• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    DARKINA: klasický lék je udělat reset telefonu. U 13.6 větší vybíjení baterie (v klidu) hlásí spousta lidí. Pro odvážnější je možná řešení zkusit beta verzi iOS 14, znám člověka co to tak udělal
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    DARKINA: podivat se po novem modelu. Mi takhle ze dne na den prestal fungovat
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DARKINA: popiš "strašně vybíjí baterka" pls.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Od updatu SE na 13.6 se mi strasne vybiji baterka, tak to kontroluju a i sam telefon si mysli, ze to neni ok. Prosim nevite co s tim? Jinak kondice baterie je na 87%. Diiiky moc

PHAILO
    PHAILO --- ---
    SUBTITLES017: Skvěle
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PHAILO: tak musím rict ze je to fakt o poznani lepsi nez si pamatuji.. Zatim to funguje úplně v pohodě
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PHAILO: je to už dýl, co jsem na to zanevřel, vyzkouším
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SUBTITLES017: Tohle se od iOS 13 hodně zlepšilo. Navíc si systém pamatuje jakou klávesnici používáš ve které aplikaci, takže už to zdaleka není jak to bývalo. Pro mě osobně je SwiftKey nepoužitelná, protože umí současně jen 2 jazyky a já bohužel potřebuji 4. Jediná, která to umí s jednoduchým přepínáním, je Fleksy. Má trochu specifický způsob používání, ale zvyknout se na to dá. Každopádně u těch kvalitnějších klávesnic už dnes problém s použitím není.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    BHA: Nevim jak dobře to funguje, ale je to dneska zadarmo

Giveaway of the Day. Leawo iTransfer 2.0.0.4 - Leawo iTransfer transfers data among iOS devices, iTunes and PC easily.
    https://www.giveawayoftheday.com/leawo-itransfer-2-0-0-4/
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DUCATIMONSTER: protoze porad pada, zasekava se a hádá se s default klavesnici (random prepinani mezi swiftkey a iOS klavesnici).. dlouho jsem to zkousel, ale nakonec jsem rezignoval a nastavil iOS klvesnici..
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    SUBTITLES017: SwiftKey používám na androidu a na iPhone ji taky plánuji dát. Když ti vadí, že originální apple klávesnice psát tahem neumí proč si ji taky nenainstalujes? https://apps.apple.com/us/app/microsoft-swiftkey-keyboard/id911813648
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    SUBTITLES017: No prave ze si muzes smazat ty ikonky co nepotrebujes a mit je jen v ty novy knihovně, widgety zatim menit nemuzes, ale delaj na tom, par jich tam je co maj vice rozmeru. Tak treba budoucnost bude ruzovejsi, az to rozjedou appky tretich stran.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    CMLKA: mně právě před pár týdny taky.. ale dneska zas.. asi nějaké erupce na slunci
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SUBTITLES017: jj a Gabon jsem tam mela tez, ale uz to zmizelo...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ELECTRICKOTA: v iOS14 plati uplne stejne razeni ikonek jako doposud.. ne? jasne, muzes si tam placnout nekam widget (nemuzes ale upravovat jeho velikost) primo na domovskou obrazovku, ta knihovna aplikaci asi taky bude docela uzitecna, ale jinak ten zaklad zustava stejne, nebo? swipe je psani tahem jako to umi treba switkey, nebo i iOS klavesnice v eng

betu si na svuj primarni telefon (jiny ani nemam) davat nechci.. :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    SUBTITLES017: hele šel jsem do bety iOS 14 a přesně to co sere tebe sralo i mě, no a už ne :) Takže buď počkej nebo buď odvážný a zkus betu, já měl jen par zadrhelu vyřešené reinstalaci appky. Predikce mi tu vadí taky nicméně na androidu to nebylo o moc lepší spis stejné. Swipe nevím co je, pořad jsem noobie ;)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DUCATIMONSTER: ja byl pred x lety taky na androidu a zpet bych uz rozhodne nesel.. co me ale treba sere na iOS je organizace ikon aplikaci na ploše (mřížka, kde se ikony automaticky radi jen odzhrora dolu a neni mozne si ikonu presunout na libovolne misto v mrizce - napr. mit 3 ikony aplikaci nahore na domovske obrazovce a dalsi treba az uplne dole). taky me sere pristup applu k ČR - klávesnice (plnohodnotná predikce stále chybí, swipe funguje jen u eng klávesnice), siri.. platíme plnou cenu za telefon, jehož funkce nemůžeme naplno využívat.. ale tak třeba jednou, možná..
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    taky se vam tohle deje? (fakt nejsem v Gabonu) Po kliknuti na widget se jiz lokace v aplikaci pocasi ukazuje spravne..

HELVETE
    HELVETE --- ---
    Záloha WA na Androidu jde na Gdrive a záloha WA na iOS je na iCloud (jinam apka nemůže zálohy dělat), takže při přechodu mezi platformama se žádná záloha nemůže obnovit z principu věci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam