• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Prisel mi ted zajimavej email na muj gmail ucet, ktery se tvari, ze je od apple
    (Noreply@apple.com)
    Ze jsem si zmenila email na apple id (kde mam c@y.z) na novy email, ktery je ale muj.. je to prave muj gmail ucet
    A at zadam cislo na verify

Je to hack nebo ne? Pac link, na ktery to vede, je ofiko apple (prepsala jsem pro jistotu)
    To by ale vedlo na fake adresu, ne? ..

KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOLCON: Ja iphone
    Sap fiori
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Pouzivate někdo ipad na přístup do sapu? Případně jakou appku?
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    ELECTRICKOTA: ok dík. nakonec jsem to koupil. Nalepili to a vypadá to v pohodě. Je k tomu nějaká záruka, tak uvidím :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    O_THREE: Je to to samý jako když si to koupíš, řežou to na základě presetu.
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    když jsme u těch skel, máte někdo zkušenost s InvisibleSHIELD HD, který řežou a instalují v Datartu?
    DATART | Chraňte svá zařízení: Fólie na míru v prodejnách DATART
    https://www.datart.cz/novinky/produkty-rezacka_isod.html
    Případně kam pro sklo a obal v Praze vyrazit.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    GLOBALISTA: ja byla v Applemixu v Karline, mam prusvitny s vyztuzenejma rohama, meli jich tam ale spoustu, dobry je, ze jsou to vlastne pouzdra na 7 a 8
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já jsem si Googlil nějaké testy, kde na sklo pouštěli kouli asi z decimetru až dvou metrů. Mezi nejlepšíma co jsou u nás na trhu byl Belkin a Zagg. Spigen se po letech prej zhoršil, co se týče skla.

Nakonec jsem si pořídil důchodcovskej flip z recyklovaný kůže, byl ve slevě za půlku v Alze. Stejně byli všechny prasklí skla způsobený pádem telefonu, když ho nemám v ruce. Tak jsem se na fólii vykašlal, uvidím jestli se mi nevyplatí.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    WOJTISHEK: Tak to me se odchlypuje to samý z Alzy za 180 kč :D Jsem to zprdele porovnaval, a je to z jedný továrny..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WOJTISHEK: Jo jo. Kupuji za 1$ a ty drzi dokud nesplni svuj ucel - neabsorbuji dost narazu az pojdou :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    ELECTRICKOTA: na skla z Ali za 2$ bacha, mám dvě (na 7 a SE 1g) a obě se odchylují z krajů...
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    GLOBALISTA: Pouzdro Spigen nebo Nillkin, sklo vem jakykoliv je to +/- jedno, nejlepsi jsou stejne z Ali za 2$. Jinak SE2 kup kdekoliv, je to jedno, cena je dana dovozcem, takze neusetris. Bacha na IČO, to pak mas zaruku jen 12m
    PAYA
    PAYA --- ---
    GLOBALISTA: Vzal bych komplet od Spigenu kryt i folii, jistota kvality a kompatibility.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Chci si koupit SE2. Prosím o tip, kde koupit obal a folii na sklo. Vím, že na internetu toho najdu spousty, bohužel jsem schopná se nad tím výběrem seknout na hodně dlouho... Ideálně Praha, ale zvládnu i poštu...
    EDIT: Tak jsem schválně mrkla a je toho vážně moc, takže uvítám i tipy na konkrétní produkty (folie x tvrzené sklo?)... Díky.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    MADBANANA: Zatím jediný problém, že nefungují stabilně widgety, zejména na počasí a kalendář. Často neukazují nic. Aplikace Mail na iPadu nezobrazuje správně outline view a potřebuje refresh než se to zobrazí. Co je na iPhone SE naprosto super je výdrž baterky. Jinak jsem nenarazil na nic zásadního. Rychlost +/- stejná, internetové bankovnictví narozdíl od minulé bety funguje. Jiná samozřejmě nefungují cyklotrasy v apple map. foťák umí AE/AF vynuto. Aplikace Zkratky Shortcuts je předělaná, že by mohlo mít smysl se jí zabývat. Překladač samozřejmě neumí česky, Home v control centru funguje líp. Airpody i Airpody Pro začínají chápat jestli se mají připojit. Zatím jsem hodně příjemně překvapenej.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    MUSHKA: Vytopenou elektroniku vyhodit a neřešit.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    KINGRICHARD: Dávej vědět, jak se to chov na iPhonu. Dal jsem betu do iPadu, ale ten moc nepoužívám, mám chuť to poslat i do telefonu, ale ten by se mi moc nechtělo mít nějak zásadnějc rozbitej.
    MUSHKA
    MUSHKA --- ---
    vybiram mezi Iloveservis.cz a macpodpora.cz, nejake doporuceni nebo je to jedno, kdyz to stejne neni zarucni oprava?
    A pokud by bylo potreba vymenit zakladni desku, coz je kolem 10k, ma to smysl a vydrzi to, nebo to je jen docasna zalezitost a stejne za pul roku odejde?
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    FARFELOO: jistě, za peníze, ne na reklamaci
    nicméně mít vytopenej telefon a vyměněnou jen polovinu součástek ...ano, to jsem taky už jednou udělal a prodloužil jsem tím životnost telefonu o půl roku a zaplatil za to půlku novýho. Po půl roce jsem si mohl koupit novej :)

Vytopenej telefon ani na Aukru nikdo nekoupí na náhradní díly..
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: J sory sem z mobilu takze sem tohle nevidel pac mi tam visela rozepsana.

No kazdopadne problem je v tom ze ty 2m po dobu 30m v labortornich podminkach je jen statickej sloupec vody..

Plavani v rece, nebo koupel ve virovce jsou pro zarizeni mnohem drastictejso podminky.. :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam