Když ho připojím kabelem k počítači tak na vteřinku problikne, že bylo připojeno zařízení, ale pak zase hned zmizí.. co s tím může být?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CROSS: Díky, pomoho, hnedle jsem to našel...
    CROSS
    CROSS --- ---
    ERVIN: mám systém v EN, nicméně máš tam nastavení Downtime, kde si nastavíš od kdy do kdy, a na stejný obrazovce v nastavení Screen Time máš položku Always allowed, kde si vybereš, na jaký appky se Downtime nebude vztahovat.
    ALI
    ALI --- ---
    CROSS: nicmene to furt nema na tohle

ERVIN
    ERVIN --- ---
    Češu si čas strávenej u obrazovky a chci se na dobu, co jsem v práci hodit do módu klidový čas. Píše se tam "Nastavte rozvrh pro čas netrávený u obrazovky. V klidovém čase budou dostupné jen povolené aplikace a telefonní hovory." jen za boha nejsem schopen najít, kde a kterejm aplikacím to určit (že budou i v klidovym režimu fungovat). (Kde) Dělám něco/všechno blbě?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Já nahodil na 6s a zdá se mi ze je mnohem rychlejší
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    CROSS: Jooo, ten je vtipnej, v den vydání na tw vyspoiloval příběh TLOUII, ačkoli měl podepsaný NDA
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    mam 14 na IpSE1 a IpadAir3 a jsem překvapený jak hezky to funguje. Uvidíme jak dlouho mi to vydrží.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ALI: To je taková hra poznej autora podle titulku. Před časem jsem ho přestal sledovat na Twitteru, je to ztráta času.
    ALI
    ALI --- ---
    KASUMI: to je zas titulek tvl
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    nejake novinky v iOS 14
    Apple představil ”iAndroid 14”. iPhony si přivlastní hlavní funkce od konkurence, zn. diskrétně | Hospodářské noviny (iHNed.cz)
    https://tech.ihned.cz/c7-66781390-11r326-e75cccbd3b31fad
    EFESH
    EFESH --- ---
    KAZATELL: Po mnohých utrapach sem si koupil Contact Mover a maximální spokojenost. Vyplatilo se
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam