• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    FELCARKILLER: No LTE patří formálně pořád pod 3G sítě(nebo 3,5G). LTE má 100mbit, 4G má 1 000Mbit - ale proto se ptám jestli to není problém operátora protože 4G ten telefon umí, alespoň u O2
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    LTE=4G nebo ne? :D

Me to u Tmo ukazuje uplne stejne
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Možná blbej dotaz, mám Vodafone a na XSku mám mobilní data "jen" jako LTE, nikoliv 4G. používám eSIM takže tím to nebude. Je to teda operátorem, který nemá 4G?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ILLUZE:
    SUBTITLES017: v Macu zpravy v iMessage normalne zustaly.. proste jen v telefonu zmizely.. nechapu
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    PAYAXY: Já to teď zjistila u jednoho kontaktu, když mi kamarádka posílala odkazy na recepty. A já teď šla najisto a nic - od dubna smazaná veškerá konverzace. Ona si je jistá, že nic nemazala.
    U ostatních jsem nezjištovala.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    ILLUZE: Jako u všech kontaktů? Teď jsem zkusil u jednoho kontaktu zobrazit zprávy až z roku 2017, všechny vidím
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    CMLKA: to nevím. Manželka ho má zatím krátce a telefon ji nespadl. Nalepené je to dobře, žádné bubliny. Jediná výhrada, není to úplně do krajů displeje. Nějaký pulmilimetr mohli přidat, kdybych chtěl být perfekcionista :)
    Fólii jsme koupili proto, že byla bez čekání. Kdyby měli skladem nějakou jednorázovou, klidně bychom vzali tu.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SUBTITLES017: jj, od dubna teď najednou zmizely zprávy, co tam byly ještě z loňska i déle
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    CMLKA: No máš to tam napsany že ti to za 99kč vymění, tedy stále jsou cca na 300% marži :D a ještě to propagujou jako supr službu :D
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    O_THREE: a myslis, ze to funguje stejne jak to sklo? Jako poskrabani OK, ale proti rozbiti?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    je mozne ze by se mi samy od sebe smazaly konverzace v iMessage? nejak mi to tam vsechno zmizelo, ale nejsem si vedom ze bych to mazal.. nestalo se nekomu?
    EFESH
    EFESH --- ---
    KASUMI: Velmi pravděpodobně hacknuta hlavička e-mailu, viz třeba https://community.spiceworks.com/topic/1182070-apple-id-scam-spoofing-noreply-apple-com
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LOJZA: Tak potvrzovaci email prisel z jineho emailu a navic me oslovil plnym jmenem
    Tze to prvni bude nejakej fake
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LOJZA: Chtela jsem se tomu vyhnout :( ale asi to bude nejjistejsi to pres tel zmenit
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    KASUMI: Jestli nechceš měnit svůj e-mail u Apple ID, tak si pro jistotu změň heslo & forget it...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    A potvrzeni od nakupu prišlo jak pises
    Navic s oslovenim

Hmmm

KASUMI
    KASUMI --- ---
    CROSS: Tu zmenu mejlu prave neprovadim
    Ale jinak se to tvari dost legit
    Tak jsem zmatena :/
    CROSS
    CROSS --- ---
    KASUMI: Mně na cz Apple ID píše Apple z noreply@email.apple.com a patičku to má z Apple intl z Irska. Nicméně v principu mi to přijde legit, jestli tě ten e-mail nenutí na nic klikat, a tu akci (změna mailu) provádíš.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Tady pokracovani

KASUMI
    KASUMI --- ---
    Prisel mi ted zajimavej email na muj gmail ucet, ktery se tvari, ze je od apple
    (Noreply@apple.com)
    Ze jsem si zmenila email na apple id (kde mam c@y.z) na novy email, ktery je ale muj.. je to prave muj gmail ucet
    A at zadam cislo na verify

Je to hack nebo ne? Pac link, na ktery to vede, je ofiko apple (prepsala jsem pro jistotu)
    To by ale vedlo na fake adresu, ne? ..

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam