• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    ONDRA_99: Tak jsou ofiko, ktere ale nejsou uvolnene pro zarizeni starsi nez trojky. tam jsem mířil.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ELECTRICKOTA: Zadne neofiko verze snad ani nejsou (a kdyz by byly tak to nechces).
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    CROSS: nic extra, notifikace, platby a cvičení. Každopádně poslední ofiko verzi samozřejmě mám.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ELECTRICKOTA: pokud to nejde ofiko, pochybuju, že to vůbec nějak jde. (Původně jsem chtěl napsat OS bych upgradoval, pokud to jde – netušim, co na nich provozuješ.)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    CROSS: OK, nějakej odkaz jak to provést, ofiko to samozřejmě nejde.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ELECTRICKOTA: koukám, že mi to splývá, měl jsem za to, že to byly ty třetí vydaný, ale to je fakt, že to je Series 2. V tom případě HW, pokud vyhovuje, bych neměnil, OS bych upgradoval.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRA_99: Pravda, to mě nenapadlo, že jde o dotaz na upgrade systému, ale ten bych taky doporučil, cokoli posledního, co kombinace telefon + hodinky zvládne. I starší hodinky s novým systémem spíš zrychlovaly.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    CROSS: Dvojky jsou vodotěsný do 5ATM...
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ELECTRICKOTA: Jo ja sem to pochopil, ale koukam ze sem asi jedinej zatim :D
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    ONDRA_99: Na nový peču, ty už bych chtěl s eSIM a to je tu zatím pasé.
    CROSS
    CROSS --- ---
    ELECTRICKOTA: ano, má. Buď na třetí sérii, která je vodotěsná (je tam víc rozdílů, ale z hlediska každodenního použití mi tahle přijde zásadní), nebo na tu poslední, tj. pátou. Třetí bych doporučil proto, že funkčně jsou pořád dobrý, prodávaj se nový a jsou levný. Pátou proto, protože je prostě zatim poslední (latest & greatest) a čtvrtá a pátá mají lepší displej (opět, jsou tam i jiné rozdíly, ale displej mi přijde jako zásadní, plus pátá umí ten displej nechat pořád rozsvícený... podle vkusu každého soudruha).

Upgrade ze třetí série na novější je podle mě jen věc vkusu a rozmaru. Plus teda se dá čekat, že na podzim přijde šestá generace.

Jinak [ Apple Watch ] ;–]
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ELECTRICKOTA: No ja mam pocit ze doslo k nepochopeni. Ty se ptas jestli ma smysl aktualizovat SW v hodinkach a SUBTITLES017 podle me odpovida na dotaz jestli ma smysl kupovat novejsi HW. Podle me k obojimu je odpoved ano. Mam pocit ze u hodinek to SW v posledni dobe moc zpomalovani nedelalo.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    SUBTITLES017: Jo rychlostí neoplývaj zrovna, ale darovanému koňovi na zub nekoukej ;)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ELECTRICKOTA: za me dvojkovy jo, byly uz dost pomaly (aspon co si pamatuju).. trojkovy uz podle me smysl upgradovat nema
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    CROSS: Blbej dotaz, má vůbec smysl upgradovat dvojkový watchky na neco novějšího? Nebode to dělat víc neplechy než užitku?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: tak se mi konverzace v iMessage zase samy od sebe objevily.. nechapu :))
    KRKA
    KRKA --- ---
    HERKULES: Díky! Tohle nás nenapadlo:))
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KRKA: Nastavení - telefon - oznámení hovoru
    KRKA
    KRKA --- ---
    Pls, mámě iPhone jednou, hned po zazvoneni, přečte kdo ji vola, co je to za funkci? :D snažily jsme se to najít v nastavení, ale nepodařilo se nám to. Díky všem
    CROSS
    CROSS --- ---
    ad CROSS PS za debila nebudeš, za debila jsou ti všichni, kdo si aktualizovali starší hodinky na watch OS 6 a pak si koupili nový a ty starší nechali někomu s iPhonem nepodporujícím iOS 13... třeba s iPhonem 6. ;-]

(Naštěstí jsem na to přišel včas a nechal tam bráchovi watchOS5...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam