• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KRKA
    KRKA --- ---
    HERKULES: Díky! Tohle nás nenapadlo:))
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KRKA: Nastavení - telefon - oznámení hovoru
    KRKA
    KRKA --- ---
    Pls, mámě iPhone jednou, hned po zazvoneni, přečte kdo ji vola, co je to za funkci? :D snažily jsme se to najít v nastavení, ale nepodařilo se nám to. Díky všem
    CROSS
    CROSS --- ---
    ad CROSS PS za debila nebudeš, za debila jsou ti všichni, kdo si aktualizovali starší hodinky na watch OS 6 a pak si koupili nový a ty starší nechali někomu s iPhonem nepodporujícím iOS 13... třeba s iPhonem 6. ;-]

(Naštěstí jsem na to přišel včas a nechal tam bráchovi watchOS5...)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    CROSS: Díky!
    CROSS
    CROSS --- ---
    ACIDQA: bude ti to fungovat
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Asi budu mít hodně hloupej dotaz, ale tuším, že dostanu rychlou odpověď, takže kousnu i to, že budu chvilku za debila.

Mám apple watch s watchOS 6.1.1, když si teď koupím to nový SE a narvu do něj poslední IOS, bude mi to spolu fungovat nebo musím aktualizovat i hodinky? Zpomalí mi je to nebo tak něco?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    FELCARKILLER: No LTE patří formálně pořád pod 3G sítě(nebo 3,5G). LTE má 100mbit, 4G má 1 000Mbit - ale proto se ptám jestli to není problém operátora protože 4G ten telefon umí, alespoň u O2
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    LTE=4G nebo ne? :D

Me to u Tmo ukazuje uplne stejne
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Možná blbej dotaz, mám Vodafone a na XSku mám mobilní data "jen" jako LTE, nikoliv 4G. používám eSIM takže tím to nebude. Je to teda operátorem, který nemá 4G?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ILLUZE:
    SUBTITLES017: v Macu zpravy v iMessage normalne zustaly.. proste jen v telefonu zmizely.. nechapu
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    PAYAXY: Já to teď zjistila u jednoho kontaktu, když mi kamarádka posílala odkazy na recepty. A já teď šla najisto a nic - od dubna smazaná veškerá konverzace. Ona si je jistá, že nic nemazala.
    U ostatních jsem nezjištovala.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    ILLUZE: Jako u všech kontaktů? Teď jsem zkusil u jednoho kontaktu zobrazit zprávy až z roku 2017, všechny vidím
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    CMLKA: to nevím. Manželka ho má zatím krátce a telefon ji nespadl. Nalepené je to dobře, žádné bubliny. Jediná výhrada, není to úplně do krajů displeje. Nějaký pulmilimetr mohli přidat, kdybych chtěl být perfekcionista :)
    Fólii jsme koupili proto, že byla bez čekání. Kdyby měli skladem nějakou jednorázovou, klidně bychom vzali tu.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SUBTITLES017: jj, od dubna teď najednou zmizely zprávy, co tam byly ještě z loňska i déle
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    CMLKA: No máš to tam napsany že ti to za 99kč vymění, tedy stále jsou cca na 300% marži :D a ještě to propagujou jako supr službu :D
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    O_THREE: a myslis, ze to funguje stejne jak to sklo? Jako poskrabani OK, ale proti rozbiti?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    je mozne ze by se mi samy od sebe smazaly konverzace v iMessage? nejak mi to tam vsechno zmizelo, ale nejsem si vedom ze bych to mazal.. nestalo se nekomu?
    EFESH
    EFESH --- ---
    KASUMI: Velmi pravděpodobně hacknuta hlavička e-mailu, viz třeba https://community.spiceworks.com/topic/1182070-apple-id-scam-spoofing-noreply-apple-com
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LOJZA: Tak potvrzovaci email prisel z jineho emailu a navic me oslovil plnym jmenem
    Tze to prvni bude nejakej fake
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LOJZA: Chtela jsem se tomu vyhnout :( ale asi to bude nejjistejsi to pres tel zmenit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam