• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GUMIDEK30: Potahl jsi to jako priblizeni (pro ovladani jednou rukou). IMO je to jen informace, ze to jde zpatky.
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Asi budu za dementa jo, ale co a na co je takhle “lista” ?

FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    PHI3K: SQRWT
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    PHI3K: photoshop jsi zkoušel? Na androidu to Umi, na iOS nemám ozkousene
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    ADAMIRA: pokud je baterie uplne dead, tak se to muze projevovat, jak pises. Jak pise KOC256, upozorni je na to v servise a uvidis
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KOC256: jj,myslel jsem si to, že to už to má za sebou :/ každopádně díky

tak ted jen počkat až se začnou prodávat jetý SE 2020 :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMIRA:
    řekni jim to v tom servise. Nemá cenu měnit baterii, pokud se vypíná i na kabelu...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    zdravím a dotaz :)

iPhone SE (ten starý), špatná baterie, koukam že se to da vyřešit za 1000 korun (a v Brně za 700 :) ) což zní skvěle, nicméně mě trápí jedna věc:

Telefon se pravidelen vypíná i když hlásí třeba 100%, občas se vypne i v nabíječce, má problém se v nabíječce i zapnout, můj dotaz: Je možný že tohle všechno způsobuje špatná baterie? Nemůže tam být i nějaký větší problém (nějaký špatný kontakt někde?) Popř. mechanik co ty baterky vyměňuje, dokáže na to přijít/diagnostikovat to? Abych nezaplatil 1000 za novou baterku s výměnou a nebylo to k ničemu.

Předem díky :)
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    DAWIDOS: AFAIK je to odvislé od počtu “antén”, kterými se iPhone může přihlásit k síti. Modely s eSIM mají antény (resp. čipy) dvě.
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    DOTCOM: Jj, kdokoli se ti dovola vzdy jen na dve cisla, vic jich aktivnich byt nemuze.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    PHAILO: ok, dik za info
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DOTCOM: Ano, to je podstata věci. Vždy může být aktivní jedna fyzická a jedna esim
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    PHAILO: aha, takze je mozny mit zaroven aktivni jednu fyzickou sim a jednu eSIm?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DOTCOM: Jen na aktuálně zvolené (aktivní). A při hovoru na jedné aktivní je druhá aktivní nedostupná.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    ELECTRICKOTA: mozna blbej dotaz, ale jak to funguje na prichozi volani? To se da dovolat na vsech 10 cisel nebo jenom na to ktery odpovida aktualne zvoleny eSIM?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Funguje to na pohodu, iPhone XS a 11pro mám odzkoušen. Esim dokonce můžeš mít v telefonu až 10 ulozenych mezi kterými můžeš přepínat jak zrovna potrebujes. Země nevadí pokud je telefonem podporovaná tamni síť.
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    CROSS: Jj, mam to v iphonu xs, co te zajima konkretne? Funguje to v pohode. Dokonce mam jeste treti sim, teda e-sim, jako predplacenku, kterou muzu prepinat.

Fyzicka o2 a 2 e-sim Vodafone.

Co se tyce dat, tak vzdy musis zvolit, ktery datovy tarif vyuzivas. Nicmene telefon umi prepinat data, takze i kdyz mam zvoleny data z o2 a telefonuju pres o2, funguji pak data z Vodafone.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Provozujete někdo dual SIM, klasickou a eSIM? Zajímalo by mě, jak se to v praxi chová. Moje primární SIM je klasická, eSIM by byla sekundární. Háček je v tom, že je každá z jiný země (neb nežiju v ČR), a tou - českou - eSIM bych si nerad něco rozesral, abych tak řekl.
    BOXY
    BOXY --- ---
    O_THREE: hmm, zvláštní. Tak já ještě zkusím reinstall apod. ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam