• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SUBTITLES017: jj a Gabon jsem tam mela tez, ale uz to zmizelo...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ELECTRICKOTA: v iOS14 plati uplne stejne razeni ikonek jako doposud.. ne? jasne, muzes si tam placnout nekam widget (nemuzes ale upravovat jeho velikost) primo na domovskou obrazovku, ta knihovna aplikaci asi taky bude docela uzitecna, ale jinak ten zaklad zustava stejne, nebo? swipe je psani tahem jako to umi treba switkey, nebo i iOS klavesnice v eng

betu si na svuj primarni telefon (jiny ani nemam) davat nechci.. :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    SUBTITLES017: hele šel jsem do bety iOS 14 a přesně to co sere tebe sralo i mě, no a už ne :) Takže buď počkej nebo buď odvážný a zkus betu, já měl jen par zadrhelu vyřešené reinstalaci appky. Predikce mi tu vadí taky nicméně na androidu to nebylo o moc lepší spis stejné. Swipe nevím co je, pořad jsem noobie ;)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DUCATIMONSTER: ja byl pred x lety taky na androidu a zpet bych uz rozhodne nesel.. co me ale treba sere na iOS je organizace ikon aplikaci na ploše (mřížka, kde se ikony automaticky radi jen odzhrora dolu a neni mozne si ikonu presunout na libovolne misto v mrizce - napr. mit 3 ikony aplikaci nahore na domovske obrazovce a dalsi treba az uplne dole). taky me sere pristup applu k ČR - klávesnice (plnohodnotná predikce stále chybí, swipe funguje jen u eng klávesnice), siri.. platíme plnou cenu za telefon, jehož funkce nemůžeme naplno využívat.. ale tak třeba jednou, možná..
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    taky se vam tohle deje? (fakt nejsem v Gabonu) Po kliknuti na widget se jiz lokace v aplikaci pocasi ukazuje spravne..

HELVETE
    HELVETE --- ---
    Záloha WA na Androidu jde na Gdrive a záloha WA na iOS je na iCloud (jinam apka nemůže zálohy dělat), takže při přechodu mezi platformama se žádná záloha nemůže obnovit z principu věci.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Imho se u WA musi zapnout aktivne zaloha
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    DUCATIMONSTER: mne se teda neobnovil ani viber :( jakoze jo, ty skupiny tam mam, ale mam je prazdny....
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    CMLKA: Teď jsem kupoval telefon pro máti a whatsapp se mi tam normálně obnovil.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    DUCATIMONSTER: nejhorsi je ten moment prozreni, zes to mel udelat uz davno :D
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    DUCATIMONSTER: jo, jak? o tohle jsem taky prisla a nejak zazracne i o nektere kontakty, byt se mi android tvari, ze je vse zazalohovane na googlu, ale kdyz jsem to stahla, stahlo se jen neco...
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    ELECTRICKOTA: whatsapp se snad umí obnovit, ne?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DUCATIMONSTER: zrovna teď po Samsungu S6,7,8 a je to v pohodě nic mi nechybí , ovládání se mi zda i lepší a rychle jsem si na to zvykl. Co mě stávalo je ze jsem přišel o několik let konverzace z watsappu. Jinak svyznost systému a odezva nemá konkurenci
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUCATIMONSTER:
    kámoška si tímto prošla a napsala mi k tomu:
    - Pro mě nebylo nic nejhorší, ale zase jsem na dost věci byla zvykla z iPadu
    - Naopak spíše jsem začala shledavat výhody typu, ze tam nemám zbytecne apky od samsungu
    - je třeba se přeučit na gesta...
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ahoj. Chystám se přejít na iPhone z Androidu. Čekám, až vyjde na podzim 12. Vždycky jsem používal Samsungy řady Galaxy. Je tu někdo, kdo taky přecházel z androidu? Na co se mám připravit? Co bylo pro vás nejhorší? Je něco, co nefunguje? Díky
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    NYX: Tak na to hoď bobek, bude to jinak bolet - prodej dal(třeba na ND) a kup si novy, vyjde to líp.
    NYX
    NYX --- ---
    ELECTRICKOTA: Nemam prave uz :-/
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    NYX: vadná dotyková vrstva, vyměněj ti display jestli máš v záruce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam